Press "Enter" to skip to content

Iran – Lite mera propaganda

Jag har varit upptagen med mina kära wahabitvänner, men här kommer en skön propagandafilm för den islamiska republiken. Vi måste fråga oss, ska vi vara på majoritetens sida eller inte? När muslimer valde muslimska partier, så stödde väst staten som slog ner de demokratiskt valda muslimerna och deras anhängare i Algeriet. I Palestina skedde samma sak, när muslimska Hamas vann valet, så mobbades de inte enbart av Israel, utan även av alla “demokratiälskande” stater.

På samma sätt beter man sig i Iran, man stödjer små grupper som vill störta regeringen och angriper och dumförklarar de stora grupperna bland befolkningen som stödjer systemet. Det föregicks av borttagandet av MKO från terrorlistningen i EU, ett MKO som mördat, bränt upp, sprängt upp och hotat i över 30 år.

One Comment

  1. Rasul
    Rasul 12 januari 2010

    tack bror skön video!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *