Press "Enter" to skip to content

Den största lögnen

Jag som muslim och född arab, är uppvuxen med olika konspirationsteorier, men i väst är man lite lugnare lite mera “styrd”. När jag talade med Monika, så sa ville hon inte tro att många arabiska stater stödde och stödjer Israel och USA. Hon anses av mig vara en “insatt” person. Så människorna lever i en slags dvala, de vet inte bättre. FRA lagar och nya terrorlagar visar att det är en ny världsordning på gång.

Det romerska imperiet hade baser och trupper i alla de erövrade områdena. Vad är skillnaden mot USA? Staten som har baser i över 40 länder, som har Israel, en bastion för dess politik, i mellanöstern. Vi har stater som förtrycker sina folk, med USAs goda minne. Saddam var en lydig hund, när han inte ville lyssna eller lyda längre, blev han borttagen. Den som är äldre och lite insatt minns kanske Panamas Noriega? På samma sätt försvann han för att han inte lydde längre.

Stater förstördes, bombades och erövrades. Ledare lönnmördades och pengar investerades i många länder för att få den hjärntvättade massan att revoltera, senast såg vi det i Iran.

Denna film belyser lite ett uppvaknande hos människor i till exempel USA. Väl värd att se. Jag vill inte att folk ska tro på allt, men det är väl värt att tänka till lite och fråga sig, är det som sägs i media och av USA, sant?:

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *