Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Så förbudet gick igenom..

Ja till förbud mot att bygga minareter – DN.se.

Så till slut röstade de rädda människorna i Schweiz för ett förbud mot bygget av minareter. Strunta i ifall ni är muslimer eller emot islam och muslimerna, men tänk till lite. Är en minaret verkligen en sådan stor fara? När jag kommer i diskussion med frihetsälskande, demokratiska svenskar, som försöker antyda att islamiska länder är hemska, för de förbjuder kristna kyrkor och de påtvingar slöjan, så kan man inte göra annat än skratta.

Jag menar man försöker rädda och skydda Europa, genom att efterlikna de stater som man så öppet angriper och sprider hätsk propaganda emot. Så vi tycker att förbudet mot kyrkbyggen i muslimska länder är hemskt, därför ska vi förbjuda moskébyggen här? Vi avskyr att man tvingar på kvinnor slöjan i Iran, därför ska vi förbjuda burkan här. Ja logiken är slående, kraftig och otroligt bra, men den är allt annat än logisk.

Alla islamofobers dröm?

När ett samhälle använder sig av odemokratiska värderingar för att skydda demokratin, då har man hamnat i en hemsk sits, då är det inte långt kvar tills att man ändrat sin kultur och sina värderingar och därmed har man tappat det man försökt skydda. 57% av Schweiz befolkning tycker att det är hemskt med en minaret. Man tycker inte att turning torso är fult eller fel, men en minaret är en fara även för SD och deras gelikar.

I kölvattnet av den pågående islamofobiska vågen i Europa, så har allt fler moskér och islamiska centren angripits eller hotats, muslimer känner sig oroliga i detta nya Europa, ett  Europa de inte känner igen sig i. Kommer man verkligen skydda Europa och dess värderingar genom att förbjuda slöjan, burkan eller bygget av en minaret? Ett stort antal av Europas invånare är inte ens kristna längre, vad spelar det då för roll vilken religion människor i landet tror på?

23 kommentarer

 1. Simon Broberg 29 november 2009

  The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers… – Recep Tayyip Erdoğan Premiärminister i det ”sekulära Turkiet”

 2. Bahlool 29 november 2009

  Simon SD menar att Astrid Lindgren representerar dem och Sverige, betyder det att vi ska tro på det? När jag går till moskén ser jag inte det som en barack eller en bajonett eller att jag är någon soldat åt Erdogan..Bush talade om korståg, vi har Gud skrivet på dollartecknen ändå är det ett sekulärt land. Slogans är knappast ett hot mot dig eller? Har du sett Turkiet invadera schweiz eller Sverige?

 3. Jorma 29 november 2009

  ” Ett stort antal av Europas invånare är inte ens kristna längre, vad spelar det då för roll vilken religion människor i landet tror på?”

  Vad har det med saken att göra? Menar du att detta skulle ursäkta en antisemitisk och mordisk religon som även är en politisk idelogi att ta över? Bygg ni era minareter och moskeer…använd era burkor och spräng allt ni hatar i luften….men gör det i era egna länder och kom inte hit med skiten till oss civiliserade och våra länder.

 4. Bahlool 29 november 2009

  Jorma, den mest ologiska personen jag mött hej länge sen 😉
  Det spelar stor roll, för är det ok att bygga buddhistiska tempeln, asadyrkarnas tempel, synagoger och kyrkor, då borde det inte spela någon roll att man bygger moskeer, eftersom folk ändå inte bryr sig om dessa religioner. Ja du har rätt du är en civiliserad människa..säg mig hur ofta har inte du civliserade människa slagits? Bedragit? Ljugit och stått anklagad för brott? Civliserad innebär att man använder sig av logik, något du tyvärr inte besitter mycket av. Så det är värre att vara antisemit än att vara islamofob och mörda muslimer? lol…Vill du inte ha muslimer här, så får du se till att väst inte krigar mot muslimer i länder som Afghanistan och Irak. Då får du se till att väst inte stödjer diktatorer som i Egypten och Saudi, då får du se till att väst inte säljer vapen till hemska stater i mellanöstern och Afrika.
  Det är en kul tanke att man kan ta sig rätten att vilja stoppa människor från att fly från mord och krig, mord och krig som vi bär ansvaret för 😉
  ps: när dina förfäder fortfarande bodde i grottor så fanns det civilisationer i mellanöstern *:P

 5. halal 29 november 2009

  Ett stort antal av Europas invånare är inte ens kristna längre, vad spelar det då för roll vilken religion människor i landet tror på? …..Det kan vara poängen med motståndet mot islam, det föder problem med religioner om nu Europas invånare tappat sin tro är det inte något som behöver ersättas med islamska symboler i form av en (flera)minaret. Muslimska länder är inte föredömliga och därför väljer vi bort det i Europa om vi kan. Jag tror dessutom att sponsring av minaret byggena från arabländerna gör att kritiken är mycket befogad. Alla muslimer som verkar i Europa borde istället fokusera sin energi på att få bukt på problemen i muslimska (icke Europeiska) länder så människorna där får en chans till ett bra liv, det skulle vara en god gärning.

 6. G.W 29 november 2009

  ”-När ett samhälle använder sig av odemokratiska värderingar för att skydda demokratin, då har man hamnat i en hemsk sits”

  Europa har hamnat i den här ”hemska sitsen” p.g.a. att en totalitär och odemokratisk ideologi , läs islam.
  Ständigt försöker, med dunkla avsikter, att utnyttja luckor och svagheter i våra demokratiska samhällen för att flytta fram och stärka sina egna positioner.

  Europas folk har börjat vakna och inse vad som håller på att hända med deras länder.

  Den dagen som den första kyrkan byggs i Saudiarabien kan ni återkomma med era anklagelser om brist på demokrati i Europa. Tills dess har ni ingenting att komma med.

 7. Bahlool 29 november 2009

  Halal är det inte så att väst sponsrar andra länder? SIDA är ett bra exempel, eller Bushs doktrin om att hjälpa organisationer som bekäkmpar Aids men inte med preventivmedel osv..så varför är det ok för väst men inte för öst? Lite hyckler där..
  Varöfr ska jag försöka fixa problemen i Irak när jag bor i Sverige? Här finns det nog med problem att lösa 😉

 8. Sven Johansson 29 november 2009

  Äntligen ett europeiskt land som vågar visa var de vill att deras eget skåp ska stå!

  Den eftergivna tolerans som efterfrågas av alla flåsliberala mediakoncerner är ju knappast ömsesidig. Försök åka till ett muslimsk land och få tillstånd att bygga ett antal kyrkspiror i det största städerna.

  I bästa fall blir du utskrattad, i värsta fall fängslad.

  Ge Islam 500 år till att komma ifatt västerländska normer om jämlikhet och frihet, så kan vi ta upp diskussionen igen.

 9. Bahlool 29 november 2009

  GW tror du att ju oftare du säger ideologi om islam, att det till slut blir sant eller vad? Så du menar demokratin är så chanslös att den måste bli diktatorisk för att den ska räddas? lol…motsägelsefullt..förstår du väl?
  Så du jämför Europa med Saudiarabien..trodde du ville evolvera inte degenera 😉

 10. Bahlool 29 november 2009

  Sven finns massor av kyrkor i mellanöstern, men hur ska du kunna veta det du föredrar väl att åka till Thailand och söka upp andra nöjen, frågan är hur farligt är det med en minaret i dina ögon?

 11. Fredrik 29 november 2009

  Så vi gillar inte att Hitler tar till vapenmakt för att sprida sitt styre till andra länder, därför ska vi ta till vapenmakt för att hindra honom från att göra det? . Ja logiken är slående, kraftig och otroligt bra, men den är allt annat än logisk.

  Inser du inte att du är blåst grabben?

 12. Bahlool 29 november 2009

  Fredik det är ju en otrolig logisk analogi, där du jämför H_itlers aggressionskrig med att bygga en moské, eller en minaret lol du har rätt du är blåst 😉
  Sen gjorde Sverige inte mkt åt Hitler 😉

 13. Critic 29 november 2009

  In the Islamic Maldives, for example,
  expat Christians *can’t* build a church at all or practise their faith in public. Under sharia, non-Muslims in an Islamic state can’t build new places of worship nor repair existing ones (i.e. those built before Islam invaded/ subverted) & can’t worship publicly nor explain their faith to Muslims. Muslims *demand* in non-Muslim lands the right to build, publicly practise, proselytize, etc. that they DENY to non-Muslims in most of *their* lands. Vile supremacism. Ignore their grossly hypocritical supremacist tantrums, Switzerland; Do Not Submit.

 14. orka 29 november 2009

  de roliga med bilden du lagt upp e att de va muslimerna som själva satte eld på mosken för att dom skulle få skadestånd så dom kunde bygga upp en skola vid mosken…

 15. Bahlool 29 november 2009

  Det har du bevis för orka?

 16. Jorma 30 november 2009

  Bahlool, jag stödjer inga krig om det inte är för demokratins skull! När det gäller Afghanistan så bör du väl ändå kunna inse hur det skulle bli för folket där med talibaner som styrande? Sedan ska du veta att även delar utav mina förfädrar sägs komma från mellanöstern vad nu ett sådant resonemang har med dagens världsproblem att göra. Ska du få gehör för din sak så bör du nog inte kränka det folk som gett dig friheten och möjligheten till ett annat liv. För även om svenskarna levde i grottor när mellanöstern var en sk civilisation enligt deras mått, så har ju vi utvecklats medan de har fastnat i medeltiden och dess barbari.

 17. Bahlool 30 november 2009

  Jorma du började med ditt snack om att folk är barbarer för att de inte bor i Europa ;_). Du ska inte kränka folk varje gång du öppnar munnen, då kommer folk inte kränka dig. Märkligt resonemang att man kan stödja krig i demokratins namn, då har du ju gjort precis samma analys som kommunister, islamister, och gud vet vad för ismer som finns i världen, som menar de har den enda sanna -ismen och att de är berättigade att starta krig i dessa ismers namn. Demokratin kan inte påtvingas folk för då blir den lika hemsk som vilken diktaturisk ideologi som helst. Jag tror inte att de mördade och förtryckta i Aghanistan håller med dig om att det är värt lidande att få demokrati…Talibaner är äckliga, men tror inte att de nya styrande med FN och Nato och USA i spetsen är så mkt bättre…folk mördas idag också. Iran är inget barbariskt land, inte heller Irak, du kommer inte hitta många stater i mellanöstern som lever i barbari eller i medeltiden, vissa värderingar kanske du inte håller med om men det betyder inte att det är barbari eller medeltid för att de inte är lika ”moderna” som dina åsikter och värderingar..

 18. RZA 30 november 2009

  haha, bahlool hur lyckas du samla så många idioter på ett enda blogg inlägg? Hur har de tänkt sig egentligen i schweiz. Får man bygga några torn överhuvudtaget nu eller vad definerar en minaret? Det borde vara lätt att komma runt en sådan lag.

 19. Bahlool 30 november 2009

  lol jag länkade till en artikel och de har gjort det till ett nöje att ränna runt och jaga dem som försvarar islam 😛

 20. Jorma 30 november 2009

  Bahlool du läser inlägg som du läser koranen, eller som vi kristna säger…som fan läser bibeln.

  Var i mitt första inlägg skriver jag något om barbari? Ingenstans naturligtvis!

  Sedan blandar du in islam och kommunister med demokrati och kommer därefter med en tolkning att demokrati är en ism? Islam och kommunism har absolut inget med demokrati att göra, ej heller nazism för den delen. Idag är Hitlers mein Kampf den boken som är mest läst i muslimska områden efter koranen, detta säger en hel del.

  Säg mig Bahlool…anser du att judar har samma värde som er muslimer? Har judar rättighet till existens? Har Israel rättighet som nation?

  Om du inte kan svara ja på dessa frågor så har du även förverkat dina egna rättigheter som muslim i Sverige i mina ögon.

  ”Iran är inget barbariskt land, inte heller Irak, du kommer inte hitta många stater i mellanöstern som lever i barbari eller i medeltiden…”

  Jasså är inte hedersmord, halshuggning, tvångsgifte, envåldshärskan och religöst förtryck medeltidstänkande? Vad i hela friden vallfärdar då ni muslimer till Sverige då för?
  Jo det kan jag tala om för dig Bahlool, anledningen är här:

  ”En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar.”

  [Algeriets socialistisk-islamistiske president Houari Boumedienne i ett anförande inför FN:s generalförsamling 1974]

 21. Bahlool 30 november 2009

  Ja du Jorma, när man skriver så här:
  Vad har det med saken att göra? Menar du att detta skulle ursäkta en antisemitisk och mordisk religon som även är en politisk idelogi att ta över? Bygg ni era minareter och moskeer…använd era burkor och spräng allt ni hatar i luften….men gör det i era egna länder och kom inte hit med skiten till oss civiliserade och våra länder.
  Vad menar du är länderna utanför civilisationen..jag tror du borde använda ditt ordspråk om fan som läser biblen om dig själv min vän.
  Demokratin är en ideologi som inte stödjs av alla, stödjer du inte den så är du förhatlig enligt dig och herr Bush. Det är en myt att mein kampf är mest läst i musimska områden..din vän psykfallet Roger sa samma sak, visade sig att mein kampf var på 7 plats i Turkiet..wow..mest läst efter Koranen?
  Judar har samma värde som alla andra människor, jag skiter väl fullständigt i ifall de är judar eller kristna eller muslimer, Koranen säger klart och tydligt att det är din taqwa som bestämmer inte din härkomst eller ras. Klart judar har rätt att existera, läser du om judarnas historia genom tiderna så märker du att de haft större frihet coh rättigheter i mellanöstern än i ditt Europa. Läs om ottomanerna och hur de tom tog skepp och tog emot 500 000 judar. Israel har rätt att bestå som nation, men inte på stulen mark. Vill du eller andra ge dem land inte mig emot, men jämför den statens historia med boernas och med amerikanernas. DU ogillar invandring sen förespråkar du invandring av judar till ett arabiskt bebott område? Jag har inget emot att de bor där, får medborgarskap, rösträtt, men inte fan ska de ha en stat som diskrimnerar ursprungsbefolkningen, skulle du gilla att jag som invandrare kom till Sverige, satte dig i något ghetto, angriper dig då och då, inte tillåter dig att resa, röra på dig, misshandlar och mördar dina släktingar och hävda att gud gav mig landet 2000 år sen? Knappast..

  Vilka rättigheter jag har står inte upp till dig, som tur är bor vi i ett rätt fritt samhälle och inte bara de som delar dina värderingar, ska få stanna kvar här. Du gömmer en sak och det är att vi får och måste vara emot imperialism men du stöjder den genom ditt stöd till en olaglig stat på olaglig ockupation. Israel är just det, de har brutit mot så många reslutioner att tom du borde vara emot dem, men ditt hat för araber/muslimer, förblindar dig, så du ser inte det ologiska i ditt stöd till en stat som är byggd på att stjäla andra folks land och rättigheter. Lite hyckleri när du ogillar ”imperialism mot svenskarna”…
  Hedersmord är barbari, men vi ser ju att det sker i Sverige också av svenskar, vita sådana ickemuslimer, när de mördar sina fruar för att dessa vänsterprasslat, halshuggning är ett dödsstraff, du kommer hitta sånt enbart i Saudi, om det ska vara representativt för barbari är ett bevis på din dåliga förståelse för vad barbari är. Tvångsgifte är förbjudet i islam och det sker tyvärr lite överallt i mellanöstern,m men även det är inget bevis för barbari. Envåldshärskare som stöds och räddas av ditt kära USA, eller menar du det är muslimernas val att ha kungar som i Saudi? Eller diktatorer som i Egypten?
  Vallfärdar till Sv? Jag är svensk, passar det inte så finns det nog plats för dig i schweiz 😉 Algeriets ledare har aldrig varit duktiga tänkare, problemet är att du inte förstår hur historien är, folkvandringar har alltid skett, det har inget med att det är en komplott lol..att du ens tror på det är makabert..enligt islamisk lag är det tom förbjudet för en muslim att flytta till europeiska icke muslimska länder, om det inte är tvunget, och många känner sig tvungna pga det stöd som väst ger diktatoerna,..,

 22. Jorma 30 november 2009

  Oj Bahlool detta var intressant 🙂
  Vi kan börja med att konstatera att det var din tolkning och inte min när du påstod att jag skulle skrivit barbari i mitt första inlägg, du ljög alternativt förvanskade alltså det hela genom att påskriva mig något jag inte uttryckt för din egna vinnings skull!?

  Varför blandar du in George W Bush? Vad vet du om hur jag anser om den mannen? Än en gång tillskriver du mig något jag inte tycker eller sagt. För din kännedom Bahlool, jag närmast hatar både Bush och republikanerna för att använda din egna term ifrån ett annat inlägg utav dig om sionister.

  ”Läs om ottomanerna och hur de tom tog skepp och tog emot 500 000 judar” Javisst och jag kan även läsa om Ottomanernas folk mord på desamma inklusive de kristna i början på 1900-talet. När skall de erkänna detta folkmord?

  ”Israel har rätt att bestå som nation, men inte på stulen mark.” Stulet från VEM eller VILKA Bahlool? Vilka var det som stal Judarnas land i erövningskrig? Läs på grabben innan du börjar med din historieförfalskning!

  ”men inte fan ska de ha en stat som diskrimnerar ursprungsbefolkningen” Och det kommer från en som gärna vill diskriminera ursprungsbefolkningen här i Sverige?

  ”ditt stöd till en olaglig stat på olaglig ockupation. Israel är just det” Absolut INTE! Israel är en lagligt erkänd stat både genom Förenta Nationernas och enskilda länder i majoritet, endast muslimer ville och vill förvägra denna folkgrupp en fjuttigt liten land-del. Erant motstånd har inget med land att göra utan är ett rent hat emot judarna!

  ”Hedersmord är barbari, men vi ser ju att det sker i Sverige också av svenskar, vita sådana ickemuslimer, när de mördar sina fruar för att dessa vänsterprasslat” Du är förvirrad, vänsterprassel handlar om svartsjuka och inte heder! Du alldeles för färgad utav ditt egna tänkande inom hederskultur. Sedan att du noterar vilken hudfärg eller etnicitet det handlar om är skrämmande…vad har rasen med kulturella egenskaper att göra? Rasism kallas sådant!

  ”halshuggning är ett dödsstraff, du kommer hitta sånt enbart i Saudi” Så du menar att alla ickemuslimer som fått sina huvuden avskurna i islams namn vilka figurerar flitigt på bla youtube är alla från Saudi? Nej du Bahlool bättre kan du väl ändå?

  ”Tvångsgifte är förbjudet i islam och det sker tyvärr lite överallt i mellanöstern,m men även det är inget bevis för barbari.” Nej men ociviliserat medeltidstänkande! Men du får gärna kalla det för barbari då det är precis vad det är 🙂

  ”Algeriets ledare har aldrig varit duktiga tänkare” Nej det stämmer Bahlool…men säg en enda muslim som har varit det *asg*!!!

  Sedan blandar du in USA och annat trams och vill kleta ettiketter och åsikter på mig som jag inte har och aldrig haft. Det är inte ens värt att argumentera emot då det enbart visar på ditt hat emot demokratin och en fri värld.

 23. Bahlool 30 november 2009

  Oj Bahlool detta var intressant
  Vi kan börja med att konstatera att det var din tolkning och inte min när du påstod att jag skulle skrivit barbari i mitt första inlägg, du ljög alternativt förvanskade alltså det hela genom att påskriva mig något jag inte uttryckt för din egna vinnings skull!?

  Varför blandar du in George W Bush? Vad vet du om hur jag anser om den mannen? Än en gång tillskriver du mig något jag inte tycker eller sagt. För din kännedom Bahlool, jag närmast hatar både Bush och republikanerna för att använda din egna term ifrån ett annat inlägg utav dig om sionister.

  Vad är motsatsen till civiliserad? Du försöker leka med ord..men säger man ni kommer till den civiliserade världen så är ju motsatsen barbari.
  Bush startade kriget i Afghanistan, du menar att man ska kriga i demokratins namn, han sa samma sak, därmed stödjer du hans förehavanden och tankesätt, för han är den som gjort kampen för demokrati till en agenda.

  Läs om ottomanerna och hur de tom tog skepp och tog emot 500 000 judar” Javisst och jag kan även läsa om Ottomanernas folk mord på desamma inklusive de kristna i början på 1900-talet. När skall de erkänna detta folkmord?

  ”Israel har rätt att bestå som nation, men inte på stulen mark.” Stulet från VEM eller VILKA Bahlool? Vilka var det som stal Judarnas land i erövningskrig? Läs på grabben innan du börjar med din historieförfalskning!

  ”men inte fan ska de ha en stat som diskrimnerar ursprungsbefolkningen” Och det kommer från en som gärna vill diskriminera ursprungsbefolkningen här i Sverige?

  ”ditt stöd till en olaglig stat på olaglig ockupation. Israel är just det” Absolut INTE! Israel är en lagligt erkänd stat både genom Förenta Nationernas och enskilda länder i majoritet, endast muslimer ville och vill förvägra denna folkgrupp en fjuttigt liten land-del. Erant motstånd har inget med land att göra utan är ett rent hat emot judarna!

  Ottomanerna mördade många fler muslimer lol..det är historisk fakta, men i jämförelse med de fåtal judar de mördade (du får gärna ge mig oberoende siffror över mördade judar) så har Islam varit rena rama paradiset för judarna.

  Ja inte stal muslimerna landet från judarna lol..krig, såsom sverige ”stal” land från danmark, men du såg inte invandrare från ryssland komma till skåne, bosätta sig där, skapa egna enklaven och sedan ta över landet..det är skillnaden. Israel kom tillstånd genom att de fick bo där och sedan ta allt. 67 års gränser gäller enligt folkrätten, om du inte vet vad folkrätten är för något så råder jag dig att läsa om de avtal, som däribland Sverige och Israel, skrivit på. Därmed är Israel en aggressor och får inte stödjas i sin aggressinospolitik och ockupationspolitik, det borde du som förkämpe för demokrati också hålla med om..eller sanningen är för bitter 😉

  Varför skulle jag vilja diskriminera ”ursprungsbefolkningen”? Sluta ta saker som jag inte stödjer eller håller med om, jag är stolt svensk irakier, jag älskar Sverige, men jag har rätten att beklaga mig på det jag tycker är fel, det kallas för yttrandefrihet och att använda skallen.

  ditt stöd till en olaglig stat på olaglig ockupation. Israel är just det” Absolut INTE! Israel är en lagligt erkänd stat både genom Förenta Nationernas och enskilda länder i majoritet, endast muslimer ville och vill förvägra denna folkgrupp en fjuttigt liten land-del. Erant motstånd har inget med land att göra utan är ett rent hat emot judarna!

  Historieförfalskning igen, erkänd stat på fram till 67 års gränser ja..titta på arabernas förslag från 2002, där de sa gå tillbaks till de av FN och världssamfundet erkända gränser av 67, så erkänner vi Israel. Rätt märkligt att erkänna Israel om man är så antisemitisk lol..frågan är vad är du med ditt hat för araber/muslimer 😉 Vad är värre att hata 20 miljoner judar eller att hata 1.5 miljarder muslimer?

  ”Hedersmord är barbari, men vi ser ju att det sker i Sverige också av svenskar, vita sådana ickemuslimer, när de mördar sina fruar för att dessa vänsterprasslat” Du är förvirrad, vänsterprassel handlar om svartsjuka och inte heder! Du alldeles för färgad utav ditt egna tänkande inom hederskultur. Sedan att du noterar vilken hudfärg eller etnicitet det handlar om är skrämmande…vad har rasen med kulturella egenskaper att göra? Rasism kallas sådant!

  Lol hedersförtryck är ett uttryck för svartsjuka också, bara tanken på att en kvinna varit med en annan visar att man är svartsjuk. Ja jag lider av mitt tänkande inom hederskulturen lol 😉 Du vet verkligen nada om mig, om min härkomst eller min kultur :)))) Det är ju du som tar upp ursprungsbefolkningar hit och dit..

  ”halshuggning är ett dödsstraff, du kommer hitta sånt enbart i Saudi” Så du menar att alla ickemuslimer som fått sina huvuden avskurna i islams namn vilka figurerar flitigt på bla youtube är alla från Saudi? Nej du Bahlool bättre kan du väl ändå?

  Tittar du noga på dessa filmer så ser du att de flesta som mördats är muslimer, och att dessa mördats av en viss wahabitisk sekt, som stödjs av den stora demokratin USA. De får sina pengar från Saudi, problemet är att du ser några idioter och menar att de är representativa för islam lol..jag har själv förlorat 3 morbröder till sådana svin, så du menar jag som är muslim och mina morbröder som är muslimer, är ickemuslimer plötsligt för de mördades av såkallade muslimer? Du ser inte ens hur ologiskt ditt tänkande är..

  ”Tvångsgifte är förbjudet i islam och det sker tyvärr lite överallt i mellanöstern,m men även det är inget bevis för barbari.” Nej men ociviliserat medeltidstänkande! Men du får gärna kalla det för barbari då det är precis vad det är

  ”Algeriets ledare har aldrig varit duktiga tänkare” Nej det stämmer Bahlool…men säg en enda muslim som har varit det *asg*!!!

  Sedan blandar du in USA och annat trams och vill kleta ettiketter och åsikter på mig som jag inte har och aldrig haft. Det är inte ens värt att argumentera emot då det enbart visar på ditt hat emot demokratin och en fri värld.

  Pedofileri finns i Sverige och väst, det är också barbari, ska vi då mena att ditt kära väst är barbariskt K;I) eller som du föredrar att uttrycka det, ociviiserat? Så några fås beteende ska vara representativt för majoriteten? Eller gäller denna regel enbart muslimer 😛

  Din sista mening kan användas mot dig med, som menar att jag vill diskriminera ”ursprungsbefolkningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.