Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Iran-USAs och Clintons lögner?

Israel säger det, USA säger det, exiliranier säger det och Hillary Clinton säger det: Iran är en fara, Iran ska skaffa sig kärnvapen.

De som borde verkligen veta ifall Iran utgör en fara för världen; ifall Iran verkligen vill skaffa kärnvapen, grupper som IAEA (atomenergiorganet), de amerikanska underrättelsetjänsterna och Iran självt, de säger att Iran inte har några planer på att skaffa sig kärnvapen.

MuslimNytt kan man läsa om vad som verkligen ligger bakom de här hoten. När en lögnare rabblar upp en lögn tillräckligt högt och tillräckligt ofta, då blir det till en sanning. I fallet med Iran så kan man dra paraeller till kriget och förberedelserna för krig mot Irak. Man hävdade i väst då att Irak försökte skaffa sig massförstörelsevapen och att de stödde Al Qaidah, det visade sig senare, efter att miljoner irakier hade dött, att allt var humbug, allt var lögn, allt var påhittat för att skaffa ett offer för USAs framtida krig.

Kan det verkligen vara så att väst låter sig luras igen? Frankrike, Tyskland, England och USA står i spetsen för att hota och angripa Iran, varför rapporterar västlig media om att Iran försöker skaffa sig kärnvapen när det inte stämmer? Det finns inga som helst belägg för det här, förutom i Israels och USAs önskan om ett nytt offer för sina bomber och sina attacker.

Medier ägs av stora intressen som vill ha mörka och hotfulla nyheter, nyheter som skrämmer upp folk, som de gjorde med nyheterna om fluginfluensan och om terrorattacker mot länder som Sverige. Många tidningar får sina reporter från ett fåtal nyhetsförmedlare som TT och Reuters. När en enda nyhetsförmedlare sprider en nyhet, så följer alla andra efter. Ingen försöker förmedla sanningen-att Iran inte har några planer på att skaffa sig kärnvapen, att Israel hotar en stat som Iran gång efter gång, att USA ljuger, när deras egna underrättelsetjänst gång på gång klargjort att det inte finns några belägg för att Iran vill skaffa sig kärnvapen.

Stödet till upploppen i Iran, upplopp som ingen i väst hade accepterat, är bara ett av de fronter man bekämpar Iran på.

Varför är det ingen tidning eller stat som beklagar sig över Israels befintliga kärnvapenspetsar? Varför är det ingen som vill fråga Israel varför de inte tillåter experter att titta på deras kärnkraftanläggningar? Varför är en stat som Israel, som startat otaliga krig, inget hot medan Iran anses vara ett hot? Iran som inte startat ett krig på 200 år?

Vi som människor måste ifrågasätta mera och kräva av våra politiker att inte följa strömmen men att stå upp för vad som är sant och sanningen är att Israel är en större fara för världen än vad Iran utgör..

Hillary Clinton varnar Iran – DN.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *