Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kristallnatten då – Kristallnatten nu

1938 såg man kulmen på en längre tids trakasserier av judar i Tyskland. Man hade bojkottat judiska butiker, misshandlat judar och till slut kulminerade det i nätterna mellan 9-10/november 1938. Hundratals judar mördades, tusentals deporterades och många synagoger och judiska butiker hade bränts ner.

En judisk butik som förstörts i de statligt stödda aktionerna mot judar.

Sedan en längre tid har man märkt en ökande hatfylld jargong mot muslimer, muslimer som Marwa har mördats, muslimer deporteras till fängelser som Guantanamo och man ser en markant ökning i den antimuslimska jargongen på nätet. Bilder, artiklar och inlägg som ska försöka få folk att ”öppna” upp ögonen för vad islam och muslimerna verkligen står för. Så här skrev en av dem som besökte min blogg:

Med lite tur så kommer bygget i Dubai påverka sandhögarna positivt. Men jag har svårt att tro det i längden. trycket från psykiskt sjuka män med klänningar är för stort. Dubai står inte kvar om 30 år. Då är det en sanhög, som muslimer själva raserat. Precis som allt annat ni raserar. Det är nog fan sant det som Churchill sa om muslimer. Dom är parasiter med stora psykiska problem. Får nästan ta och hålla med han. Ju mer jag läser koranan och haditerna, ju mer muslimer jag pratar med. Desto fler moskebesök jag gör, Så inser jag att det är något väldigt fel i botten av islam..

Innan slakten på Tutsier i Rwanda, så brukade Hutus kalla tutsier för kackerlackor. Man använder sig av en metod att demonisera muslimerna, så att man lättare kan döda dem. Ser vi någon som en människa, så har vi svårare att titta på när denna mördas än ifall personen ifråga anses förtjäna det eller vara omänsklig.

Alla rapporter om muslimsk terror, om muslimer som kommer hit för att våldta, leva på våra system, utnyttjar vår gästfrihet, allt sådant leder till att man ser ner på muslimerna.

Judarna hade kämpat för Tyskland i första världskriget, ändå ansågs de vara femtekolonnare, personer som skulle svika landet när tillfället gavs. På samma sätt ser man på muslimerna, de är mera lojala mot Allah, Muhammed och andra muslimer än sina respektive stater.

Dagligen ser man hur media tar upp artiklar om hur hemskt människor behandlas i vissa länder som Sudan, där en kvinna ska straffas för att hon bar byxor. De är inte kloka de där muslimerna. I nästa artikel läser man om hur kvinnor mördas i Jordanien i så kallade hedersmord, mördaren kommer lindrigt undan. Nu är muslimerna inte bara inte kloka, utan nu är de också sjuka och mördare. I nästa artikel får man se hur muslimer skär av halsen på folk i Afghanistan, för att de inte håller sig till samma tolkning av religionen. Nu är måttet rågat, nu anser man inte bara att de inte är kloka och sjuka mördare, nej nu förtjänar de inget annat än dödsstraff. Eftersom vi inte kan få tag i dessa terrorister, får alla muslimer i väst stå till svars för brotten.

I Storbritannien försöker man skapa motsättningar, där man har demonstrationer mot den ökande islamiseringen. I den senaste demonstrationen har över 90 personer anhållits. Dessa motsättningar kommer till slut att leda till pogromer av muslimer, pogromer som kommer att gå till historien, som vår tids kristallnatt.

Vi har inget annat val än att stå upp emot detta och det är genom att kämpa emot den dumhet och den ignorans som sprids av islamofoberna a la SD. Lika lite som en vit svensk är ansvarig för vad en våldtäktsman, pedofil eller mördare av ”svenskt” ursprung är, så är en muslim ansvarig för vad en terrorist eller fanatiker. Vi tror inte på arvssynd och vi tror inte på att man är ansvarig för vad andra personer gjort.

För att förstå hur långt islamofobin gått, så råder jag folk att byta ordet islam mot judendomen och muslimer mot judar och se ifall de ord som används mot muslimer och islam, inte skulle anses vara antisemitiska ifall de hade yttrats mot judar?

90 arrested in Birmingham anti-Islam rally.

5 kommentarer

 1. Bahlool 07 september 2009

  Som vanligt byter du samtalsämne, jag tänker tillåta den kommentaren nu, även då den inte har något som helst med inlägget att göra. Såg videon och kan bara säga slöseri med de 6 minuterna. Ommayiderna kom till Spanien för att ledare där bad dem komma dit. Du får gärna läsa om Tariq bin Aziz och kampanjen. Så låt oss anta att muslimerna är hemska ockupanter, hur ska vi se på västvärldens slaveri, ockupation, kolonialism, imperialism och korståg? Skillnaden mellan den islamiska och den västerländska krigsföringen är att islam inte slaktade miljoner för att omvända dem eller för att ta deras resurser.
  Vidare ljuger filmen rätt makabert, om islam slaktade alla icke kristna och judar, hur kom det sig att muslimska härskare härskade över stora delar av Indien, en stat full med såna som borde ha slaktats enligt er logik? Logik, fakta och sanningen är tyvärr fjärran din och dina gelikars hjärnor..och jag hoppas att fler öppnar upp ögonen för sanningen.
  Medan europeer förföljde judar så tog muslimerna hand om dem (ottomanska riket tom skeppade dem undan bålen i Spanien)

  Jag kan din och min historia, du kan inte min eller din egen..genant..

 2. admin 07 september 2009

  http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/the_web/article6823805.ece

  Hurra för frihet eller vad säger du musslan

  Ja men självklart så har du DIN del Kolla lite andra källor än att rabbla en massa skäggiga män som har muhammed som livsguide.

  Eftersom jag inte tillhör ngt folk, har jag inte ngn histora. Tror inte att föra renar över fjället är ett speciellt hot emot mänskliga rättigheter. Nej jag är inte same. Men nästan…

 3. admin 07 september 2009

  Och så självklart ylar du på om saker som inte ens har med saken att göra, korståg, bla bla bla. Släpp det. Korstågen pågick några hundra år. Kolonialmakterna likaså. Muslimer har SKÖVLAT, VÅLDTAGIT, TORTERAT, i 1400 år, och de fortsätter med det. Vad har hänt med den ”moderna” världen. Ja, hmm när såg du senast en offentlig halshuggning?

  Nu måste jag säga det. Du är lika mycket idiot som det tyska folket var. Du är så lurad. Hade jag haft en uns förståelse för islam , så hade jag tyckt synd om dig. Men du och 1 miljard andra är tyvärr hopplösa fall. Enda rätta vore att placera er i sanhögarna, och låta er svälta, be, bråka internet, så slipper vi snart parasiter som er

 4. Bahlool 07 september 2009

  Nej vi ser bombningar av oskyldiga som i Afghanistan..sånt är västvärlden bättre på 😉
  Jämför du antalet döda och ”torterade” så ser du att korstågen, inqvisitionen, kolonialismen och imperiialismen mördat fler än muslimer ens kunnat tänka sig 😉
  Tyvärr märker man på dig att du inte är intresserad av att kolla upp saker och vara rättvis i din jämförelse. Jag har ofta skrivit om dumma muslimer, när har du skrivit och tagit ansvar för vad du och väst har gjort? För du hävdar ju att jag är skyldig för vad andra gör..det är ju det här som är märkligt..du är en mycket dum och okunnig människa ändå framhäver du din egen intelligens på min bekostnad..men när man ser på dina argument och mina märker man att du inte har något att komma med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *