Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Arabernas skam över Palestina

Vi glömmer ofta att det inte enbart är judar som skjuter ihjäl araber i det ockuperade Palestina, utan även araber som skjuter araber. Runt 3000 soldater i den israeliska armén är araber, med israelisk medborgarskap. Man är osäker på siffrorna eftersom staten Israel inte uppger hur många det verkliga antalet är. Många druzer (en sekt som härstammar från 1000-talet) har sedan 50-talet också deltagit i Israels armé.

Många av dessa araber som deltar i den ockuperande arméns operationer, känner stor skam, men de känner sig tvungna att gå in i militärtjänsten, för att få liknande rättigheter som judar åtnjuter. Rättigheter till land (arabiska hus brukar annars demoleras) eller till billiga lån. De skäms, deras familjer skäms och hela det arabiska samhället skäms över dem.

De skickas ut i operationer som i Gaza, där de deltar i mordet på oskyldiga civila. När judar brukar begå krigsbrott så tystats det ner, de fallen där en druze eller en arab begått ett brott, så ser man att staten Israel inte ser mellan fingrarna och de skyldiga straffas för sitt brott.

Nu vill den judiska staten gå längre, de behöver soldaterna och vill ha fler araber in i armén, inte i flygvapnet eller i specialstyrkorna men i den vanliga armén. De ska göra smutsjobbet, de ska in i ockuperade områden de ska vara först att stå emot eldgivningen.

Rasismen i det judiska samhället tvingar dessa unga män, att delta. De som trodde att de skulle bli behandlade som likvärdiga, får ett hemskt uppvaknande, när de lämnar det militära inser de att de än en gång blivit “smutsiga araber”. Staten planerar även att straffa de klasser och skolor som inte skickar tillräckligt med många elever till militären. Det är kanske något att tänka på när man intalar sig att Israel är ett civilt samhälle? Landet är uppbyggt med militära medel, på militära ideal och alla dess innevånare är soldater.

De här personerna, hur deras uppsåt och deras förhoppningar än ser ut, är inget annat än förrädare. Shiamuslimska lärda har sedan många år utfärdat fatwas, religiösa dekret, som ska avhålla oss från att 1. besöka ockuperad mark, något som Israel är. 2. handla varor som kommer från Israel eller stödjer Israel.

Att som soldat kämpa för Israels hegemoni är ett stort brott och i dessa krigstider belagd med dödsstraff. Det kan vara anledningen till att de skäms så mycket och är så pass rädda att de inte deltar i undersökningarna om arabernas deltagande i kriget mot palestinierna.

De arabiska staterna har bedragit och förrått den palestinska saken, med fred eller med tyst stöd till Israel, och här har palestinska araber svikit den palestinska saken genom att bekämpa den med vapen i hand.

Israel’s Palestinian Soldiers By Jonathan Cook.

46 kommentarer

 1. Jonas 29 september 2009

  Det bästa beviset för att ditt inlägg är falsk propaganda är att den överväldigande delen av de israeliska araberna och druserna trivs utmärkt i Israel, och aldrig skulle vilja att regeringen blev palestinsk eller islamisk. Det visar alla opinionsundersökningar.

  Vad finns det som kan ge större stolthet än att tjänstgöra i det egna landets försvar?

  Araber har länge börjat förstå att de inte kan klaga på brister i integration så länge de inte aktivt försöker integrera sig. Det har blivit rusning av israeliska araber till militärtjänstgöring eller civil tjänst. Detta trots att araber inte är tvingade att göra militärtjänst – men de får om de vill. Och väldigt många fler vill idag, jämfört med tidigare.

  Vi ska alla vara stolta över dessa israeliska patrioter, som visar hur samlevnad kan se ut i praktiken. Hur alla är jämställda israeler, oavsett etnisk bakgrund. Alla drabbas av palestinsk terrorism – både jude och arab. Och alla är motiverade i försvaret av det israeliska hemlandet. Tillsammans. Arab bredvid jude.

 2. Bahlool 29 september 2009

  Ditt problem jonas är att inga bevis, ingen logik inga svar hjälper. Även efter att jag gett dig bevis för sex dagars kriget och vem som började det, och även när du erkänt att det var Israel som sköt först, vidhåller du att araberna började kriget :). Jag kan säga att majoriteten av araberna vill leva i en stat som ger dem rättigheter, det gör inte Israel. Så din logik funkar inte.
  Rusning? 3000 är inte rusning .)
  Du verkar inte ha läst artilken eller det jag skrev, de skäms över att uppge sina namn eller sina uppgifter till reportern..de gör det här inte pga sin kärlek för israel utan för att de är tvingade av det rasistiska systemet i ISrael..där judar får mark men araber får inte.
  Frågan jag ställer mig är, är du jude eller bara sionist?

 3. Jonas 29 september 2009

  Några här kanske blir förvånade, men under Hizbollhs angrepp mot Israel 2006, när hassan Nasrallah uppmanade araberna i Haifa att fly (precis som man gjorde 1948) för att Nasrallah skulle kunna bomba judarna ostört, så sade Israels unga araber att de vägrade, och var stolta över Israel och ville försvara landet. Deras ledare hette Nasser ;):

  Dozens of Arabs, headed by Fuad Nasser, 54, wrote a letter to Minister of Defense Amir Peretz asking that their youth be drafted to serve in the IDF in response to Nasrallah’s call for the Arabs of Haifa to leave the city. “We are proud of Israel, and its just struggle,” the letter reads, “and are prepared to carry out any mission that the IDF gives us.” Nasser himself volunteered for the Israel Defense Forces, while his son and nephew were the first Arabs to serve in the famed Golani Brigade. “We are Israelis like everyone else and we strongly oppose Hizbullah and Nasrallah,” he explained. “Some of us are already too old for service, but we can also do our share. We have all the motivation in the world.” (August 10, 2006)

  http://www.imra.org.il/story.php3?id=30572

 4. Bahlool 29 september 2009

  Du kan ju läsa det här också samtidigt 🙂
  http://www.hearpalestine.org/details.php?id=7064&cat=2
  BEvisen är emot dig och Israel, bevisen i form av FN, stora majoriteten som valde Hamas och människorättsgrupper..så du är en fanatiker och tillåter ingen kritik av Israel, hur befogad den än är..

 5. Jonas 29 september 2009

  Bahlool, jag stödjer både de palestinska arabernas önskemål att bestämma jälva över sitt eget öde, om de sluter fred med Israel, och jag är samtidigt självklart en stolt sionist som stödjer det judiska folkets rätt i sitt hemland.

  Man kan inte stödja en grupps nationalistiska önskemål och samtidigt vara emot en annans.

  Menar du att du inte är sionist utan endast palestinanationalist?

 6. Bahlool 29 september 2009

  Jag är allt annat än sionist 🙂 JAg är inte heller en palestinanationalist..men jag är en människa som kan skilja på fel och rätt. Israel är byggd på terror och markstöld. Vi talar inte om en konflikt mellan två gruppre som levt med varandra i århundraden utan om en minoritet som plötsligt tog över landet.
  Det är som om jag som invandrare i SVerige, plötsligt tar över landet, makten och börjar använda mig apartheid mot svenskarna. Allså de enda som stödjer Israel är USA och judarna..kan du inte se något fuffens med det?

 7. Jonas 29 september 2009

  “en minoritet som plötsligt tog över landet”

  Nej, judarna var i majoritet i det område som FN:s delningsplan föreslog skulle bli den judiska staten 1947, samt också i Jerusalem. Jag har redan gett dig bevis med FN-källor m.m. i detta inlägg:

  https://www.bahlool.se/2009/09/25/dumma-palestinier/comment-page-1/#comment-7403

  “Israel är byggd på terror och markstöld. ”

  Vi andra kallar det markköp (eller redan ägande). Till och med den förste generalsekreteraren i PLO, Arafats företrädare Ahmad Shuqeiry, sålde stora landytor till judiska palestinier 😉

  “de enda som stödjer Israel är USA och judarna”

  Om du tror det så vill jag inte förstöra din dröm.

  “börjar använda mig apartheid mot svenskarna”

  Både i Sverige, Israel och hela världen finns det rasism och hat mot muslimer och araber. Det måste man bekämpa. Men det finns ingen apartheid i Israel, som du påstår. Alla har samma rättigheter. Även de araber som försöker att mörda israeler, samarbetar med terrorister och som hatar sitt land. Jämför situationen för judar i arabvärlden och den muslimska världen!

 8. Jonas 29 september 2009

  Titta gärna på de här bilderna från 1948, Bahlool. Och läs bildtexterna.

  http://tinyurl.com/yc7g9f4

  Mvh / Jonas

 9. Jonas 29 september 2009

  “vidhåller du att araberna började kriget [1967]”

  Ja, därför att det är krigshandlingar som räknas, inte bara “första skottet” (även om Syrien sedan flera månader bombade norra Israel 1967). Jag redovisade till dig vilka krigshandlingar Egypten inledde med (remilitarisering i Sinai, blockering av Tiransundet och Suezkanalen och allmänna deklarationer att man var redo att utplåna Israel).

  Jag har som sagt redan förklarat allt detta i vår tidigare diskussion i tråden “Dumma palestinier!”.

 10. Bahlool 29 september 2009

  When asked who was responsible for the current crisis in Gaza, Israel was overwhelmingly blamed by all the groups polled. But while 5% of Egyptians and Jordanians blamed Hamas for the current crisis, 35% of Palestinians in the West Bank said Hamas was to blame, while 16% of Gazans agreed.
  Det säger nog allt om vem som bär skulden för problemen hehe…

 11. Bahlool 29 september 2009

  Snacka inte dynga..judar var i minoritet därför mörades Folke Bernadotte som tyckte det var orättvist…av judiska terrorister..som senare skulle leda Israel lol..
  Markköp betyder inte att du blir herre över landet..jag äger mark i Sverige, betyder det att jag kan bygga kibuttz och starta en egen stat på det? Vad är det för logik?

  Palestinierna har alltid letts av idioter, vad är din poäng om att de sålde mark?
  Inte bara tror utan vet du kan ju se alla de här durban möten och alla resolutioner, de är bevis för att hela världen avskyr Israel och hatar den politik Israel för..ju längre och fler de mördar desto värre blir det för dem.
  Snacka inte, FN och människorättsgrupper har klargjort att Israel är en apartehidstat..även Sydafrika, har klargjort att Israel är en apartheidstat..nej folk behandlas inte lika..du menar jag som arab får resa lika lätt som en jude? Får jag bygga hus lika lätt som en jude? judiska människorättsgrupper har själva klargjort att att de tycker Israel är en apartheidstat och här kommer du och menar att de ljuger?
  Judar som kräver bojkott av Israel
  https://www.bahlool.se/2009/08/27/judar-kraver-bojkott-av-israel/

  https://www.bahlool.se/2009/08/31/desmond-tutu-araberna-betalar-judeutrotningens-pris/

 12. Bahlool 29 september 2009

  Vad är din poäng med att lnkatill bilderna och till texten? Skillnaden mellan dig och mig är att jag erkänner de misstag och fel som begåtts av araber, medan du lever i en drömvärld där Israel är perfekt, där alla vill leva i Israel, där alla mår bra i Israel, där Israel har rätt och alla andra har fel..

 13. Bahlool 29 september 2009

  Lol Syrien och Israel bombade varandra..försök med din propaganda för dumma och naiva svenskar som faller för såna tricks 😉 Det är ingen krigshandling att blockera när man är i krig..man hade varit i krig sedan 48 års krig..ända sen den tiden till idag har det varit krig och ska det också förbli tills Israel inser två saker.
  1. Man kan gå tillbaka till 67 års gränser och få fred
  eller 2. Man lämnar landet helt och hållet..om du och judarna tror att någon palestinsk ledare kommer gå med på mindre än så, så drömmer ni och i slutändan kommer det betyda slutet för Israel och kanske för judarna i mellanöstern..tyvärr är Israel arrogant och tror att denna styrka de besitter ska för alltid bestå..
  Nu har västvärlden embargo mot Iran, enligt din logik så betyder det att de har rätt att starta krig?
  Enligt din logik, så har HAmas rätt att bomba Israel, eftersom Israel har bojkott och embargo mot Gaza…men så funkar det inte..skulle palestiinerna svara på samma sätt som du hävdar Israel hade med blockeringen av suez så skulle du och andra säga terrorister 🙂
  Hyckleri av värsta mått..Jag skulle skämmas över att kalla mig nazist eller sionist..samma skit bara det att det är acceptabelt att mörda och förtrycka araber/muslimer…

 14. Jonas 29 september 2009

  Jag är säker på att du lade märke till följande:

  According to the poll, 58 percent of Gazans said they disapprove of the job being done by Hamas in the Gaza Strip, while 42% of them said they “disapprove strongly.”

  Fifty-seven percent of Palestinians in the West Bank also said they disapprove of Hamas, but only 16% disapproved “strongly.”

  – Det blir inte många supportrar kvar!

  Till och med i Gaza stödjer 33 & Fatah jämfört med 30 % för Hamas. På Västbanken stödjer 45 % Fatah jämfört med 28 % för Hamas. Total sett hade Fatah 10 procentenheter större stöd än Hamas i båda områdena.

  66 % av palestinierna ansåg att Hamas skulle släppa kidnappade israelern Gilad Shalit. 52 % av Gazaborna tycker att Hamas ska erkänna Israels rätt att existera, acceptera fredsavtalen och starta fredsförhandlingar med Israel, och den siffran var till och med högre än på Västbanken.

 15. Bahlool 29 september 2009

  Jaha? Ställ frågan vad de tycker om att Israel håller tiotusentals fångar 😉 Hamas gör ett dåligt jobb klart, de har inga som helst möjligheter att göra ett bra jobb..allltså det hade jag kunnat tala om för dig också..men ställ frågan om de skulle acceptera en fred utan 67 års gränser och utan att låta flyktingarna komma hem (deras rättighet)
  Då ska du få se på svar 😉

 16. Musa 29 september 2009

  “Nej, judarna var i majoritet i det område som FN:s delningsplan föreslog skulle bli den judiska staten 1947, samt också i Jerusalem. Jag har redan gett dig bevis med FN-källor m.m. i detta inlägg:”

  Här :
  http://en.wikipedia.org/wiki/Palestine#cite_note-184
  Kan du läsa om demografin 1920,

  “Den judiska delen av befolkningen utgjorde 76.000(av 700 000). Nästan alla kom till Palestina under de senaste 40 åren. Före 1850 fanns i landet endast ett fåtal judar. Under de följande 30 åren har ett par hundra kom till Palestina. De flesta av dem kom av religiösa motiv, de kom för att be och dö i det heliga landet, och för att begravas i dess jord. .”

  Sedan 1945;

  http://en.wikipedia.org/wiki/British_Mandate_of_Palestine#Land_ownership

  Läser du att endast i 2 städer, Jaffa och Haifa var judiska befolkningen större år 1945.. I haifa med liten marginal, och att majoriteten av marken ägdes av palestinier…

  Läsa ännu mer historia så inser du att deras antal ökade pga illegal massinvandring för att öka judiska populationen där…

 17. Darius 29 september 2009

  HAHAHAHAHAH judar majoritet i ett arabisk land? Baahloh lyssna inte på dem här hycklarna…de försöker ändra historien tro mig haha checka det här http://www.youtube.com/watch?v=spgadghuA-w

  AHHAHA jag skrattade sönder mig! försök till att ta över världen sakta men säkert! 🙂

 18. Bahlool 29 september 2009

  lol nah vet…när folke bernadotte mördades, så var araberna fortfarande i majoritet men väst gav dem minoriteten av landet lol

 19. Jonas 29 september 2009

  “JAg är inte heller en palestinanationalist”

  Jag vet. Om jag har förstått dig rätt är du islamist, och de bryr sig inte om små konflikter som den mellan israeler och palestinska araber. Det är världsherravälde för islam som gäller för er. De palestinska araberna är bara ett litet verktyg som offras i den kampen. Eller hur?

  “Snacka inte dynga”

  Jag snackar inte dynga, utan gav dig en FN-källa som hela världens stater står bakom, som visar att judarna var i majoritet i de områden som skulle bli den judiska staten 1947, samt också i Jerusalem. Det var så man drog upp gränserna.

  Jag kan också säga till alla andra att “sluta snacka dynga”. Men jag baserar mig på faktauppgifter. Vore tacksam om du ansträngde dig att göra det också, istället för att klistra in en massa skräp från Wikipedia. 🙂 Jag har uppmanat dig att köpa en uppslagsbok istället.

  “Markköp betyder inte att du blir herre över landet..jag äger mark i Sverige, betyder det att jag kan bygga kibuttz och starta en egen stat på det? Vad är det för logik?”

  Jag håller med dig till 100 %, Bahlool. Markägande ger inte rätt till politiskt styre. Säg det till dem som anser att eftersom araberna ägde 20 % av marken i hela palestinamandatet så skulle de ha makten. Judarna ägde 7 %, eftersom ottomanerna förbjöd judiskt markägande, och Hajj Amin Husseini startade en kampanj för att förbjuda araber att sälja mar till judiska palestinier.

  Det som ger makt är majoritet. Judarna var i majoritet i de områden av det brittiska mandatområdet som skulle bli den judiska staten, samt i Jerusalem.

  “Palestinierna har alltid letts av idioter, vad är din poäng om att de sålde mark?”

  Min poäng var att du hade fel när du använde ordet “markstöld”.

  “alla resolutioner, de är bevis för att hela världen avskyr Israel”

  He, he. Du är mycket godtrogen och naiv, Bahlool. 🙂 De flesta icke-bindande resolutioner kommer från Sovjetunionen, som stod på arabernas sida förr i tiden. Andra resolutioner kom till därför att den Islamiska Konferensen, världens 56 islamiska stater, blir en automatisk majoritet i FN, och kan rösta igenom sådana icke-bindande resolutioner — ofta med samarbete med diktaturer som har en egen genda mot västvärlden, såsom Nordkorea, Zimbabwe, Burma, Kuba m.fl. Det är ingenting att bry sig om.

  I Säkerhetsrådet är det mycket få resolutioner, och de flesta ställer även krav på araberna. Det skulle ha varit ännu fler om inte Sovjetunionen lde in veto i Säkerhetsrådet, vilket också USA har gjort.

  “jag erkänner de misstag och fel som begåtts av araber, medan du lever i en drömvärld där Israel är perfekt”

  Nej, visst har även Israel fläckar, som alla demokratier, inkl. Sverige. Men all rättvisa kräver att de värsta och grymmaste felen ska fördömas först, och där ligger arabvärlden och den muslimska världen i framkant.

  “Syrien och Israel bombade varandra”

  Syrien inledde anfallen i brott mot vapenstilleståndsavtalen. Du kan titta i FN-resolutionerna, eller helt enkelt öppna en historiebok. Vad skulle Israel ha för skäl att starta krig med Syrien?

  “Det är ingen krigshandling att blockera när man är i krig..man hade varit i krig sedan 48 års krig”

  Israel och arabstaterna hade signerat vapenstilleståndsavtal 1949 som förbjöd blockader, vilket också internationella konventioner förbjuder. Säkerhetsrådets resolution 95 S/2322 från den 1 september 1951 förbjöd blockad av Suezkanalen och Tiransundet, och förbjöd Egypten att hänvisa till krigstillstånd. Därför var blockaden en arabisk krigshandling som gav Israel rätt att försvara sig.

  Den egyptiska regeringen försäkrade till den amerikanska ambassaden i Kairo den 28/1 1950 att den inte hade för avsikt att förhindra fredlig sjöfart, och att passage genom Tiran-sundet skulle “as in the past remain free in conformity with international practice and with recognised principles of international law.” Detta egyptiska dokument har registrerats i sin helhet i de ordagranna “verbatim records” hos Säkerhetsrådet (S/PV.659 par 103).
  (UNBISNET) http://tinyurl.com/6enyfg
  http://tinyurl.com/5hnhnm

  “Enligt din logik, så har HAmas rätt att bomba Israel, eftersom Israel har bojkott och embargo mot Gaza”

  Så enligt din logik är det samma sak att blockera en våldsam terrorisorganisation, som att blockera ett land med vilket man har förlorat ett angreppskrig, kapitulerat och undertecknat ett vapenstilleståndsavtal?

  “ända sen den tiden till idag har det varit krig och ska det också förbli tills Israel inser två saker.
  1. Man kan gå tillbaka till 67 års gränser och få fred”

  Det blir nog svårt att få förståelse för. Resolution 242 kräver att araberna avbryter alla krigstillstånd och erkänner Israel för att det ska kunna bli tal om att förhandla om gränser. Och gränserna kommer inte att vara vapenstilleståndslinjerna från 1949, som du kallar 1967-års gränser, och som våldtogs av arabländerna 1967.

  “2. Man lämnar landet helt och hållet”

  Skulle områdets majoritet och infödda invånare lämna Israel för att få fred med araberna, tror du? 🙂 🙂

  Här måste det göras ett förtydligande. Israel krälar inte på marken för att få fred med araberna, om du trodde det. Israel behöver inte araberna mer än man behöver tandvärk. Man klarar sig bra utan arabvärlden. Det är arabvärlden som behöver Israel. Om araberna, som förlorade sina öppet deklarerade folkmordskrig mot Israel, vill ha fred med israelerna så är de välkomna att kontakta dem. 😉

  “i slutändan kommer det betyda slutet för Israel och kanske för judarna i mellanöstern”

  Araberna i Irak, Egypten, Syrien, Libanon, Jordanien och Saudiarabien sade något liknande 1948 och 1967 när de anföll Israel, innan de krossades och förödmjukades fullständigt, så att inte ens deras döttrar ville prata med dem när de överlevande kom hem. 🙂

  Inte undra på att israeliska judar och araber gör allt för att försvara sitt land 😉

  “nazist eller sionist..samma skit bara det att det är acceptabelt att mörda och förtrycka araber/muslimer…”

  Nyss ville du fördriva alla judar. Nu säger du att det är sionister som är “nazister”? Har du kanske missförstått Israels vilja till fred ända sedan 40-talet, och arabiska krig som svar?

  “Hamas gör ett dåligt jobb klart, de har inga som helst möjligheter att göra ett bra jobb.”

  Jo, direkt efter Israels evakuering av Gaza, och innan “blockaden” mot Hamas, hade de chansen att bygga ett fredligt samhälle. De valde Iran, raketterror mot Israel och att offra sin egen befolkning i ett krig som de aldrig skulle kunna vinna.

  Musa, du bortser från att nästan hälften av inflyttningen utgjordes av araber. Du bortser också ifrån att judarna var i majoritet i de områden som skulle bli den judiska staten 1947, samt också i Jerusalem, vilket jag har dokumenterat till Bahlool med flera ovedersägliga källor. Se här:

  https://www.bahlool.se/2009/09/25/dumma-palestinier/comment-page-1/#comment-7403

  Mvh / Jonas

 20. Musa 29 september 2009

  Jonas du menar inte allvar va?…. Araberna drevs från sin mark… Judarna flyttade in och massinvandrade illegalt…historisk fakta. De bildade organisationer som dödade och fördrev palestinier och tillomed engelsmän som hjälpt dom(ex Irgun.). Ledarna för dessa kriminella gäng blev ministrar och presidenter i Israel senare.

  Vad är det för mening att diskutera historisk fakta som inte ens är gammalt?

 21. Jonas 29 september 2009

  “Araberna drevs från sin mark…”

  Arabländerna tillsammans med de palestinska araberna startade ett krig med det uttalade syftet att fördriva och mörda judarna. I kriget valde ca. 700 000 att fly (enligt svensken Folke Bernadotte, som var FN:s medlare, var antalet palestinska flyktigar endast 330 000). Utan det arabiska kriget hade ingen flytt.

  Av de som flydde gjorde 9 av 10 det frivilligt och på eget initiativ, samt efter uppmaning av arabledare, enligt de nya historikerna.

  “Judarna flyttade in och massinvandrade illegalt”

  Araberna tyckte det, ja. Samtidigt stod de själva för nästan hälften av den “illegala” invandringen, från omgivande arabländer, och pressade britterna att förbjuda judarna att återvända till sitt hemland. Imperialisterna lydde arabernas order. En av de största släkterna bland palestinierna är al-Masri (egyptiern) 🙂

  Judarna, av vilka många hade fördrivits av turkar och araber återvände till sitt hemland.

 22. Jonas 29 september 2009

  I filmen som jag postade till Darius ovan (kl. 17.26) om reportage från palestinska araber som är judar men tvångskonverterats till islam, framgår det till och med att det finns större genetiska likheter mellan palestinska araber och ashkenaziska judar, än mellan orientaliska judar (mizrahi) och araberna. 🙂

 23. Bahlool 29 september 2009

  Jonas jag såg filmen men jag har haft lite dåliga erfarenheter med judiska propaganda 🙂 Om det är sant vad spelar det för roll?
  Menar du att det drabbat en stor judisk majoritet eller varför tar du upp det?

 24. Bahlool 29 september 2009

  Än en gång..man fördriver inte folk som kommit till landet för att ta över det..hade de tillhört samhället i generationer så visst hade jag hållit med dig..men nej..det var invandrare (som på samma sätt som väst skickar iväg illegala invandrare) som skulle ut ur landet..Än en gång läs en judes egen bok Illas Papas som menar att det var judarnas mål att fördriva och skrämma bort..efter byar som Dar Yassin, så skulle det vara dumt att inte fly..
  Återvända till sitt hemland? Efter 2000 år? rofl…ja du, skåne har lovats mina förfäder, så vi ska hit igen..vi vill ha en egen stat i hela södra Sverige..få se om inte sverige skulle kicka ut oss illa kvickt..
  Arabisk omflytting var inte ovanligt..gå kolla släkten al Hijazi i Libaonn, som betyder att de kom från mecka mm..JAg själv härstammar från saudiarabien på 1000 talet..vad är din poäng? Menar du, att den judiska myten om att landet var tomt och araberna började flytta in just när judarna ville dit, är sann? Landet som alltid varit befolkat var i över 100 år tomt ? lol..
  Som sagt, jag har märkt att du inte har kunnat se den paleetinska saken..enligt dig ska de förbli ockuperade..och enligt dig bär araberna skulden för allt..jag ser ingen större vits att diskutera ämnet med dig då du har en världsbild som enbart delas av sionister och judar.

  Vi får se vart framtiden leder..ju mera arabiskt/muslimskt blod som flyter..desto säkrare kan du bli på att judarna kommer lida i slutändan..

 25. Bahlool 29 september 2009

  Jag vet. Om jag har förstått dig rätt är du islamist, och de bryr sig inte om små konflikter som den mellan israeler och palestinska araber. Det är världsherravälde för islam som gäller för er. De palestinska araberna är bara ett litet verktyg som offras i den kampen. Eller hur?

  Det är inte mu8slimer som styr världen utan en helt annan grupp och du vet vilka 😉 Jag skiter5 fullständigt i herravälde för någon..men jag skriver om konflikter där jag valt en sida pga vissa värderingar, värderingar som strider mot sionismens och nazismens ideologier. All logisk fakta säger att judarna i Israel har fel. Finns inga lögner, inga hot och ingen propaganda som kan ändra på den saken. Jag är islamist ja, men islamismen är ingen ideologi som har ett visst agenda, jag är islamist i frågan om att islam och politik hör samman i mina ögon.

  Jag snackar inte dynga, utan gav dig en FN-källa som hela världens stater står bakom, som visar att judarna var i majoritet i de områden som skulle bli den judiska staten 1947, samt också i Jerusalem. Det var så man drog upp gränserna.

  Jag kan också säga till alla andra att ”sluta snacka dynga”. Men jag baserar mig på faktauppgifter. Vore tacksam om du ansträngde dig att göra det också, istället för att klistra in en massa skräp från Wikipedia. 🙂 Jag har uppmanat dig att köpa en uppslagsbok istället.

  Lögn igen. Fakta är att FN och människorättsgrupper fördömt och uppmanat Israel att ge upp ockupationen, men inget sådant är acceptabelt i dina ögon. DU spred lögnen om Barak och Arafat, ändå var även det lögn enligt judar själva. Fakta är fakta och dina försök att ljuga och ändra på dessa (som if allet med sex dagars kriget) visar hur duktiga sionisterna är. Så hela världen som kräver Israels tillbakadragande baserar sina fakta på wikipedia? Medan de få som stödjer Israels imperialism har dina uppslagsböcker?

  Det som ger makt är majoritet. Judarna var i majoritet i de områden av det brittiska mandatområdet som skulle bli den judiska staten, samt i Jerusalem.

  Aha, där kom det fram varför judarna hatar att ge muslimerna/araberna sitt land tillbaka (vi ser som i fördrivningarna några måander sedan att det inte spelar någon roll hur länge du bott här, det är judarna som bestämmer vad du äger). Fel igen de var inte i majoritet det är en myt som upprätthållits med judarnas fina pengar. All statistik visar att de fortfarande var i minoritet.
  Vidare menar du alltså ifall sverige får en muslimsk majoritet, då är det plötslgit ett muslimskt rike vi ska ha här?

  He, he. Du är mycket godtrogen och naiv, Bahlool. 🙂 De flesta icke-bindande resolutioner kommer från Sovjetunionen, som stod på arabernas sida förr i tiden. Andra resolutioner kom till därför att den Islamiska Konferensen, världens 56 islamiska stater, blir en automatisk majoritet i FN, och kan rösta igenom sådana icke-bindande resolutioner — ofta med samarbete med diktaturer som har en egen genda mot västvärlden, såsom Nordkorea, Zimbabwe, Burma, Kuba m.fl. Det är ingenting att bry sig om.

  I Säkerhetsrådet är det mycket få resolutioner, och de flesta ställer även krav på araberna. Det skulle ha varit ännu fler om inte Sovjetunionen lde in veto i Säkerhetsrådet, vilket också USA har gjort.

  lol…ja du har rätt…hela världen leds av muslimerna 😉
  De flesta resolutioner som stoppas stoppas av USA…konstigt? Israel behandlas bättre än stater som Iran, för att de är vänner till USA, Du kan ju förklara för mig varför resolutioner mot Saddam leder till krig men inte när det gäller resolutioner mot Israel. Ickebindande för att säkerhetsrådet styrs av USA, england och frankrike..Men även den tiden kommer att gå förbi snart 😉 om 100 år eller 200 who cares..i slutändan är judarnas behandling idag av sina ockuperade folk, det som visar vad som rättfärdigar vad som sker om 100 eller 200 år…
  Sen kallar du Iran för fascistiskt lol..

  Syrien inledde anfallen i brott mot vapenstilleståndsavtalen. Du kan titta i FN-resolutionerna, eller helt enkelt öppna en historiebok. Vad skulle Israel ha för skäl att starta krig med Syrien?

  lol…jag vet verkligen inte om du tror på det du säger eller ifall du bara försöker sprida sionistisk propaganda…Du såg vad israel tjänade på att starta krig 😉 De fick vad de planerat att få hela tiden J E R U S A L E M

  Nej, visst har även Israel fläckar, som alla demokratier, inkl. Sverige. Men all rättvisa kräver att de värsta och grymmaste felen ska fördömas först, och där ligger arabvärlden och den muslimska världen i framkant.

  Lol ja du har rätt..att starta så många krig (även om bara du och sionisterna vägrar tro på det och spelar oskyldiga) är inget brott..att ockupera är inte värre än Syriens hat mot Israel…att stjäla mark på daglig basis är värre än att låta judar leva i fred som i Iran är värre..Demokratier? Så alla de som säger att Israel inte är (desmjund tutu) demokratiskt är ute och cyklar?
  De har inte sett sanningen?..En demokrati hotar inte sina grannar 😛

  Du tog upp att avtal mellan araberna och Israel förbjöd araberna att stoppa israelisk sjöfart..på samma sätt och tidigare lovade Israel att tillåta palestinierna att åka hem igen, resolution 273, hände det? Nope..så enligt dig är det som vanligt ok för Israel att bryta mot ingångna avtal men inte för araberna..

  Så enligt din logik är det samma sak att blockera en våldsam terrorisorganisation, som att blockera ett land med vilket man har förlorat ett angreppskrig, kapitulerat och undertecknat ett vapenstilleståndsavtal?

  Det är en legitim motståndsgrupp, och ledare för en stor del av det palestinska folket. Angreppskrig för att staten inte ens är erkänd av araberna och inte var det..en stat som byggdes upp av flyktinar inom loppet av 20 år av deras invandring till Palestina. ÄN en gång..DE HADE INGENTING MED PALESTINA ATT GÖRA..hade de bott där i generationer så ok..men inte att de invandrat och tagit över landet..även du måste väl förstå skillnaden?

  Vi ska få se vem som krälar 😉 Ju fler döda araber desto värre för judarna..jag är glad att du är så klar med ditt stöd för den illegala staten Israel och dess handlingar..jag är även glad åt att väst visar sitt sanna ansikte när man är emot Irans kärnkraft utveckling smatidigt som man stödjer Israels innehav av kärnvapen..hyckleriet är vårt bästa argument 😉

  Araberna i Irak, Egypten, Syrien, Libanon, Jordanien och Saudiarabien sade något liknande 1948 och 1967 när de anföll Israel, innan de krossades och förödmjukades fullständigt, så att inte ens deras döttrar ville prata med dem när de överlevande kom hem. 🙂

  Inte undra på att israeliska judar och araber gör allt för att försvara sitt land

  Lol vart har du fått den propagandan ifrån? Än en gång 1967 anföll Israel, du sa det själv :)..varför leva i en lögn? De kristna regerade över området i 200 år..vart försvann de? Dessa korstågsförare? Israel har samma framtid att möta..jag tror att du och dina sionistvänner måste inse en sak..ju mera arabiskt blod, ju mera ockupation, ju mera oförrätter desto säkrare blir Israels förintelse..
  Minns mina ord om du lever den dagen, om det är om 100 eller 200 år spelar mindre roll..Israel gräver sin egen grav..

  Nope jag vill inte fördriva judarna..judarna har levt bland muslimerna och varit skyddade av oss genom tiderna..titta hur muslimerna tog emot 500 000 judar från spanien..men staten Israel som sådan ska inte existera, särskilt inte efter alla massakrer och krig.
  Nah en av oss har missförstått Israels agenda…och fred är verkligen inte på agendan..fred är inte så svår, men som du sa själv, Israel behöver inte fred med araberna och behöver inte sina arabiska grannar..när Israel behöver dem, då kan du se att fred sker över en natt.

  Nope Hamas hade ingen möjlighet att ha fred, om du läser fakta för en gångs skull så ska du se att Gaza var förtryckt och utan möjlighet att leva ett mänskligt och värdigt liv Hamas hade bara en utväg och nu ser vi att samma sak sker igen när Israel stryper flödet till människorna, som tom FN och människogrättsgrupper kräver ska få komma in.

  Dina källor är aldrig oberoende alltid är det sionistiska..konstigt när jag gett dig även wikipedia och kristlilga sidor som inte har något som helst med islam eller muslimer att göra..

 26. Darius 29 september 2009

  Jonas vem fan bryr sig om propaganda? tycker du att våra namn tillhör den nordiska stammen att vi inte vet hur vår egen historia är uppbygd eller? Idiot gå lura andra svennar och stoppa dina falska ord i din pappas rumpa!!

 27. Jonas 29 september 2009

  “hade de tillhört samhället i generationer så visst hade jag hållit med dig”

  Många judar hade levt oavbrutet i området. Andra judar hade återvänt. De flesta araber hade inte mer än 1-3 generationer i området och var nomader, och hade invandrat från omgivande länder, lockade av möjligheter till jobb och bättre sjukvård som det judiska samhället byggde upp i det brittiska området.

  “läs en judes egen bok Illas Papas”

  Han heter Ilan Pappé, och som jag förklarade tidigare så kommenterar jag inte honom, eftersom han själv har preciserat att han inte är historiker, utan en pro-palestinsk ideolog. Han anser att det inte finns någon sanning, och han är inte intresserad av vetenskap, säger han. Ingen seriös Mellanösternhistoriker, oavsett preferenser, stödjer sig på Pappé.

  “Återvända till sitt hemland? Efter 2000 år?”

  Det här är en så tröttsam arabisk myt. 2000 år? Verkligen? Så judar blev inte massakrerade av korsfararna på 1100-talet i Jerusalem? Du kan öppna vilken historiebok som helst och läsa om de judiska samhällena i Jerusalem, i Safed (Tzfat), i Hebron, i Tiberias, under hela tiden fram till idag. Stäng av Wikipedia!! 🙂

  Det stämmer att den största delen av det judiska folket hade fördrivits och stängts ute från sitt hemland. Under vissa perioder fick de inte ens bo i jerusalem. Så sent som i början på 1900-talet försökte turkiska ledare att rensa ut judarna från Jaffa. Men judarna har alltid levt i Israel ända till idag, och de som bodde i exil har drömt och bett om varje dag att återvända. De har aldrig frivilligt lämnat sitt land!

  Israel är det land där det judiska folket föddes, och från som de aldrig frivilligt lämnat!

  “JAg själv härstammar från saudiarabien på 1000 talet..vad är din poäng?”

  Alla araber härstammar från den Arabiska halvön (dagens Saudiarabien). Ni invaderade norra Mellanöstern och Israel på 600-talet efter kr. Om man ska tro dig så bodde det inga judar där då heller! 🙂 🙂 Ingenting förutom Arabien var arabiskt. Inte Egypten, inte Marocko, inte Tunisien, inte Algeriet, inte “Irak” (Mesopotamien) där judar bodde långt innan det fanns araber eller islam där.

  “Menar du, att den judiska myten om att landet var tomt och araberna började flytta in just när judarna ville dit, är sann?”

  Landet var inte helt tomt, men nästan. Det var träsk och nästan obebott. Oerhört fattigt och outvecklat. Det bodde några effendis i Kairo och Damaskus som ägde marken, som brukades av några fellahin som inte ägde någonting. Du kan läsa hundratals reseberättelser från området på den tiden, inklusive Mark Twain, som beskriver ett nästan öde område. Om man tittar på Klippdomen så var den nästan övervuxen av gräs. Ingen brydde sig om området innan judarna återvände till sitt land.

  “jag har märkt att du inte har kunnat se den paleetinska saken”

  Tvärtom. Jag har inte krävt att araberna ska återvända till arabländerna, utan sagt att de kan få starta sin nya stat om de sluter fred med Israel. Du har tvärtom talat om att judarna “ska lida” och att “Israel inte får finnas”.

  “enligt dig bär araberna skulden för allt”

  De bär skulden för att förvägra det judiska ursprungsfolket sitt självbestämmande i det som alltid har varit det judiska nationalhemmet, från som judarna aldrig frivilligt lämnat.

  “Jag skiter5 fullständigt i herravälde för någon”

  Du är islamist, och många säger att islam uppmanar till världsherravälde och ständigt krig mot dar al-harb, de icke-islamiserade områdena.

  Jag är islamist ja, men islamismen är ingen ideologi som har ett visst agenda, jag är islamist i frågan om att islam och politik hör samman i mina ögon…”sionismens och nazismens ideologier”

  Alla anser att islamismen liknar nazismen, och tillhör de tre skräckkategorierna kommunism, nazism och islamism. Sionism, däremot, är inte en ideologi. Det är det judiska folkets strävan att återvända till Sion (Jerusalem) och sitt hemland, efter att ha fördrivits därifrån. Man kan vara socialistisk eller liberal sionist. Det är ingen ideologi. Det är en mänsklig rättighet.

  “All logisk fakta säger att judarna i Israel har fel.”

  Egentligen har du inte lämnat ett enda logiskt resonemang eller en enda seriös källa. Endast utdrag från Wikipedia. Jag har däremot givit dig källor som visar att judrna var i majoritet i det som skulle bli den judiska staten, jag har givit källor till resolutioner, till internationell lag, till historika dokument. Dessutom återkommer du med samma påståenden som jag har motbevisat, utan att du har kunnat komma med andra bevis. Det är oseriöst. Du diskuterar inte sakligt, tyvärr. 😉

  “Fakta är fakta och dina försök att ljuga och ändra på dessa (som if allet med sex dagars kriget) visar hur duktiga sionisterna är.”

  Jag har redan motbevisat dina påståenden med tunga källor och faktahänvisningar. Om du inte har bevis för dina påståenden så kommenterar jag inte det snacket. Jag är akademiker, och nöjer mig inte med sådant trams. Och jag tror inte att du har läst källan jag gav dig om den judiska majoriteten i området. Du fortsätter att vägra att begripa att man drog gränserna på ett sådant sätt att judarna var i majoritet i det som skulle bli den judiska staten 1947, samt i Jerusalem. LÄS källan.

  “Så hela världen som kräver Israels tillbakadragande baserar sina fakta på wikipedia?”

  Ge mig en bindande källa på att någon kräver “tillbakadragande”.

  “Vidare menar du alltså ifall sverige får en muslimsk majoritet, då är det plötslgit ett muslimskt rike vi ska ha här?”

  Jag kan tänka mig att vissa är rädda för det, även om det aldrig kommer att hända.

  “hela världen leds av muslimerna”

  FN är arabdrivet tillsammans med de muslimska staterna, totalt 56 stycken mot 1 (Israel).

  “Du kan ju förklara för mig varför resolutioner mot Saddam leder till krig men inte när det gäller resolutioner mot Israel.”

  Därför att Saddam startade ett anfallskrig, precis som araberna startade ett anfallskrig mot Israel. FN-resolutionerna mot Saddam var bindande under kapitel VII i FN:s stadga. Tyvärr utfärdade inte det arabvänliga FN någon liknande resolution mot arabländerna som anföll Israel, men det beror kanske på att Israel vann över de så snabbt, medan USA och Alliansen tog lång tid på sig innan de gick till försvar för Kuwait. 😉

  Inga av resolutionerna gällande Israel är bindande, eftersom Israel försvarat sig mot arabisk aggression. Därför blir det inte krig mot Israel.

  “säkerhetsrådet styrs av USA, england och frankrike”

  Mycket länge styrdes det av Sovjetunionen, som stoppade nästan alla kraftiga resolutioner mot araberna. Många arabländer och islamiska länder sitter också regelbundet i Säkerhetsrådet, och favoriserar araberna. Israel har ingen chans att delta i Säkerhetsrådet, eftersom araberna i den geografiska gruppen (Mellanöstern) inte väljer Israel till Säkerhetsrådet.
  Araberna sitter ockå i alla andra FN-rogan, inkl. det så kallade “Människorättsrådet”, som just nu leds av Iran och Libyen 🙂 🙂 Rådet har påstått att Israel har varit dum…

  “(desmjund tutu)”

  HAHAHA!!

  Du menar den korrupte obildade sydafrikanske “prästen” och mytomanen som ansåg att palestinier “betalar för Förintelsen” (som palestinierna själva deltog i med palestiniernas ledare Hajj Amin al-Husseini som bad om Hitlers hjälp att utplåna judarna i det brittiska mandatet, och som själv deltog i att stoppa flyende judar från Balkan och som startade ett SS-förband där under Hitlers order)?

  Ett öppet brev till Desmon Tutu:

  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1112417.html

  Det finns inte en människa som tar honom på allvar idag.

  “tidigare lovade Israel att tillåta palestinierna att åka hem igen, resolution 273, hände det?”

  Bahlool, tayib, du måste läsa på lite. Resolution 273 handlar om att Israel är ett “fredsälskande land” där man bestämmer att Israel ska bli medlem av FN 1949 🙂

  http://www.mefacts.com/cached.asp?x_id=11291

  När det gäller flyktingar så har jag tidigare förklarat till dig vad som hände och vad som gäller. Se tråden “Dumma palestinier”.

  “DE HADE INGENTING MED PALESTINA ATT GÖRA”

  Det är det här som är grunden till konflikten, arabernas vägran att acceptera judarnas rätt till sitt hemland.

  “hade de bott där i generationer så ok”

  Judarna har bott i området utan avbrott, och de som hade tvingats leva i exil hade aldrig frivilligt lämnat landet. De blev fördrivna.

  “Lol vart har du fått den propagandan ifrån? [att döttrarna till de arabiska förlorarna i kriget 1967 inte ville tala med sina fädrer]”

  Om jag minns rätt så var det Abd-al Nasr som skrev det. 🙂

  “Israel har samma framtid att möta.”

  Ärligt talat har Israel en lovande framtid, och landet har aldrig varit starkare och mer framgångsrikt. Jag tror att arabvärlden inte har tiden på sin sida. Oljan är snart slut. Arabvärlden producerar ingenting. Överbefolkningen är mycket allvarlig. Utflyttningen är stor, särskilt av utbildadde människor.

  Islamismen kommer också att dö inom de närmaste 20-50 åren. När Iran faller och det blir en sekulär demokratisk regering där inom några år är det snart slut. Afghanistan kommer att demokratiseras inom de närmaste 15 åren. Libanon också ännu snabbare. Muslimska Brödraskapet i Egypten kommer att självdö när den internationella sunnitiska fanatisemn står utan pengar. Saudiarabien kommer att förbli längst, men när oljan blir dyrare och snart tar slut kommer deras inflytande minska. De kommer att vilja ha fred med Israel och det sekulära nya Iran. Inom 50 år är det slut med familjen Saud, och Arabien blir icke-religiös stat. Pakistan kommer inom 5 år att ha besegrat islamisterna.

  I hela världen har vi sett detta, både gällande kristendom och judendom. De stora krafterna i världen kommer att bli Kina, USA, Indien (som är en god vän till Israel). Islamismen är snart död, precis som kommunismen och nazismen, och precis som all religiös fanatism.

  Man behöver inte ens bekämpa den aktivt. Alla människor vill frigöra sig från religiöst styre över staten.

  När det inte längre går att mörda “muslimer” som vill lämna islam så kommer antagligen hunratals miljoner att lämna den religionen. Redan idag är nästan hela Nordafrika av-islamiserat, och människorna struntar i islam, dricker alkohol m.m.

  “staten Israel som sådan ska inte existera”

  Jag vet att du tycker så. Det är synd, och det motverkar fred att du har den uppfattningen.

  “Israel behöver inte fred med araberna och behöver inte sina arabiska grannar”

  Nej, men israelerna vill ha fred med sina arabiska grannar. Det är det mänskligt rätta. Redan idag lever araber och judar och andra grupper mycket bättre tillsammans i Israel än i exempelvis Sverige.

  Bahlool, tayib, du måste läsa på, använda riktiga källor, öppna ditt hjärta för icke-muslimer och erkänna det 5000 år gamla judiska ursprungsfolket i Israel och dess diaspora i hela världen. Innan dess kan man inte begära att någon ska erkänna araberna.

 28. Bahlool 29 september 2009

  Ja du har rätt..hela världens källor är inget emot de judiska sionistiska 😛 Du tröttar ut folk genom att skriva långe inlägg..Det är genant hur du enbart använder dig judiska källor medan fn, människrättsgrupper och fakta från ickemuslimer visar klart och tydligt vem som vill ha fred och vem som inte vill ha fred.,.,
  Ursprungsfolket? De som fördrev och mördade urpsrungsbefolkningen innan de tog över landet? Ja du har rätt 😛 Deras rätt går före andras hehe..Du är ett typexempel varför fred inte kommer ingås med sionisterna..det kommer tyvärr drabba judarna..men inget att göra åt.

 29. Jonas 29 september 2009

  Finns det någon annan här än jag som har givit FN-källor och andra tunga dokument?

  Jag förstår att det är tungt, men det är en mycket större belastning att svara på dina korta påstånden med fakta, än att snabbt bara slänga ur sig någonting som jag tycker att du gör…

  Jag kan också vara kortfattad, men jag föredrar att ge bevis för att jag har rätt.

  Illa lekah 🙂

 30. Jonas 29 september 2009

  “det kommer tyvärr drabba judarna”

  Är det ett hot?

  Du som är en religiös man, till skillnad från mig. Hittills har Gud alltid straffat dem som hotat judarna… Araméerna, fariséerna, romarna, mamelukerna, araberna, sovjetkommunisterna och nazisterna. Var är de idag?

  Måste det bli islamisternas tur också?

  Och Allah vet bäst. 😉

 31. Bahlool 29 september 2009

  Du har inga bevis för att du har rätt..Fn resolutioner som går emot Israel accepterar du inte..
  http://www.uscrusade.com/forum/config.pl/noframes/read/1372

  Du vrider på fakta och förvrängar, du lyckas med konststycket att rädda Israel undan all kritik och utmålar skitlandet till någon slags demokrati lol..

  ——-
  A UN human rights envoy has compared Israel’s occupation of the Palestinian territories to elements of apartheid.

  The UN’s Special Rapporteur, John Dugard, describes the regime as being designed to dominate and systematically oppress the occupied population.

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6390755.stm

  Han är väl också antisemit 😉
  Han är väl också styrd av den arabiska maffian 😛
  ————-
  http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_West_Bank_barrier
  Fördömt och i rättegången dömd mur..du vet vem som byggde en mur sist?

  Listan kan göras lång..men vissa är döva inför sanningen och ingen fakta inga bevis hjälper..jag har sett de sionistiska sidorna som har fyllt sina sidor med “bevis” för hur ni ska bemöta kritik..mkt effektivt och det ska ni ha eloge för..men fakta kvarstår, Israel är en skitstat som förtrycker och mördar..titta bara på Gaza..man lycakdes mördade 800 civila lol..wow ;=)

 32. Bahlool 29 september 2009

  Ja du har rätt…holocaust drabbade andra än judarna..den drabbade araberna som inte hade något med saken att göra lol
  Se det som ett hot, se det som en varning, se det som en profetia..vi ser nu en ökning av antisemitismen, och det är knappast mitt fel utan sionismens sjuka ideal och förehavanden.

 33. Jonas 29 september 2009

  Bahlool, du har inte förstått att din länk listar resolutioner från generalförsamlingen, dvs åsikter. Det handlar om det som vi har talat om — gamla diktaturllianser som röstar igenom ensidiga hatresolutioner mot Israel. Det är de 56 islamiska ländernas dagliga hobby. Det finns ingen som bryr sig om detta, och ingen demokrati som stödjer det. Den islamiska välden är så impotent, och den arabiska världen har förlorat alla sina anfallskrig mot Israel, att man nu försöker att driva ett diplomatiskt krig istället, efter nederlagen på slagfälten.

  “John Dugard”… “Han är väl också styrd av den arabiska maffian”

  Ja, han är utsedd av och anställd av det Libyen- och Iranledda “Människorättsrådet”. Förväntar du mig att jag ska bry mig om hans bisarra åsikter? Han har inte ens fått fortsätta att jobba som israelhatare. Den här typen av diskrediterade propagandister har ingen som helst inverkan på internationell lag. Han är ett symptom på arabvärldens impotens och frustration. Vem kan ta någon på allvar som honom? Det är en israelhatare utan makt, i arabisk sold.

  “Fördömt och i rättegången dömd mur”

  Ja. Domstolens yttrande är inte bindande och påverkar inte internationell lag, därför det handlade om en icke-bindande “rådgivande åsikt” (advisory opinion). Domstolens egyptiska och jordanska domare betraktades som jäviga (de hade propagerat mot Israel tidigare), och de andra domarna tog avstånd från delar av utlåtandet även om de stödde slutsaterna.

  Den rådgivande åsikten är inget mer än det. Min åsikt är att palestinierna aldrig borde ha attackerat israeliska kvinnor och barn med självmordsbombare, så hade inte säkerhetsstänglset behövts byggas.

  Mvh / Jonas

 34. Bahlool 29 september 2009

  Ja alla som är emot israel är diktaturer, eller så är de antisemiter…Jag tror du misssar poängen, det är inte bara 56 stater utan många fler som stödjer dessa resolutioner..hela världen anser att Israel är en apartheidstat förutom EU och USA..wow vilket stöd lol

  Så USA med den ökända judiska lobbyn är i Israels sold..
  Som sagt alltid dessa ursäkter, inget bindande, alla som röstar emot Israel är diktaturer mm..det måste vara en härlig värld du lever i när Israel kommer undan med sådana ursäkter 😉

  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1116912.html
  Ja allt är offrens fel..du påminner om Hitler innan han gav skulden till Polen för hans aggressionskrigl ol

 35. Bahlool 29 september 2009

  Ingen apartheid alls hahaha
  The average per capita daily consumption of water for personal and domestic use in Gaza is 91 litres. WHO recommends 100-150 litres daily. Israelis consume 280 litres per day.
  http://www.kibush.co.il/show_file.asp?num=35883

  Försök du att bygga hus för araber i Jerusalem 😉 Få se om du får tillstånd..nej ingen rasism eller apartheid
  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1117288.html

  Undrar om dessa här inte är rasister, undrar om de blir straffade..oops judar har ju andra lagar
  http://www.kibush.co.il/show_file.asp?num=35880

  Goldstone rapporten visar vilken slags “demokrati” israel är..

 36. Bahlool 29 september 2009

  Bra försök ;_) Sen har vi muslimer inga problem med att judar bor i landet..problemet ligger i förtrycket som utövas av judarna..judar har alltid levt i harmoni med muslimerna och varit skyddade och hedrade av oss, fram tills fascistiska ideologin sionismen uppstod..

  [Shakir 17:100] Say: If you control the treasures of the mercy of my Lord, then you would withhold (them) from fear of spending, and man is niggardly.
  [Yusufali 17:100] Say: “If ye had control of the Treasures of the Mercy of my Lord, behold, ye would keep them back, for fear of spending them: for man is (every) niggardly!”
  [Pooya/Ali Commentary 17:100] (see commentary for verse 90)
  [Shakir 17:101] And certainly We gave Musa nine clear signs; so ask the children of Israel. When he came to them, Firon said to him: Most surely I deem you, O Musa, to be a man deprived of reason.
  [Yusufali 17:101] To Moses We did give Nine Clear Signs: As the Children of Israel: when he came to them, Pharaoh said to him: “O Moses! I consider thee, indeed, to have been worked upon by sorcery!
  [Pooya/Ali Commentary 17:101] (see commentary for verse 90)
  [Shakir 17:102] He said: Truly you know that none but the Lord of the heavens and the earth has sent down these as clear proof and most surely I believe you, O Firon, to be given over to perdition.
  [Yusufali 17:102] Moses said, “Thou knowest well that these things have been sent down by none but the Lord of the heavens and the earth as eye-opening evidence: and I consider thee indeed, O Pharaoh, to be one doomed to destruction!”
  [Pooya/Ali Commentary 17:102] (see commentary for verse 90)
  [Shakir 17:103] So he desired to destroy them out of the earth, but We drowned him and those with him all together;
  [Yusufali 17:103] So he resolved to remove them from the face of the earth: but We did drown him and all who were with him.
  [Pooya/Ali Commentary 17:103] (see commentary for verse 90)
  [Shakir 17:104] And We said to the Israelites after him: Dwell in the land: and when the promise of the next life shall come to pass, we will bring you both together in judgment.
  [Yusufali 17:104] And We said thereafter to the Children of Israel, “Dwell securely in the land (of promise)”: but when the second of the warnings came to pass, We gathered you together in a mingled crowd.

 37. Jonas 30 september 2009

  Du har postat en massa kommentarer. Jag har postat länkar till vad Koranen säger.

  Här finns mer sammanhang:

  http://www.amislam.com/sheikh.htm

  Allah älskar Israel och sitt folk, judarna.

  Det bästa är att leva i fred med dem.

  Och Allah vet bäst.

  God natt.

 38. Bahlool 30 september 2009

  Jaha? En okunnig “lärd”, finns gott om dem..han och wahabiterna han talar om, är två sidor av samma mynt..Israel har inget existensberättigande i mellanöstern, judarna har dock plats bland oss utan problem.

 39. Jonas 30 september 2009

  Dina många länkar till kommunistiska judehatare som Motbilder och Jinge, samt till antisemiter som Lasse Wilhelmsson går rakt mot Allahs kärlek till judarna.

  Du verkar som att du stödjer fiender till Allah och judarna.

  Jag hoppas att du öppnar ögonen.

  Sov gott.

 40. Bahlool 30 september 2009

  Jonas du verkar ha glömt bort Koranens ord om judar som straffas av Allah 😉
  Vi är inte rasister, vi har inget “herrefolk” som ni försöker antyda att judarna är..

 41. Darius 30 september 2009

  Bahlool orka slösa energi på en hycklare/hjärntvättad… han är den som tror sig att vissa folkslag står över andra.

  Alltså killen får säkert betalt för att komma hit med sin falskhet o ställa till trubbel… Om Jonas är kristen är han förmodligen ångerfull för att kristna förföljde judar i cirka 2000 år… Och nu rövslickar han sionisterna för att bli tillfredställt.

  Han ska egentligen gottgöra de äkta judarna som vet att ockupation av ett annat land är förbjudet enligt deras religion…+ så ska de äkta judarna vänta på sin smorde för att vägledas till sitt hemland israel… och någon smorde har vi inte sett… kanske tror de att utvecklingen inom vapen industri är deras “smorde” vem vet? säkerligen inte en falsk person/hjärntvättad (mer förståelse, ingen kan vara så korkad) som Jonas “the great”

  Du kunde skriva 4 nya inlägg nu 😀 din jävel (L)

 42. Bahlool 30 september 2009

  haha det är därför jag brukar ge upp i slutändan..för jag inser att jag hade kunnat läsa eller skriva 😉
  anmälde mig till online kurs för arabiskastudier..missat den i 3 veckor nu 😛

 43. mammamarie 30 september 2009

  Jasså, diskuterar ni fortfarande detta….

  Sionismen grundar sig helt på etnisk tillhörighet. 1918 var sionismen en blandning av nationalistisk ideologi (jmfr nazismen) och kolonial praktik. Huvudmålet var den etniska rensningen av Palestina:

  “Sionismen är inte en fråga om religion utan uteslutande en fråga om ras…” – som ordföranden för Världs Sionistiska Organisationen, Max Nordau, sa i Tidningen “La Libre Parole” den 21 dec 1903.

  Jag har förstått att Jonas här uppe räknar sig som sionist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *