Press "Enter" to skip to content

Min stalker – Nima Dervish

Jag har nöjet att ha min egna lilla stalker, en person som gång på gång skriver om mig och länkar till mina inlägg. Tack aziz. Denna person gjorde sig känd när han grät tårar över de stackare i Iran, som demonstrerade mot regeringen. De var dåliga förlorare, som bevisades av de filmer, inlägg och källor jag tog upp i min blogg. Han stödde deras krav på att mörda shiamuslimernas högsta ledare. Han stödde deras slogans, där de skrek skit i araberna och ut med araberna. Han stödde deras hat mot islam, när de på självaste Ashuradagen gick ut på gatorna och sjöng och skrattade åt de miljoner shiamuslimer som gick för att visa Imam Hussain sin vördnad.

Hans hyckleri såg inga gränser. Han skrev en bok om hedersvåldet (med starka antydningar mot muslimer) och sedan upptäcktes det att han hotade ett ex för magra 2000 kronor. Sådan är min käre stalker. Läs artikeln och se vem denna människa är som hatar islam, stödjer Israel och som avskyr hedersförtryck så mycket att han själv tar till sig av hedersförtryckets vapen.

Här har jag hans inlägg, som han skrev idag. Han skriver å ena sidan att han inte vill befinna sig på min blogg, samtidigt som han gått igenom bloggen och lusläst den. Tack, inte ens mina närmaste vänner, som följt mig i snart 10 år, läser den så noggrant.

Det är intressant att se hur vissa av de som idag stödjer de senaste demonstrationerna i arabvärlden (vilket de givetvis gör rätt i) inte kunde ha samma solidaritetskänsla för frihetsprotester när de förekom bland iranier 2009.

Ta t ex bloggen Bahlool: Han ”avslöjade myten” (som i själva verket varsanning), hyllade Galloways diktaturkramande, låtsades om att protesterna var fåtaliga (sure!), gladdes över ”stödet” till förtryckaren, störde sig på att svensk media skrev om sakinehsmutskastade folkrättskämpen Parvin Ardalan, sprediranskägda PressTVs lögner om Neda, förminskade hennes död bara för att hon dödades ”snabbt” av en kula (och glömde de som inte hade samma tur), påstodatt det inte fanns några demonstrationer (efter att de hade blivit kvästa med absolut brutalitet), kallade iranska protester för ”dåliga förlorare” som ville ”skapa kaos” och antydde att det skedde på ”uppdrag av andra” (läs västmakterna), gratulerade diktaturens nya kärnkapacitet som riskerar att dra folket i ett onödigt krig, påstod att diktaturen har folkligt stöd (Och då struntar vi att gå in på hans ”nyfikenhet” gällande förintelsen)…

Ja, ni fattar och jag har ingen lust att uppehålla mig på hans blogg för att samla fler exempel. Poängen är att när det handlade om hans älskade Islamiska Republik så var stöd till diktatur okej, för demonstranterna var orosmakare och triggade av väst och allt det där. De reducerades till att bara vara monarkister och MKO:are. Man kunde ignorera deras lidande och mänskliga rättigheter.
NU är protesterna inte falska och iscensättade av västmakter, NU är demonstranterna faktiskt demonstranter och inte ”huliganer”. Nu är de inte bara ”små grupper” som vill störta regeringen och ”dumförklarar” de som ”stödjersystemet”. Nu ska de som skjutits inte vara tacksamma för att de dog snabbt. Nu sprider han inte propaganda för regimen.

Samtidigt har han mage att spy galla på andra:

Han ”äcklas” av de som protesterade mot Iran för ”samma personer ser inga som helst problem med att stödja USA eller väst i deras stöd till Egypten och Saudiarabien”. (Vad fan vet han om det?) Jag tänker inte ljuga; många iranierhar fördomar om araber (och vice versa) vilket givetvis inte är ok, men om nu alla iranier som demonstrerade mot Ahmadi inte har demonstrerat mot Mubarak och Ben Ali har de iaf inte spytt ut beundran för deras diktaturer och försökt förminska och smutskasta tunisiernas och egyptiernas kamp.

Ett talande exempel är rapporteringarna idag om plundring bland demonstranter. (Enligt ögonvittnen har detta begåtts av regimfolk i civila kläder.) Hade det rapporterats om plundringar i Iran–vilket inte skedde–hade vissa typer basunerat ut det i högan sky. Ögonvittnena hade de väl avfärdat som väst-agenter eller dylikt.

Slutligen, om du inte har kollat igenom inläggen som jag länkat till (och jag förstår dig) så ska jag servera några citat (mina fetmarkeringar):

Skrattretande..under Ashura, slår de, bränner ner och skapar kaos..man ser även kvinnor som inte har någon slöja..sedan talar deras anhängare i väst om att dessa här är muslimer? Muslimer my ass. Iran har visat för mycket tålamod, skjut de här djuren och få det överstökat. Överallt i världen skjuter man mot personer som skadar (slutet ser man hur dessa ”fredliga” demonstranter” misshandlar oskyldiga).

Ska dessa ha ”demokrati”? Ska dessa personer få styra ett land?Ska de sälja ut oljan igen som de gjorde under Shahen?

Länge leve den islamiska republiken Iran. Länge leve det iranska folket och deras eviga kamp mot sionister och amerikanska spioner.

Detta är islamofacismens ansikte gott folk. Under rubriken ”Jag tål inte andras åsikter” avslöjar ”kameleonten” sina värderingar:

Så om jag kan följa de åsikter och de lagar som finns i Europa, varför kan inte de som befinner sig i Iran, respektera de åsikter och de lagar som finns i Iran? [!!!]
[…]
Hade vi levt i ett islamiskt land och en person hade hädat Profeten Muhammed, då hade jag också önskat den personens död, inte för att personen har en annan åsikt än jag, det får de gärna ha, men för att deras uppsåt är att såra mig och miljoner med mig, för att deras uppsåt är att såra, håna och provocera. Man kan inte tala om samlevnad och samtidigt försvåra den.
[…] man måste skilja på värderingar som gäller i väst och dem som gäller i östman måste skilja på önskan att de skjuts och att man går och hotar dem själv till livet.

Vad fint att han inte vill döda någon själv utan bara ”önskar” att andra sköter dödandet. Vart ska vi skicka din medalj broder?
Bahlool pratar om ”mognadsprocessen” som han genomgått, men saknar förmågan att tänka sig in i hur han skulle reagera om någon uttryckte sig om egyptier och tunisier som han har uttryckt sig om iranier.

Mitt svar förklarar att jag inte vill sätta min fot på hans blogg. Den är fylld av naiva svenskar som tror att Iran är som det beskrivs i Inte utan min dotter.

Lol..för en person som inte vill uppehålla sig för länge på min blogg, så är du där rätt ofta ;)
Att jämföra en republik som Iran, som även om de har brister, har ett system där 16 åringar får välja, där man byter president och Majlis, med ett land där fusk hör till vardagen, där man haft diktatorer i 30 tal år, visar vilket förakt du har för människor och sanningen.
Man behöver inte vara ett geni för att se skillnaden på hur väst betedde sig i fallet med Iran (bevisat att de inte fuskade såsom du och dina Israelkramare hävdade) och hur de beter sig nu. Hur många dog i Irans protester? Hur många har dött i Egypten på 1 enda dag?
Du darrar för här har du ett folk som kommer sätta åt Israels blockad av Gaza, bara de får chansen. Irans regering har större stöd än någon av dina älsklingar i mellanöstern.

Jag, till skillnad mot dig, orkar inte läsa igenom dina inlägg, det är inlägg som lurar okunniga svenssons vars kunskaper om Iran grundar sig i dina kära lögner och i böcker som Inte utan min dotter.
Vill du svara på det här, får du gärna besöka min blogg, som du ju ogillar att vistas på, så pass mycket att du tog dig tid att gå igenom varenda inlägg om Iran ;)
ps: Länge leve den Islamiska republiken Iran.

9 Comments

 1. Rasul
  Rasul 29 januari 2011

  Nima Dervish är ett skämt, först skriver han en bok om hedersvåld och sen använder han hedersrelaterat våld…. ha ha ha what a looooser xD

 2. Bahlool
  Bahlool 29 januari 2011

  Ändå har han en stor mängd idioter som följer och avgudar honom. Nu har jag haft över 30 besökare från hans blogg 😉

 3. Nor
  Nor 29 januari 2011

  svar: jag är faktiskt inte alls intresserad av människor genom historien, tyckte bara att hon var vacker så tänkte lägga lite bilder på henne 😀

 4. Bahlool
  Bahlool 29 januari 2011

  du är weird…

 5. Zeynab
  Zeynab 29 januari 2011

  Fattar inte hur folk kan gilla en sån hycklare

 6. Bahlool
  Bahlool 29 januari 2011

  Det är ju alltid så..vi har i historien personer som skadade Profeten, nu älskas de av muslimer..personer som bekämpade Ali, nu avgudas de av muslimer..är du emot Islam och följer hycklares väg, då kan du inte annat än gilla en sådan person. Problemet är att han är ”kändis” så folk slukar allt han säger. I arabiskan finns ett begrepp om den som ska stå emot Imam Mehdi a.s, Dajjal, och Dajjal är en lurendrejare..

 7. Nima Dervish
  Nima Dervish 30 januari 2011

  Bahlool, jag har skrivit ett inlägg om dig där jag, för varje sak jag påstår om dig, har *länkat* till ditt eget inlägg som styrker det påståendet. Varje sak jag påstår att du skrivit har jag styrkt med länk till ditt inlägg. Som jag sa: Jag LÄSER faktiskt dina inlägg och utgår från det och länkar till dem.

  Du däremot läser och kollar INTE upp vad jag har skrivit utan bara påstår en massa saker tagna ur luften, utan att kunna länka till källa och påvisa att jag har sagt dem (vilket du inte kan för de inte är sanna).
  Du har en enda länk, och det är till ditt EGET gamla inlägg, som handlade om vad en notoriskt lögnaktig och oseriös ”journalist” skrivit om mig, något som jag redan för länge sedan bevisat vara baserad på lögner (http://nordicdervish.wordpress.com/cirkus-realtid/), men det missade du väl för du gillar ju inte att läsa som du stolt påpekade). Bahlool, lögner blir inte till sanningar bara för att du upprepar dem för dig själv.

  Det finns faktiskt gränser för hur mycket man kan ljuga om andra, det finns lagar mot förtal. Nu är det så att du är en liten cyberfjärt, men one of these days, när jag inte är upptagen med jobb och annat, när jag har gott om tid, så kanske jag tar tag i det här, vidtar rättsliga åtgärder och stämmer dig. Du bör tänka på att du, till skillnad från Realtid, inte är en tidning med ansvarig utgivare, så de juridiska loop-holes som de hade saknar du.

 8. Nima Dervish
  Nima Dervish 30 januari 2011

  PS.
  ”Tack, inte ens mina närmaste vänner, som följt mig i snart 10 år, läser den så noggrant.”

  Tack för att du än en gång bekräftar mig. Gubben, det är så man GÖR om man är journalist. Man anstränger sig lite och går igenom skit och läser igenom det så att det man skriver och påstår är baserat på fakta och sanning. Så att man har på fötterna. You should try this method sometimes.

 9. Iranier
  Iranier 30 januari 2011

  Förekom det inte plundringar under oroligheterna i iran?
  Ja självklart var allt ok om man endast kollar på VOA’s video klipp men om man har åkt till iran och pratat med folk vet man hur verkligheten såg ut. Folket där var både trötta på säkerhets styrkorna men särskild på rojalisterna och MKO som brände och slog ner folk.
  Om man är iranier och har lite koll på iran så vet man att folk var förbannade på de hundra tals demonstranterna i tehran eftersom de brände och de kastade stenar och slog ner kvinnor som sörjde emam hussein

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *