Press "Enter" to skip to content

Förföljelse av muslimer

Amerikanska staten har idag gått och tagit över 4 moskéer. Man menar att dessa byggnader och deras representanter arbetar med den iranska staten. Muslimer har en längre tid varit under hård press i USA, och detta är inget nytt.

USA talar med kluven tunga, så gjorde man mot indianerna och så gör man mot muslimerna. Samtidigt som Obama talar om fred, harmoni och samexistens, så skyddar han Israel och bekämpar muslimerna. Vad kan denna handling leda till?

Mera hat, mera kamp, mera problem. När jag tänker på terror, så brukar jag inte förvånas när folk tröttnar till slut och tar till vapen. Om fredliga moskéer ockuperas av amerikanska soldater, när man mördar oskyldiga barn och kvinnor i muslimska länder, när man svartmålar muslimer i media, är det då så konstigt att folk tröttnar till slut?

The Associated Press: Feds move to seizes 4 mosques, skyscraper.

One Comment

  1. cecilia
    cecilia 13 november 2009

    nej det är verkligen inte så konstigt att folk tröttnar tillslut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *