Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Köp en T-shirt stöd mördandet av barn!!

Dead Palestinian babies and bombed mosques – IDF fashion 2009 – Haaretz – Israel News.

Ett skott mot en havande kvinna dödar henne och barnet..Andra slogans visar förstörda moskéer. Återigen andra visar mördade palestinska barn. En slogan menade att araberna borde ha använt kondom, så hade de sluppit de mördade barnen. Allt det här kunde man återfinna på t-shirtar tryckta för den israeliska armén.

Ville skriva om det här några dagar sedan men har en otrolig trötthet i kroppen, det märks nog i att jag inte publicerar lika många inlägg som vanligt.

Det här är mest för alla dem som trodde och tror på en IDF, israeliska försvarsmakten, som en human och respektabel armé.

IDF lider av samma syndrom som alla arméer i historien lidit av, när de smakat blod, så förlorar de all medmänsklighet.

Det amerikanska trupper gjort och gör med irakier, afghaner och pakistanier är bara samma brott och samma inhumana syn på civila, som man hade i krigen förrut, såsom i Vietnamn och i Koreakriget.

Vi föds alla som oskrivna blad och dessa blad skrivs med mycket sjuka tankar och idéer när man går in i en armé som den israeliska. Just den är speciell, inte för att det är judar i arméen utan på grund av den mindervärdighetskomplex som soldaterna där lider av. De känner sig mobbade och hatade av allt och alla, däribland sina egna allierade i USA. Tyvärr har denna syn lett till att de tillåter sig lite värre saker, lite hemskare saker, lite mera saker, i sitt försvar av Israel.

När jag ser angreppen mot Iran och islam på newsmill eller på nätet, så tar man hela tiden upp just IDF och Israel. Man utgår ifrån att allt och alla är en fara för Israel. Man glömmer att man ser på Israel annorlunda än på andra stater; gäller det frågan kränkraften eller brotten mot mänskligheten, så har Israel alltid mera rätt att bryta mot dessa än andra stater.

Minns ni när en av prinsarna i England klädde ut sig till Hitler? När han visade hitlerhälsningen? Ett stort rabalder, ingen, och jag menar verkligen ingen, gick till hans försvar. Ingen rättfärdigade det.

När man ser hur folk försvarar Israel och dess soldaters t shirtar, t-shirtar där man hyllar mordt på palestinier, på barn, på havande kvinnor, då inser man att världe är orättvist proisraeliskt.

ishot2kills

Vi ser dagligen hur man ser ner på islam och muslimer när dessa hyllar ickevästliga ideal och värderingar. Vi ser dagligen hur man tar upp att Hamas och Hizbollah är antisemitiska, men vad ska man säga om det här? Om folkmordet på palestinier? Om alla fängslade? Om alla hatfyllda kommentarer och attacker begångna av israeler? Det här kommer att bli glömt..såsom man glömde och försöker glömmer mördandet av araber i Gaza.

Genant av IDF och Israel kanske, men mest genant av alla som stödjer dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.