Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag spottar på Islam, Muhammed och hans Familj

Ett inlägg som jag publicerade något år sedan, eftersom herr Nima Dervish vill ta upp gamla goda tider, så vill jag än en gång publicera det här för att visa vad för känslor de Shahälskande krafterna bland iranierna har för islam och muslimerna. Utan Muhammed ingen islam och utan Ahlul Bayt, hans familj, förlorar man en av grunderna för islam.

En massa spott från en av dem som säger sig stödja den gröna rörelsen i Iran. En massa spott från en dam som avskyr islam, Profeten och Koranen. Hon skryter om hur hon och de gröna bränner Koranen och att de kommer göra mycket mera när de besegrat den islamiska republiken Iran.

För var dag så blir de gröna, med Mousavi och Karroubi, med USA och Israel, med Shahen och Mujahedin Khalq, allt mer bisarra. Jag kan bara säga, länge leve den islamiska republiken Iran!

17 kommentarer

 1. AHLAM 30 januari 2011

  SubhanAllah, du behöver endast kolla på en människas ansikte för att kunna avgöra om denne är ond eller god.

 2. Bahlool 30 januari 2011

  hon ser ut att vara en 3ahira!!
  Så mkt hat hon förstörde så mkt för sina anhängare lol..hon visade sitt och deras sanna ansikte..bäst var ja vi bränner Koranen nu och det är bara början

 3. zulqarnain 30 januari 2011

  Looool
  broder du säger det själv, hon är shah anhängare.
  Jag var lik många andra iranier en anhängare till musawi men lik många andra iranier kom vi fram till att han är förvirrad. När khatami överger honom då är han illa ute.
  alla iranier hade sina konflikter men det var imam hussein förenade landet igen, under ashura var det nästan inga demonstrationer i någon stad men i tehran hade man lite oroligheter där främst hundra tals människor deltog. några av dessa handlade mot imam hussein och nu är det några hundra människor mot miljoner andra människor i tehran som deltog i ashura för emam hussein.
  mina kusiner som representerade musawi i vår stad övergav musawi och det gjorde miljoner andra männiksor och det var då khatami övergav han också

 4. jan 30 januari 2011

  så jäkla skabbig hon är, ondskan hon har är ju inte en mänsklig format. fyfan

 5. Bahlool 30 januari 2011

  japp jag såg de filmerna aziz, när ett fåtal klappade och skrattade och hånade de mijloner som demonstrerade för Imam Hussain och regeringen. Man måste visa sådana här personer om och om igen för att folk inte ska glömma vilken fara vi står inför. Tar shahanhängarna makten då kommer shiaislam att få en sådan spark i magen att vi inte återhämtar oss på århundraden.

 6. Jäkla gamla hagga.. Det var typer som henne som omvandlade de gröna till något emot islam. Jag var grön förut, men säger man idag att man är grön så är man automatiskt emot islam också. :S

 7. Bahlool 30 januari 2011

  hahaha så vi har lyckats med att svartmåla de gröna 😉
  problemet med folks protester är och har alltid varit att fel element blandar sig i. Behöver Iran reformer? Ja som fan. När shiiterna gjorde uppror 91 så blandade sig saddams män in och begick brott, det ledde till att shiiterna fick dåligt rykte. Nu när vi ser revolterna i Egypten, samma sak där..och samma sak drabbade de gröna..deras fredliga protester ledde till att fel element, gick in i deras grupp och skapade kaos.
  Vad iran behöver är 2 saker.
  1. Att reformer införs, man sern u att de slutat subventionera allting så att deras ekonomi kan bli bättre
  2. Embargot måste bort. Försvinner embargot så blir det även lättare för folket att få igenom sina rättigheter.

 8. Bahlool 30 januari 2011

  Det folk glömmer är att det är krig där ute..och i valet mellan ett Iran utan islamisk republik och shahen eller ännu värre MKO eller en amerikansk docka, då väljer jag den islamiska republiken alla dagar, med dess fel och brister.

 9. zulqarnain 30 januari 2011

  Bittersweetsymphonyy.blogg.se
  Det var ju därför gröna rörelsen där i grunden var eslahat alltså reformer dog!
  Det är väldigt få människor i iran som vill vara i samma läger som de okunniga och islam hatarna. Jag har några kompisar i iran som fortfarande är gröna men enligt de själva så är det gröna rörelsen död pågrund av landsförrädarna i USA som försökte utnyttja folkets reform krav

 10. KMR 30 januari 2011

  Under samma tid som detta klipp, så skrev Nima Dervish en bloggpost där han önskade att rabiessmittade hundar pissade på Profetens och alla hans avkommors gravar. Äpplet faller inte långt från trädet? = )

 11. Bahlool 30 januari 2011

  wow KMR har du det inlägget??

 12. Bog 30 januari 2011

  israeli mun

 13. Bahlool 30 januari 2011

  haha nah dont worry i kampen mot sionisterna är vi ibland alliearde med dessa rasister 😛

 14. Bahlool 30 januari 2011

  det hade varit gultvärt att få tag i printen av det inlägget

 15. Bahlool 30 januari 2011

  Rasul älskar dig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *