Press "Enter" to skip to content

Egypten kontra Iran

Hundreds held after Egypt rallies – Middle East – Al Jazeera English

Jag verkligen äcklas av alla de som stod och demonstrerade mot valresultatet i Iran, de som menade att Iran var så hemskt, att de sköt folk, att de fängslade folk och att de fuskade i valet för att bibehålla makten. För samma personer ser inga som helst problem med att stödja USA eller väst i deras stöd till Egypten och Saudiarabien.

Hur kan dessa personer, som grät tårar över Neda, inte tycka att det är hemskt att man i Egypten förfalskar valresultat, mördar och förtrycker människor? Varför går inte samma personer ut på gatan och gråter tårar över Mahmood och Hamood?

Jag äcklas med fullaste allvar och blir bara mera bitter och hatfylld mot människor, som säger sig vilja stå upp för demokrati, frihet och rättvisa och samtidigt skiljer på land och land och skiljer på folk och folk och skiljer på öde och öde.

Det är snart val i Egypten och USAs vänner vid makten, försöker genom fusk och bedrägeri frånta Muslimska brödraskapet deras rätt att ställa upp och vinna valet rättvist. Inga demonstrationer och inga protester i väst inte..Hade det varit Iran, som gjort detta , så hade vi haft hot om embargo och krig mot landet.

Märkligt fenomen, där muslimerna som är ”emot” demokrati, är just de som ställer upp för demokratin först och främst.

One Comment

  1. bog
    bog 21 november 2010

    Men det värsta som finns är invandrare i sverige som röstar på alliansen som stödjer militären etc. De ökar våldet i sina egna länder automatiskt!! Att folk dör pga. deras bajs röst, är katastrofalt och jag pratar ALDRIG med sådana personen!! ingen som helst jävla kontakt, önskar bara att de försvinner så snabbt som möjligt så får vi förhoppningvis en lugnare värld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *