Press "Enter" to skip to content

Hån av palestinska fångar

I världens media (förutom Sveriges då alltså) pågår nu en större diskussion om en kvinnlig militär, som tagit bilder på palestinska fångar med ögonbindlar och som hon hånar på olika sätt. Damen ifråga postade bilderna på Facebook under titeln, den bästa tiden i mitt liv. När någon israel som hade lite mänsklighet i sig ifrågasatte hennes beteende, svarade hon : ” Jag talar inte med vänsterpack”.

Någon kanske inte tycker bilderna är såååå hemska, men har man sett bilderna på Guantanamo, så inser man att det är förnedrande för dessa stackars män att vara fängslade, att sitta där med ögonbindlar, inte veta vad som händer. För ofta är man oskyldig. För ofta får man sitta så där i timmar. Att sedan skrattas ut, hånas och häcklas, visar på en otrolig omänsklighet.

Den som vill veta vad det grymmaste straffet är, det är att vara ofri, och särskilt när man på sitt eget land behandlas på det här äckliga sättet.

Fler bilder från andra israeliska soldater på Facebook och nu skriver även svensk media om det här..på tiden?

One Comment

  1. Noor
    Noor 17 augusti 2010

    Må Allah (SWT) förbanna alla dessa människor som skadar oskyldiga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *