Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kristendomen förhärligar våldtäkt och tidelag

Så hade det kunnat låta, om man delat lika låga antal hjärnceller som de islamofober och rasister jag får på besök här. Enligt Aftonbladet så deltog en familj i tidelag och våldtäkter på sina släktingar, barn tvingades göra abort vid 11 års ålder. Lidandet var stort och familjemedlemmarna begravde burkar med meddelanden om sina umbäranden.

Jag tror inte att Kristendomen bär skulden, jag tror inte heller att amerikanerna bär skulden för denna kultur av massvåldtäkt och sexuell misshandel, men så här tänker rasisten, så här tänker islamofoberna. De menar med fullaste allvar, att ifall en muslim våldtar, så är alla muslimer våldtäktsmän eller så är det islam som förhärligar och ökar antalet våldtäkter i Sverige.

Jag förstår inte hur en person inte kan förstå eller greppa att jag som person är ansvarig för mina handlingar, inte min far, inte min  mor inte mina syskon. Tiden då vi dömde en hel familj för en persons brott är för länge sedan borta.

Lika lite som invandringen och islam bär skulden för brotten i Sverige, lika lite bär kristendomen och den amerikanska kulturen skulden för de brott som begås i andra länder. Skulle invandringen stoppas, skulle vi i Sverige få se mindre brott? Knappast. Skulle terrorn sluta ifall muslimerna slutade utöva sin tro? Verkligen inte.

Det är en märklig värld vi lever i, när rasister och islamofober tror att deras hjärnspöken blir sanna, bara för att de skriker hatfyllda kommentarer om muslimer. Jag kallas allt från homofob till judehatare, betyder det att det är sant? Nej! Betyder det att de inte behöver komma med bevis för sina teser? Betyder det här att de har en gudomlig rätt att yttra sig negativt om mig, islam, invandringen eller den heliga Profeten? Sannerligen inte.

Islam är en religion med så fulländad logik och så härlig lugn för själen, att dessa människor som hatar och avskyr den inte kommer någonsin få ro. Tittar man på dem så är det som min private stalker, Roger, sjuka inombords och de mår inte bra.

Ta reda på fakta. Ta reda på fakta. Ta reda på fakta.

De våldtog sin familj | Nyheter | Aftonbladet.

2 kommentarer

 1. Iris 13 november 2009

  SubhanaAllah, jättebra inlägg! Man kan inte döma en hel folkgrupp pga några individer.
  Har du märkt när en nyhet rapporteras i media, om ett våldsbrott begåtts. Är det en icke-muslim så nämns inte ett ord om religionstillhörighet, om det inte är som i det här fallet, att någon är tex pastor i en kyrka.
  Men, oavsett yrke, om det är en muslim som begått brottet så står det så gott som alltid med. Som om brottet har något med religionen att göra. Sånt som gör en oerhört frustrerad, när ska dom fatta….
  // Iris

 2. Bahlool 13 november 2009

  Lol ja syrran, jag minns när jag frågade min lärare, varför kallar man en grupp för serber den andre för kroater och den sista för muslimer i bosniens inbördeskrig 😛 han hade inget svar, han bara det är så man gör 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *