Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sanningen om Irans kärnvapen

Hans Blix är en av få ”kändisar” som visar stor civilkurage. Det gjorde han i fallet med Iraks så kallade massförstörelsevapen och nu gör han det igen i fallet med Iran. Han, amerikanska underrättelsetjänsten och IAEA har alla sagt att det inte finns några bevis för att Iran planerar att skaffa sig kärnvapen. Frågan är varför kvarstår frågan på agendan? Varför hotar väst med angrepp och med bojkott och embargon? Varför får Israel ha över 200 kärnvapenspetsar? Varför varför varför?

Vi är hycklare, vi har fått en viss bild av Iran och har tagit en ställning emot folket och landet. Vi anser oss ha rätten att besitta kunskap om kärnkraft, men förvägrar samma kunskap till iranierna. Sedan går vi runt och antyder att de lever i medeltiden, för de har inte nått samma tekniska och vetenskapliga utveckling som vi har nått. Det är ett cirkelresonemang utan dess like. Jag som västerlänning har rätten att utforska vilka vetenskaper som helst, men du som muslim, som iranier, som asiat, som svart, får inte ha samma rätt. Vi ser det här överallt i politiken. Dödar våra bomber 80-tal afghaner så är det ett beklagligt misstag, dödar en muslim en eller två västerlänningar då är hela religionen ansvarig.

När ska vi gå ner från våra höga hästar? När ska vi sluta med vår dubbelmoral? Om dessa vapen är så hemska, varför tillåts USA och deras vänner, som Israel, besitta och utveckla sådana vapen? Varför tillåts dessa stater hota andra stater? Iran har inte hotat Israel med ett krig, men Israel har hotat Iran. Ändå sitter våra politiker, våra bloggare, våra tidningar och skriver att det är Iran som utgör en fara.

Iran har inte startat något krig på över 200 år, ändå är vi på Israels sida, en stat som startat krig efter krig efter krig.

Iran har inte ockuperat något annat folk på hundratals år, ändå tillåter vi Israel, den värsta ”demokratin” att ockupera de stackars palestinierna.

Vi måste sluta med vår dubbelmoral. Vi måste vara konsekventa i vår bedömning av brott och straff. En ska inte få komma undan med vad andra får plikta för.

Ska Iran sluta anrika Uran? Visst..men ställ samma jävla krav på Israel!!

Hans Blix: ”Anrikningen är Irans trumfkort” – DN.se.

31 kommentarer

 1. Darius 02 oktober 2009

  Bror du får adda mig på facebook! ska sova nu puss o kraam!

  checka email där jag skrev mitt namn och min msn är desamma adda adda !!

  Natti!

 2. Bahlool 02 oktober 2009

  Addade dig på msn har inte facebook :Ö HATE IT!!

 3. Jonas 03 oktober 2009

  Det som gör det tröttsamt att läsa och debattera med dig är att du ofta upprepar påståenden som redan motbevisats, medan du aldrig själv kunnat belägga de påståenden du gör.

  Iran bedriver redan anfallskrig mot Israel, genom att i åratal finansiera Hamas och leverera vapen till dem. Detsamma gäller finansieringen och beväpningen av Hizbollah i Libanon.

  Iran är alltså fega. De vågar inte föra ett krig man mot man, utan använder marionetter som indirekt får bedriva terrorkrig mot Israel på Irans uppdrag, och med deras pengar och vapen.

  Det är alltså fel att låtsas som att Iran inte startat krig.

 4. Bahlool 03 oktober 2009

  Så Israels stöd till SLA millisen? Så Israels stöd till kurder i Irak och Iran? Allt sånt är enligt dig krig? Så hela världens, FNs, människorättsgruppers bevis och påståenden ska vi strunta i, för det är bara du, sionisterna och Israel som besitter sanningen. Du skämtar…
  Det är Israel som bedriver anfallskrig men historiska belägg för det vill du ju inte ta till dig, allt som Israel gör är att försvara sig 😉 På samma sätt som Hitler försvarade sig..ditt hat för Iran grundar sig i din härkomst och din kärlek för Israel, inte i dina kunskaper eller i berättigade bevis…Klart Israel, staten som mördar småbarn, inte är fega..Medan Iran stödjer legitimt motstånd som Hizbollahs med några få miljoner, får Israel upp till 15 miljarder US dollar..ja du har rätt i din analys, not…Jag vet inte vart din logik eller din hjärna tagit vägen, men inget du sagt eller nämnt är sant eller berättigat…
  Det är dä’rför fascistälsakare som du hatar Iran, för det är det enda landet som håller stånd mot Israels övertagande av mellanöstern..

 5. Jonas 03 oktober 2009

  Oj då, din hysteriska reaktion visar att jag träffade en känslig punkt. Nämligen Irans anfallskrig mot Israel och stöd till internationell terrorism (inte minst bombningen av ett judiskt kulturcenter i Argentina, där över 100 människor mördades. Mannen bakom terrorattentatet, som nu jagas av Interpol i hela världen, har precis blivit ”försvarsminister” i Iran).

  Israel stöd till SLA-milisen ingick i kampen mot Arafats terrorister som anföll Israel från Libanon, som en stat i staten. SLA ville bli av med både palestiniernas och syriernas ockupation av deras land. och detta har ingenting med Iran att göra, mer än att det var ett motstånd mot Irans finansiering av dessa terroristers attacker mot Israel.

  ”Så Israels stöd till kurder i Irak och Iran?”

  Dösnack. Ge mig en trovärdig källa som skulle kunna visa att stöd ges, och att det stödet skulle bidra till våld, inkl. mot Iran.
  Kurderna förtjänar stöd till sitt demokratibygge, och möjligheten att i framtiden kasta ut de ockupationsmakterna Syrien, Irak, Turkiet och Iran från Kurdistan.

  ”ditt hat för Iran grundar sig i din härkomst”

  Rasism. Igen.

  ”får Israel upp till 15 miljarder US dollar”

  Sakfel. Igen.

  ”Israels övertagande av mellanöstern.”

  Israel har inga andra ambitioner än att få leva i fred, utan arabisk och iransk terror. Både Israel, arabländerna och hela världen är överens om att det är Iran som försöker ta över Mellanöstern.

 6. Bahlool 03 oktober 2009

  Hahhaa den dagen jag låter dig eller någon träffa en känslig punkt, det är då jag ger upp försvaret av rätt mot orättvisa. Du får gärna läsa på om Qana, om hur människorättsgrupper och FN menade att sionisterna mördade över 100 civila, med flit. Men judiskt blod är ju alltid mera värdefullt än andras 😉
  Så Israel stödjer terrorister (deras tortyrfängelser i södra Libanon kan du besöka och se för dig själv) i södra Libanon är ok, men Irans stöd av motståndskämpar mot Israelisk ockupation är fel? Du är verkligen dum eller hycklare, vilket av det är du? Varför får en stat stödja grupper men inte en annan?

  Jaha, så kurderna har rätt att få stöd till att skapa krig i erkända stater bara för att du och Israel tycker det? Vad är skillnaden mellan kurdernas ”kampt” och palestiniernas kamp?

  Bara för att du hävdar att det är sakfel, betyder inte att det är sant..med militärt och ekonomiskt stöd så kommer man lätt upp i 15 miljarder..Att du försöker med ditt vanliga propagandatrick lurar bara stackars naiva svenskar 😉

  Ja Israel är den fredligaste staten i världen…staten är missförstådd..apartheidanklagelserna grundar sig i antisemitism och självhat när den sprids av judar 😛
  tack för skrattstunden 😉

 7. Jonas 03 oktober 2009

  Du tycks sakna riktiga argument, varför du hela tiden måste byta ämne. Nu växlar du till Qana. Enligt Israel svarade man på Katyushabeskjutning från platsen, som Hizbollah bedrev bara 200 meter från Qanalägret. FN:s militäre utredare skrev att det inte kunde uteslutas att händelsen var en olycka, vilket det naturligtvis var. Till skillnad från Hizbollah så tjänar Israel ingenting på att döda civila, tvärtom ger det dålig PR. Förutom att det vore moraliskt otänkbart så klart.

  ”Så Israel stödjer terrorister”

  Libanon låg i krig mot Israel, med hjälp av palestinska och Iranallierade terrorister.

  ”men Irans stöd av motståndskämpar mot Israelisk ockupation är fel?”

  Ja, särskilt när du påstår att Iran inte skulle bedriva angreppskrig mot Israel och israeliska och judiska civila, vilket var ursprunget till min kommentar.

  ”så kurderna har rätt att få stöd till att skapa krig i erkända stater”

  Israel är också en erkänd stat. Kurderna utlovades en stat redan på 1920-talet, men araberna mutade britterna att svika det löftet, och gav området till de arabiska, iranska och turkiska ockupanterna istället.

  Om Israel stödjer kurderna, vilket du inte kunnat bevisa, så är det inte för våld, utan för demokratibygge och ev. försvar. Men som sagt, du har inga källor. Bara iranska propagandaslogans.

  ”Vad är skillnaden mellan kurdernas ”kampt” och palestiniernas kamp?”

  Kurderna vill inte utplåna de folk som de har en landtvist med, och använder terrrorism i mycket mycket mindre utsträckning än palestinierna och deras rasistiska terrorgrupper.

  ”med militärt och ekonomiskt stöd så kommer man lätt upp i 15 miljarder”

  Fortfarande sakfel. Med lånegarantier och militära köprättigheter kommer man upp i 3 miljarder. Det är inte cash, utan rätten att köpa amerikansk utrustning, vilket direkt gynnar USA:s ekonomi och jobb. I utbyte har man en demokratisk allierad i Mellanöstern, man får värdefull underrättelseinformation och teknisk expertis. Däremot ger USA:s stöd till exempelvis Egypten (2 miljarder) ingenting. Lika litet som stödet till andra arabregimer.

  ”Ja Israel är den fredligaste staten i världen”

  Åtminstone den stat som velat ha och kämpat för fred längst av alla. Trots att den har vunnit självförsvarskrig mot arabiska anfall, så har det varit Israel som velat ha fred, medan de besegrade aggressorerna avfärdat fred, och trott sig kunna diktera villkoren till segraren och försvararen.

 8. Jonas 03 oktober 2009

  Tillägg.

  Bahlools argument är så allvarligt att jag måste återkomma till det.

  Du säger att du är en muslim. Du ser alltså inget hinder i din religion för att påstå att det är samma sak att skjuta tillbaka mot en raketavfyrningsplats, och av misstag träffa civila, än att betala terrorister för att ta sig till Argentina och gå och spränga ett judiskt kulturcentrum i luften, och mörda mer än 100 civila där?

  Jag är intresserad av ditt svar, eftersom det måste ses i ljuset av din religiösa övertygelse, och många vill lära sig mer om hur islam (eventuellt, beroende på ditt svar) rättfärdigar massmord och terrorism.

 9. Bahlool 03 oktober 2009

  hahhaaha ja enligt Isreael är allt försvar och allt är misstag och allt Israel vill är fred ;=)
  Fel. Libanon var i krig med sig själv, ingen krisförklaring. Om din tes stämmer att det var libanesiska terrorister som sköt mot Israel, straffar man då de som redan kämpar i ett inbördeskrig eller bekämpar man då dessa terrorister?
  Hycklare..av värsta sorten. Frågan kvarstår, tror du på det du säger eller du säger det bara för att du inte vill eller kan acceptera Israel som det den verkligen är, en skitstat som mördar och fördriver och angriper.
  Lol mutade…Wow..den historia du tror på är verkligen bisarr..

  Jag har ett inlägg någonstans om kurder som får stöd av Israel..leta sötnos leta..
  http://atheism.about.com/b/2004/06/25/israel-and-kurdistan-whats-the-connection.htm

  Ja allt är propaganda..kom från rätt person..Israel är den främsta propagandastaten i världen..men tidgvågen har vänt..
  Jag vill inte heller utplåna judarna, det vill ingen muslim. Vart bor den största gruppen judar utanför Israel i mellanöstern? i Iran..enligt dina lögner så borde ju Iran,som du säger vill utrota judarna, ha utrotat dessa först?
  Kurderna födriver turkar, araber och krsitna i norra Irak…

  While it is commonly reported that Israel officially receives some $3 billion every year in the form of economic aid from the U.S. government, this figure is just the tip of the iceberg. There are many billions of dollars more in hidden costs and economic losses lurking beneath the surface. A recently published economic analysis has concluded that U.S. support for the state of Israel has cost American taxpayers nearly $3 trillion ($3 million millions) in 2002 dollars.

  ”The Costs to American Taxpayers of the Israeli-Palestinian Conflict: $3 Trillion” is a summary of economic research done by Thomas R. Stauffer. Stauffer’s summary of the research was published in the June 2003 issue of The Washington Report on Middle East Affairs.
  http://www.rense.com/general41/trill.htm

  Ja du har rätt..Israel får inga pengar alls 😉
  Hitler ville också ha fred..Stalin ville också ha fred..har du glömt Chamberlains papper? Peace in our time? 😉
  Så mycket är Israel villig att etablera och skapa fred..flesta krigen startades av Israel, men det var ju allt försvarskrig (hahahaha)

 10. Jonas 03 oktober 2009

  Du svarade inte på mitt tillägg ovan, där jag frågade om din religiösa övertygelse godkänner att du jämställer terrorattentat mot det argentinska kulturcentret med att misslyckas med svarseld mot Hizbollapositioner nära en FN-bas i Qana.

  Jag var intresserad av hur du tolkar islam i det läget.

 11. Bahlool 03 oktober 2009

  Skillnaden mellan dig och mig är att jag är en ärlig människa och jag ser terror som äckligt och felaktigt. Israels attack mot Qana var uppsåtligt, såsom de tusentals andra offren är bevis för. Barn, kvinnor och äldre har alltid träffats av judiska kulor. Problemet med dig och andra judar är att ni verkligen tror ni är utvalda, att ni är ett herrefolk att ni är Guds folk. Detta leder till att ifall ni begår ett brott mot någon, då är det acceptabelt, ifall någon begår brott mot er, så är det ett brott som vi aldrig får glömma. Attacken mot centret i Argentina var fel, men det var bara några ”muslimers” sätt att gå ner till din, och sionismens nivå.

  Investigation by UN

  The UN appointed military advisor Major-General Franklin van Kappen of the Netherlands to investigate the incident. His conclusions were:

  “ (a) The distribution of impacts at Qana shows two distinct concentrations, whose mean points of impact are about 140 metres apart. If the guns were converged, as stated by the Israeli forces, there should have been only one main point of impact.

  (b) The pattern of impacts is inconsistent with a normal overshooting of the declared target (the mortar site) by a few rounds, as suggested by the Israeli forces.

  (c) During the shelling, there was a perceptible shift in the weight of fire from the mortar site to the United Nations compound.

  (d) The distribution of point impact detonations and air bursts makes it improbable that impact fuses and proximity fuses were employed in random order, as stated by the Israeli forces.

  (e) There were no impacts in the second target area which the Israeli forces claim to have shelled.

  (f) Contrary to repeated denials, two Israeli helicopters and a remotely piloted vehicle were present in the Qana area at the time of the shelling.

  While the possibility cannot be ruled out completely, it is unlikely that the shelling of the United Nations compound was the result of gross technical and/or procedural errors. [15]

  [edit] Investigation by Amnesty International

  Amnesty International conducted an on-site investigation of the incident in collaboration with military experts, using interviews with UNIFIL staff and civilians in the compound, and posing questions to the IDF, who did not reply. Amnesty concluded, ”the IDF intentionally attacked the UN compound, although the motives for doing so remain unclear. The IDF have failed to substantiate their claim that the attack was a mistake. Even if they were to do so they would still bear responsibility for killing so many civilians by taking the risk to launch an attack so close to the UN compound.”[16]

  [edit] View of Human Rights Watch

  Human Rights Watch concurred, ”The decision of those who planned the attack to choose a mix of high-explosive artillery shells that included deadly anti-personnel shells designed to maximize injuries on the ground — and the sustained firing of such shells, without warning, in close proximity to a large concentration of civilians — violated a key principle of international humanitarian law.”[17]

  https://www.bahlool.se/?s=qana
  Verkar som om FN och människorättsgrupper är emot din och Israels version..som vanligt..men som vanligt kommer du skylla på att de är antisemiter eller köpta av araberna 😉
  Som sagt, hycklare

 12. Jonas 03 oktober 2009

  ”Attacken mot centret i Argentina var fel”

  Om det är din ärliga åsikt så gratulerar jag dig att du har lyssnat till vad Han säger, och till din egen moral.

  ”Problemet med dig och andra judar är att ni verkligen tror ni är utvalda, att ni är ett herrefolk att ni är Guds folk.”

  Faktum är att detta mestadels är en myt från människor som inte förstår judendomen och Guds förbund med judarna.

  Gud sade att han lade ett tyngre ansvar och plikt på judarna än på andra nationer. Det var alltså jobbigare och tyngre att vara jude än ”barbar”.

  Gud gav judarna och nationen Israel i uppdrag att vara ett ”ljus till nationerna”. Att judarna har hårdare krav på sig än alla andra. Det var en utvaldhet — ja — men det betydde inte att judarna automatiskt var bättre än andra, utan att de hade ansvaret att sträva efter att vara bättre än de andra nationerna. Detta uppdrag var ett särskilt utvalt förbund mellan Gud och judarna (utvaldhet), men det var ett ANSVAR, inte en idé om att de var bättre.

  Inom islam finns en revanchistisk idé som är helt annorlunda. Muslimer anser att muslimer är bättre än det man kallar Kuffar. Att man ska rädda livet på just muslimer, men inte på andra. Att icke-muslimers vittnesmål inte är lika mycket värt som en muslims. Att Bokens folk (judar & kristna) ska förnedras och klä sig annorlunda, måste väja på trottoaren när en muslim kommer, och får inte fira sina helgdagar på ett sätt som kan ”störa” muslimer, får inte bygga synagogor eller kyrkor som är ögre än moskéer etc.

  De inordnas i en kategori av ”undermänniskor”, kallade dhimmi, där deras liv ”skyddas” så länge de betalar en maffiaskatt till muslimerna, kallad jiziya.

 13. Jonas 03 oktober 2009

  Tillägg.

  Jag är inte en religiöst praktiserande människa, men jag vill poängtera att Bahlools påstående att judar ”tror” att det fanns ett förbund är hans påstående. Gud upprättade detta förbund med Jakob (Israel), och sade att hans efterföljande ingår i detta förbund av tyngre ansvar och ständig strävan att vara ett ljus för andra nationer. Ett mycket hårt och arbetsamt ansvar.

  Det är alltså inte någon annan som hittat på det, utan Allah själv.

 14. Bahlool 03 oktober 2009

  Frågan är varför du inte har en likadan moralisk kompass som visar dig hur fel ditt kära Israel begår..men du är blind för Hans ord och för sanningen.

  Verkar som om du gillar att ljuga om islam. Imam Alis ord: Om en man inte är din bror i religionen så är han din bror i mänskligheten. Jag tror du borde öppna dina egna böcker innan du talar om hur islam ser på saker och ting..vi ser judendomens apartheid idag. Där man även anklagar vissa judar för att inte vara judar (skrivit om det några ggr). Rasismen hos judarna mot mörka judar, rasismen mot icke europeiska judar osv.,.se på filmer hur judar kallar obama för neger osv..Maffiaskatt ja..hellre det än att få sina hus demolerade, fördrivna och få sina barn mördade av fosfor..Som man sade på Sauls tid, mörda alla, däribland djuren och barnen och kvinnorna..Jag föredrar en religion som inte straffar oskyldiga.
  I Israel får en arab mindre vatten än en jude….det är inte rasism, det är bara herrefolkets rättighet…

 15. Jonas 03 oktober 2009

  Och för att de ska utöva detta tunga ansvar lovade Gud/Allah att alltid skydda judarna i det hemland som Han gav dem för tusentals år sedan, och där han sade att de ska multiplicera sig och bli en talrik nation.

  Han har aldrig svikit detta löfte.

 16. Jonas 03 oktober 2009

  Som jag har förstått av religiösa aktoriteter så finns det många sätt att komma närmare Gud/Allah. Kristendom och islam är två exempel. Det är bra.

  Till skillnad från dessa så behöver inte judar missionera och försöka sprida sitt sätt att leva enligt Guds uppdrag. Det spelar ingen roll hur många man är, så länge som Gud/Allah håller sin hand över judarna och nationen Israel.

  Judarna behöver inte skapa ett dödsstraff för dem som lämnar det judiska sättet att leva, som muslimerna har. Man behöver inte smutskasta andra religioner som försöker komma närmare Gud/Allah.

 17. Bahlool 03 oktober 2009

  Lol verkar som om jag läst mera om judendomen än du käre Jonas..Kan du förklara för mig varför du använder dig av proxy hela tiden? Du känner väl till mina regler i min blogg?

 18. Jonas 03 oktober 2009

  Jag håller med dig att extremister inom alla religioner är dåliga. Ovadia Youseff (Shas) är en extremistisk sefardiskt religiöst överhuvud för judar från arabvärlden (i Israel). Han har bott i många år i arabländer och vet hur det är, men han är ofta dumt radikal i sina uttalanden. Han kallade palestinska terrorister för ormar, vilket är helt korrekt, men han har också gjort olämpliga uttalanden som kan tolkas som extrema. Han kommer från en arabisk miljö som påverkar hans omdöme.

  Därför tror jag att extremism är dålig, oavsett om den är muslimsk, judisk eller kristen.

 19. Jonas 03 oktober 2009

  Jag kan bara koppla upp mig via proxy (det är en gemensam proxy för hela huset).

 20. Jonas 04 oktober 2009

  Här måste jag ge dig beröm, Bahlool. Trots att jag anser att du är extrem och har många omänskliga åsikter som också är antagonistiska till islam/judendom/kristendom och Guds vilja, så uppskattar jag din respekt för öppen debatt. På det viset är din blogg långt mer intressant än kommunisten Ali Esbatis eller antisemiten Jinges.

  Det gör verkligen att det blir intressant att diskutera din tolkning av islam, och hur den interagerar med andra livsåskådningar.

 21. Bahlool 04 oktober 2009

  Wow beröm? Jag tackar och bugar, men ajg tror ingen av oss kommer ändra sin syn på Israel/Iran/mellanöstern..
  Jinge har blockat mig så han är kanske islamofob också 😉

 22. per 20 oktober 2009

  En judehatarblogg, vad fräscht. På med kopplet grabben och upp med högerarmen.

 23. Bahlool 20 oktober 2009

  japp per, jag hatar judar, svenskar, araber, muslimer..jag hatar allt och alla..enligt de jag kritiserar alltså. Ta din medicin eller be om att få bli inlagd? Du är en fara för dig och andra..

 24. Amer Al-bayya 22 november 2009

  Jag ser och läser om många som ger stöd och hjälp till Israels brott, krigsbrott, fegt krig, våld, förtryck, mord, massmord, ockupation och terror och terror…De har rätt för att det finns USA men om USA blir svagt och utan makt vad kommer Israel att göra??..Israel måste lämna Palestina och östra Jerusalem..Israel och USA med UK måste betala alla ersättningar för alla brott i Mellanöstern….Israel måste lämna kärnvapen och förbjudna vapen som USA vill ta bort från Irak med ett fegt krig och lögner….Detta är ett måste….

  Iran har inte sån vapen och Iran får hot från Israel varje gång men USA säger inget om Israels skit vapen!!

  Jag säger till alla att befria Palestina ..Det är bättre för alla..Innan blir det för sent..USA måste vara rättvist land..Det är äckligt att USA orättvist land nu..

 25. Bahlool 22 november 2009

  Amer jag läste att Israel försöker bli vän med Kina, för de vet att USA är på tillbakagång..Så de försöker hitta nya stater att stödja sig på för framtmiden.

 26. Amer Al-bayya 22 november 2009

  Det är rätt..Israel är inte som arabiska ledare (de sover)..Israels framtid är i Rysslands och Kinas hand..Idag spelar -intresse- mycket viktigt roll i politiken..USA kan bli det värsta för att rädda makten över världen för att det gäller dollars och olika makts områden..Iran är mycket bra på det sen kom Turkiet för att hitta intresse i arabvärlden..

  En fråga som är viktig för USA nu är : Vad ska USA göra om Iran , Turkiet och arabvärlden samarbetar tillsammans????..Och det är ett stort problem till Israel…Tänk att arabvärlden är mycket viktigt område som har 7 hav med 60% avvärldens olja med 350 miljon invånare..Ett ord från araber och 7 hav blir stängd för USAs, UKs alla handel!!

  Men arabiska ledare är för USA och de fega och savga..De kommer aldrig stoppa USA, UK och Israel..USA lekar krig med araber och Palestina , Irak , Libanon och GAZA och Israel gör vad de vill men araberas ledare är tysta..Oljas pengar är hos USAs bank och UKs bank..

  Men folket i västvärlden och i arabiska länder kan göra mycket..Tänk att FN kan inget att göra..Vi ska kräva ersättningar för varje brott mot arabvärlden och kan Iran kräva också..
  och Israels kärnvapen och förbjudna vapen ska stoppas och förstöras..

  Vi måste stoppa alla stöd och hjälp från västvärlden till Israels brott och terror..Vi kan skriva till alla och säga vad vi tycker och vad vi vill..Med Data kan jag stoppa ett land som är större än USA..Tack..Allt detta är ett måste..Börja protestera,folk..

 27. RZA 23 november 2009

  jonas citat: ”Det spelar ingen roll hur många man är, så länge som Gud/Allah håller sin hand över judarna och nationen Israel.”…HA! Du menar så länge USA/Storbrittanien håller sin hand över judarna och tjuvarna nation israel. Israel kommer att kommas ihåg av historien som en rasistisk apartheid stat, vad stolta ni judar måste vara…

 28. Amer Al-bayya 23 november 2009

  Gud sa att det finns ett paradis och ett helvete och människans jobb som bestämmer var ska man vara…….En ond människa som inte tro på Gud känner mycket ont i sin grav redan…

  Tänk på att en man som dödar en människa(orättvis) , det är lika som att han dödade alla människor,sa GUd..Orättvisor från västvärlden-politiken- gör att Israel begår mer brott och mer terror mot barn och kvinnor och civila..Usama Bin Ladin.. Han sa att så länge USA,UK och Israel dödar civila så dödar han civila också..

  Om de först dödar civila så ni kan döda civila, sa GUD…..Men Gud säger också att om ni kan döda inte civila……Problemet i Mellanöstern är arabernas ledare..De är fega och svaga..De lyder USA och UK….Israel vann så här mycket..Araberna och muslimer kan skaffa 50 miljon soldater och befria hela Palestina men de måste vakna först..Så ville Israel ta bort Saddam för att Saddam ville ta bort de här arabiska ledare och byggde Irak så att befria Palestina.. Men arabiska ledare fick hjälpa USAs krig mot Irak..Det kommer en dag ska USA och UK be om ursäkt….Och de ska betala alla ersättningar till araber för alla brott och terror mot araber och Palestina . Först måste Turkiet , Iran och arabvärlden blir stor makt i område som har 7 hav och mycket olja…USA och UK vet allt om det så måste de skapar problem hela tiden i område..

  Vem har mördat Olof Palme, Jonh Kennedy, Khalid meshaal fick gift, Yasser Arafat fick gift..många som har blivit mördat i Europa Hamas folk och Fatah folk!!Vem har gjort allt detta???USA…..

 29. Elvis 16 april 2010

  Bahlool, du har så rätt i det mesta du säger. Keep up with the good stuff 🙂 ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *