Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Den stora Fitnan

Här kommer jag att samla texter, med källor, som visar på vad några av de hedervärda vännerna och fruarna till Profeten gjorde och sade, efter att den heliga Proeften saw, dog. Dessa texter kommer att komma uteslutligen från sunniböcker. Det är inte för att håna eller häda, utan för att upplysa om saker som många sunnis inte känner till.


Al Fitna al Kubra

161 kommentarer

 1. Bahlool 01 december 2012

  hehe vissa av dessa du3as har saker insatta i sig som inte är helt genuina…det är inga bevis tyvärr utan jag vill ha en isnad på den hadith du talade om som handlade om la3na
  Du sa att Imam Ali a.s inte var där…

 2. Haidar 01 december 2012

  Om la3na det finns i koranen att man får göra det på folk som är mot rättvisan. Då koranen säger Gus gör la3ne på dom som står mot rättvisan och även änglarna gör la3ne mot dom. Och hos oss shia muslimer så är det bevisat att abo baqer, Omar och resten av dom stog mot orättvisan som var att erkänna imam ali (S) som första khalifan.

  Aa det sa jag, läs boken Fatima al zahra ” min al mahd ilal la3hd” från seyed kadhem al kazwini där har han samlat massa bevis om att han inte var där.

 3. Haidar 01 december 2012

  Ursäkta menar att dom sto mot rättvisan.

 4. Hassan 24 juni 2013

  Sakta i backarna Bahlool. Tror du att profeten Muhammad (saw) vad så dum att han valde idioter till sina närmaste vänner? Tror du att Aisha radiallah anha var efterbliven och gjorde sådana misstag som du nämner och som inte har någon källa , du säger Sunniböcker VILKA Sunniböcker babblar du om sötnos? Fruka Allah min vän fruka Allah. Aisha har rapporterat 2600 Ahadither som ingen visste om och du snackar Aisha nämns i Surah An Nur och Allah själv har gjort Aisha OSKYLDIG vem är du för att göra henne Skyldig? Allt som Profeten gjorde var från Allah och om du anser att Profeten valde fel vänner då anser du att Allah SJÄLV GJORDE FEL? hahahha vet du vad du snackar om gubben? Må Allah förlåta mig och dig och alla Muslimer där ute Å Shia muslimer vad håller ni på med 🙁

 5. Bahlool 24 juni 2013

  Om du inte kan något om din egen tro, så ifrågasätt inte snälla? Du menar att Aisha inte red på en kamel i kamelsalget och startade första fitna? hahah…Snälla när du vill diskutera med bevis och lära dig nåt mera, hör av dig tills dess, sakta i backarna när de mera kunniga upplyser dig om din egen tro 😉

 6. Hassan 25 juni 2013

  Bahlool min vän vad Aisha än gjorde så har du inte rätt att säga att hon betyder noll för dej du har inte rätten för det VEM är du för att säga så om profeten Muhammads fru.Narrated Amr bin Al-As: I came to the Prophet SAW and said, “Who is the most beloved person to you?” He said, “Aisha.” I asked, “Among the men?” He said, “Her father.” I said, “Who then?” He said, “Then Umar bin Al-Khattab.” He then named other men [Bukhari]. Sakta i backarna frukta Allah. Jag ska inte kommentera mera här för att varje ord vi säger som är fel kommer vi straffas för och ju mera jag kommenterar och ju mera du svarar du har redan svarat galet på många så det är bättre om jag är tyst. Salamo yalikum wa rahmatullah wa barakato!

 7. Bahlool 25 juni 2013

  skrämmande..verkligen skrämmande..

 8. Amir 23 juli 2013

  Hassan var försiktig med dina ord. du sitter här och spelar en bra människa samtidigt som du anklagar alla shia muslimer för att vara vilseledda.. jag som shia muslim gör inte la3na, men du som sunni muslim borde lära dig lite mer om din religion..läs lite i era böcker sen kan du komma och diskutera..du har noll kunskap och noll koll på din händelser som ägt rum och hadiither i era egna böcker..läs hur mycket ni säger emot varandra.

 9. Sverre Svensson 08 april 2014

  Den stora Fittan = ISLAM. UT ur vårt land ert jävla kolonistavskum!!!!

 10. Bahlool 08 april 2014

  Så hatisk 😉 älskar dig :)))))

 11. Sverre svensk 29 augusti 2014

  Jag bajsar på din pappas choovud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *