Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Karroubi – dålig förlorare erkänner sig besegrad

Oppositionsledare erkänner valutgången i Iran – DN.se.

Det är inte ofta jag talar illa om de ”turbanklädda” lärda inom shiaislam, men några klantiga och äckliga människor, måste man kalla vid sitt rätta namn, idioter. Karroubi är en av dem. Han förlorade valet i Iran, men försökte ändå skapa kaos genom att hävda att allt var fusk, att han inte var en förlorare. Detta handlande gav upphov till att Shahälskare och den terroristiska MKOs anhängare, kunde skapa kaos. Så höll de på fram tills det kom fram att majoriteten av iranierna inte gillade dem eller stödde dem, sedan dess har de försökt sig med att angripa Irans poliser och vetenskapsmän, som i sprängattentatet någon vecka sedan mot en fysiker.

För lite makt, för lite pengar, svek Karroubi de islamiska idealen om rättvisa och försvar av de svaga. Han valde hellre att skapa kaos, och bara gud vet om han gjort det på uppdrag av andra eller ej.  Enligt profetior om domedagen, så lär Mehdin, muslimernas Messiahs, en dag dyka upp och då döda över 3000 korrumperade turbanbeklädda lärda. Detta tyder på att korruptionen kommer vara hög bland de ”lärda”, jag kan tänka mig att herr Karroubi är en av dem.

Ingen kan förneka att Iran har problem, men jag finner det absurt att folk inte vill erkänna att stödet för regeringen i Iran, är större än stödet för män som Karroubi och Mousavi och deras vänner, Shahen och MKO.

Låt demokratin bestämma, låt folket bestämma. De visade klart i sina demonstrationer vem de röstade på och vem de föredrog. Karroubi har blod på sina händer, han såg till att upplopp och uppror fick eld på sina lågor..

En kommentar

  1. Roger 26 januari 2010

    Iran har väl inga problem. Vad är det för skitpropaganda du skriver. Det är en av världens finaste och tryggaste länder. Som vanligt så svammlar du bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *