Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Iran hotar Israel med förintelse

Det finns många myter i världen, en av de allvarligaste är myten om att Iran, skulle ha hotat Israel, med förintelse. Den som kan något som helst om det judiska psyket, vet att folket lider av det som lär ha skett under andra världskriget och det som har skett de senaste 2000 åren, förföljelser, svartmålning och angrepp. Då blir man lite paranoid. Så vad händer när presidenten i Iran tar upp den avlidne Khomeinis tal, där han säger att sionismen kommer försvinna, jo han blir misstolkad, med flit, för att svartmåla honom och Iran.

Här talar Galloway, en känd motståndare till imperialismen i mellanöstern och som gjorde sig känd för att frakta förnödenheter till Irak, under embargot mot landet, om de rykten och felaktiga uppgifterna som sprids..

ps: Jag har tyvärr fortfarande problem med datorn så kan knappt vara online i mer än 5 minuter lol..

3 kommentarer

  1. Darius 26 november 2009

    skitfolk som kommer upp med massa lögner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.