Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Klart jag inte är rasist!!

Om du talar som en anka, klär dig som en anka, för dig som en anka, då är du en anka?

Det är inte ofta jag blir överraskad, men i dagarna har det skett rätt ofta. Här kommer en person, han kallar sig allt från Allah till Saladin och Svenne, en exvän till mig, och häver ur sig rasistiska slogans. Muslimer, då särskilt araberna, är parasiter, alla muslimer är hemska på något sätt. Han tar en historiebok och hävdar att det är en helig bok..ingen logik, ingen fakta, ingen respons från min sida, har hjälpt. Han ställer hela tiden samma frågor, han får belägg och svar, och ändå så kommer han tillbaka nästa dag, med samma fråga igen.

Idag trodde han att han kunde skrämma mig med att hota att anmäla mig..brrrrr..rädd jag blir!! För enligt honom får jag inte säga att han är psykopat och sjuk. Killen ifråga anlade en brand som kostade skattebetalarna en massa pengar, han tar inte sin medicin och han lever på vår välfärd..men jag får inte säga han är psykopat, för en som anlägger bränder är inte psykopat…Suck och dubbelsuck?

Så plötsligt retar sig killen på en svensk vetenskapstidnings artikel om rön, som säger att runor kan, lägg märke till kan, ha arabiskt ursprung. Plötsligt går han till SD-bloggar och försöker få stöd av andra smårassar, de ska komma hit och kommentera. Visst inte mig emot. Problemet är bara att han bara några månader sedan förde korståg mot SD och planerade olika saker för att bekämpa SD. Nu är han deras största fan.

Plötsligt kommer en rasist, som driver en SD-blogg. Denna rasist skriver så här:

var du ute och rånade svenskar eller våldtog en svennehorrrra när du istället skulle varit i skolan och lärt dig något annat än om pedofilen du dyrkar? Förbannad sandtravande getknullare är vad du är

och detta:

Ska tala om för dig Bahlool att jag får min mejl och blogg full utav rasistiska skitsnack varje dag pga min etnicitet. Och 99% utav dessa kommer från utlänningar…
Jag struntar fullständigt i vad du tycker om mej eller min blogg…du och dina jihadkrigare här är inget annat än gnälliga töntar som jobbar som nyttiga idioter åt SD….och det tackar alla vi Sverigevänner för.
Hur många läsare har din svenskhatarblogg per dag? 30-40 trofasta stenkastare plus en och annan AFAit? Nejdu Bahlool ni jihadisar är och förblir världens största fanclub utav Mein Kampfs irrläror så antisemiter ni är sedan generationer tillbaka. De enda rasisterna som existerar i dagens Sverige är de som kommer sandalländernas oljefält. Objektivitet? Det vet du inte vad det är….

Vad ska man säga om det här? Det finns inga rasister, de enda rasisterna är invandrarna. Ni vet de invandrare som sköts ihjäl av lasermannen, ni vet den är rasist som slogs ihjäl i Klippan, för han var svart. SD och Jorma och andra av deras åsiktsfränder är inte rasister, utan rasisten är jag, som fick vår ruta krossad, en månad efter att vi hade flyttat in i huset. Jag är rasist, för jag anser att jag är lika mycket svensk som vilken annan vit svensk som helst. Plötsligt utmålas jag till att vara en jihadkrigare, att jag har stenkastande vänner och att jag stödjer Mein Kampf. Jag är även en antisemit. Så rasisterna är de som kommer från ”sandalländerna”..dessa fördomar är skrämmande. Detta är en person som driver en blogg för SD, dagens skönaste fascister.

Vad jag försöker belysa är att historieförfalskningen är skrämmande. Man hånar, ljuger och bedrar, för att få läsare, för att få stöd, för att få support. Som han säger, vi muslimer har lett till att fler röstar på SD och deras lögnare. Jag hoppas de vinner valet, partiet som jobbade på samma sätt, Ny Demokrati, visade sitt rätta jag när de kom in i Riksdagen.

Varför kan man inte stå för vad man är? Jag är stolt shiamuslim, fanatiker, svensk och funaementalist. Jag står för det! Varför kan inte rasisterna stå för vad de är? Varför säger de rasistiska saker, klär sig som rasister och beter sig som rasister, men de vill inte erkänna att de är rasister?

Bejaka rasisten i dig!! Erkänn att du är en rasist!! Du kommer må bättre av att bejaka det du stödjer!!

9 kommentarer

 1. Aisha 01 oktober 2009

  Men DU säger att ”Runor har arabiska rötter”
  Det säger inte artikeln. Artikeln säger ngt helt annat än det du påstår..Det är det som är ditt misstag. Det är du som gjort fel Erkänn det bara.

  Du försöker belysa historeförfalskning medan du själv sitter och gör det. Är du helt tokig människa.

 2. Name 01 oktober 2009

  Men DU säger att ”Runor har arabiska rötter”
  Det säger inte artikeln. Artikeln säger ngt helt annat än det du påstår..Det är det som är ditt misstag. Det är du som gjort fel Erkänn det bara.

  Du försöker belysa historeförfalskning medan du själv sitter och gör det. Är du helt tokig människa.

 3. Dadda 01 oktober 2009

  Men DU säger att ”Runor har arabiska rötter”
  Det säger inte artikeln. Artikeln säger ngt helt annat än det du påstår..Det är det som är ditt misstag. Det är du som gjort fel Erkänn det bara.

  Du försöker belysa historeförfalskning medan du själv sitter och gör det. Är du helt tokig människa.

 4. Dar 01 oktober 2009

  Men DU säger att ”Runor har arabiska rötter”
  Det säger inte artikeln. Artikeln säger ngt helt annat än det du påstår..Det är det som är ditt misstag. Det är du som gjort fel Erkänn det bara.

  Du försöker belysa historeförfalskning medan du själv sitter och gör det. Är du helt tokig människa.

 5. Fatima 02 oktober 2009

  Haha jag satt och tänkte på just detta precis..
  Men ska en från SD verkligen vara FÖRVÅNAD av att få sin inkorg fylld med hatmejl?!
  Och hur tusan kan de vara så blinda – DE är Mein Kampfs allra trognaste fanclub!! HALLÅÅÅ WAKE UP!!!

 6. RESPEKTERA MINA DÖDA SLÄKTINGAR 02 oktober 2009

  Jag är stolt över mina döda släktingar som arbetade hårt i jordbruken och i i industrin och att mina föräldrar gav mig ett synsätt som baseras på svenska värderingar och moral. Att ha bidragit i ganska många år inom det svenska samhället och välfärden. Jag är svenska i min kropp och själ, modig för att våga be elaka muslimer att dra åy helvete när de kommer hit och inte respekterar det svenska samhället. Det finns allt förmåga muslimer som är så pass fega att minsta lilla öppna ärliga åsikt ber dom folk att vara tyst och försvinna för de är för fega för att tåla en enda kritik. Men de är sååå jädrans duktiga på att vara rasister själva och kritisera andra. De fega och svaga ynkliga människor. Hade jag varit en feg idiot då hade jag inte skrivit öppet och ärligt i denna blogg. Mitt ord kommer aldrig att tystna mina meningar kommer aldrig att sluta försvinna.

  Muslimska män är fega och destruktiva!

 7. greta 18 december 2010

  En liten fråga från en gammal lantis, hur klär sig en rasist?

 8. Bahlool 18 december 2010

  Så du tar allting ordagrant min käre lantis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *