Press "Enter" to skip to content

Flyshit!! 21-11-2009

Något är mysko..Jag hittar flugor hemma hos mig hela tiden, och det är kanske inget problem i sig om det inte vore för att jag har fönster och dörrar stängda. Det är nu den 6-7 flugan jag hittar. Frågan är vart kommer de ifrån? Hur kommer de in? Min granne har problem med lukten i sitt badrum, han vet inte heller vart det kommer ifrån. Kan flugor bara dyka upp så där utan att ha något hål att komma in igenom? Helt sjukt..jag hatar att döda djur men de här flugorna är irriterande 🙁

Har talat med en gammal vän i många timmar senaste nätterna..mkt skit kommer upp som jag förträngt. Men ändå är det bra för jag märker att jag har mkt större kontroll över mig själv än jag hade förr i tiden.

Idag skulle jag ut och gå för att det var så fint och soligt men min vän svek, hörde av sig men sen dök personen ifråga inte upp grrr..jag väntar fortfarande lol..

Håller på att storstäda mitt hem, mkt gammal reklam, böcker och tidningar som ligger i en hög..vet inte vart jag ska ha dem, jag har en lägenhet på 50 m2…vill köpa en tv men min bror svek, som vanligt..han dök inte upp så jag har väntat i några dagar. Vill ha någon med mig som hjälper mig att flytta sakerna och samtidigt ge mig råd om hur det ska se ut med tvn mm..sen är han mera tekniskt lagd han kan borra och spika och ha sig, något jag är helt efterbliven på lol…

Lästen hälften av Lasse Wilhelmsons bok, intressant ska ge en liten bookreview om någon dag inshallah.

4 Comments

 1. S
  S 21 november 2009

  vad jag vet så lägger flugor ägg, så dem flugor som du hittat är nog inga flugor som flugit in:D

 2. Bahlool
  Bahlool 21 november 2009

  vad faaaaan men då borde det inte vara enstaka? utan många många jag hittar jag menar hundratals?

 3. MammaMarie
  MammaMarie 21 november 2009

  Enda gången det bara kan uppstå flugor, till synes från ingenstans, är väl ifrån lik….!
  Så när du skottat undan allt skräp du samlat på dig kommer du kanske finna den där vännen som aldrig hörde av sig o som du varit sur på i evigheter….=P

 4. Bahlool
  Bahlool 21 november 2009

  hahaha Marie booo på dig 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *