Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Slängt ut rasister och nazister?

Kan inte sluta förundras över alla småfascistiska partier, SD, Le Pens Front National och nu BNP, det brittiska nynazistiska partiet som också hävdar att de slängt ut alla rasister och nazister. Är det något virus som härjar bland brunskjortorna? De slutar kalla sig för rasister och nazister, men alla lider de av främlingsfientlighet och islamofobi. Alla delar de samma värdegrund, där de menar en viss grupp är bättre än en annan; där de menar att en grupp har rätten att bestämma vad som är svenskt, vad som är engelskt eller vad som är franskt.

Tittar man på det rasistiska partiet, Ungerska Gardet, så ser man att vi har mord och brand att se fram emot. I Ungern ledde detta parti till att man mördade ett antal zigenare. Rasismen och nazismen kan byta namn, skepnad och säga sig vara oskyldig, men när man tittar på dessa partier så ser man att de bara byter kostym, i slutändan är det samma partier med samma agenda som nazisterna under andra världskriget.

På samma sätt som Jimmie Åkesson lyckades få uppmärksamhet för sin senaste debattartikel, så har nu BNPs ledare, Nick Griffins, börjat få uppmärksamhet i teve. Det är på gott och ont. Vill man belysa dessa partiers odemokratiska och inhumana värderingar, då måste de ut i ljuset. Samtidigt är det av ondo, för då öppnar kanske folk upp ögonen för de budskap som är omänskliga men samtidigt klingar fint i öronen på människorna. Dessa partiers och ledares sätt att dra uppmärksamhet till sig, får dem att få en slags ”frihetskampstämplel”, där dessa personer och deras små partier slåss mot de lögnaktiga och hyckleriska partierna. Etablissemanget som styr, som ljuger om invandring, om islam, om vem som styr i landet, om vart de verkliga problemen ligger, dessa har äntligen fått en motståndare.

Jag ser själv att det finns problem med invandringen, men SDs och BNPs lösning är inte den varaktiga och rätta. Jag som är intresserad av politik kanske är någorlunda insatt, men hur är det med de vanliga medelsvenssons som inte vet bättre? De som inte är insatta? De som inte vet något om invandrare och islam än det de hört av rasisterna i SD och deras gelikar? De vet inte bättre än att de känner behov att rösta på dessa partier.

Protester mot brittisk nationalist – DN.se.

3 kommentarer

 1. Rog 22 oktober 2009

  ”Jag ser själv att det finns problem med invandringen”

  VA E DU RASIST ELLER?????

 2. Rog 22 oktober 2009

  Du som är såååå insatt i SD och BNP politik Förklara för oss medelsvenssons, som inte vet bättre. Vad är det dom vill göra? Tala nu om för oss exakt vad det är SD vill göra? Du är ju numera politisk expert, utöver alla andra expertis du har. Så fyll oss med din visdom, åh du Store Bahlool

 3. Rog 23 oktober 2009

  Var väl som jag trodde. Fega lilla lögnare…haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *