Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Den mest moraliska armén i världen?

Den judiska statens armé, den armé som mördat oskyldiga i 60 år, har kallats för den mest moraliska armén i världen. Inte av världens befolkning men av den israeliska staten och dess anhängare. Denna armé har nu gjort fler moraliska framsteg, det visar sig att dess soldater stulit datorer, kreditkort och mobiltelefoner från de stackare som sköts ihjäl på Mavi Marmara, den turkiska båten där man slog ihjäl 9 fredsaktivister.

Den mest moraliska armén i världen består av inget annat än vanliga tjuvar alltså. Några dagar sedan gjorde andra soldater fler moraliska framsteg, då de hånade fångarna med bilder som de satte upp på facebook. Samma dam lär ha skrivit att hon med “glädje” mördar palestinier, en åsikt hon verkar dela med många andra i denna, den mest moraliska armén i världen.

Den mest moraliska armén i världen gjorde sig ökänd när de i massakern i Gaza år 2009, hyllade sitt beteende genom att ha t-shirtar där man hyllade mordet på barn. För varje dag, för varje vecka, för varje månad och för varje år, begår Israel och dess ökända hulliganarmé fler brott, inte enbart mot palestinska civila, men även mot oskyldiga människor som vill hjälpa de instängda stackarna i Gaza.

Försök du ha en t-shirt där du hyllar skjutandet av rabbiner eller dansande judar..

IDF soldiers suspected of theft from Gaza flotilla ship – Haaretz Daily Newspaper | Israel News.

Här belysas hur Israel och dess intresseorganisationer går till väga för att få amerikanerna till att stödja deras intressen.

3 kommentarer

 1. Elin 20 augusti 2010

  Salam aleikum bror,
  Du har blivit omnämnd i en kommentar på min blogg. Jag har gjort ett inlägg av den så jag tänkte att du kanske ville kika in och ge din åsikt 🙂

 2. zozo 21 augusti 2010

  Man märker tydligt att du står på Iran’s sida oavsätt vilket ämne de handlar om.

 3. Bahlool 21 augusti 2010

  hehe..man måste ju välja sida i livet..så varför inte den svages 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *