Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fail Fail Fail – Jimmie Åkesson

Jimmie Åkesson och hans gäng rasister, har i årtionden använt sig av falska lögner, propaganda och svartmålningar. I artiklen på Aftonbladet, tar man upp några av Jimmies och hans brunskjortors uttalanden. Man frågar experter om dem och utav 21 punkter var 10 punkter rena rama lögnerna.

Nu behöver Jimmie en muslimsk grupp som gör något dumt i Sverige och tar på sig skulden för det, så att folk skräms. På samma sätt lyckades Hitler skrämma tyskarna för kommunisterna, när man brände ner Reichstag. Om inte det händer så ska jag äta upp min keps!!

SD-ledarens 10 fel | Nyheter | Aftonbladet.

19 kommentarer

 1. .: نور :. 20 oktober 2009

  Oftast när man säger så, brukar man tyvärr få äta upp sin keps, därför börjar man med mindre saker som är lättare att konsumera 😀

 2. Bahlool 20 oktober 2009

  hahahah jag har stor mage så no worries 😛

 3. Molgan 20 oktober 2009

  Oj oj va snett du är ute nu. Det är inte bara onyanserat utan även hets mot folkgrupp från din sida. Brunskjortor kallades SA (Sturm Abteilung) på 20-40 talet och var en nazistisk organisation. Drar du inte alla som röstar på SD över en kam genom ett sådant uttalande? Vidare så tycker jag att du skall läsa på lite historia innan du kommer med felaktiga uppgifter samt pekar finger åt andra. Hitler och hans anhang brände inte ner der Reichtag utan det var en kommunist vid namn Marinus van der Lubbe som begick dådet. Som sagt, du skall inte kasta sten i glashus. Du vill inte att herr Åkesson drar alla muslimer över en kam, men du gör samma sak genom att kalla de som vill rösta på SD för brunskjortor och gör dig därmed skyldig till brott. Du hävdar att Åkesson sprider lögner och falsk propaganda, men vad gör du då inte själv genom att skriva att nazisterna brände ner der Reichtag när så inte var fallet. Kan det vara så enkelt att det finns fullt normala, fördomsfria, röstberättigade svenska medborgare i detta land som vill rösta på SD för att få till en förändring? Som sagt aja baja!

 4. Bahlool 20 oktober 2009

  Om jag gör mig skyldig till brott, så ser jag gärna att du anmäler mig 😉
  Riksdagens brand begicks av dina kära nazis, som du försöker försvara nu..de skyllde dock på Marinus. Jag ser fram emot din anmälan eftersom jag ju begår brott när jag anser att ett rasistiskt parti är rasistiskt 😉
  aja baja indeed..

 5. Fanatisk demokrat 21 oktober 2009

  Det skulle bli ett mycket intressant fall. En muslim från Irka är anmäld för hetsmot folkgruppen icke – muslimska svenskar!

  Mycket intressant!

 6. Mycket intressant! 21 oktober 2009

  Det skulle bli ett mycket intressant fall. En muslim från Irka är anmäld för hetsmot folkgruppen icke – muslimska svenskar!

  Mycket intressant!

  Där ser man Bahlool är lika mycket kritisk själv!

 7. .: نور :. 21 oktober 2009

  Molgan, du är en idiot. SD-ledare, går ut med en massa skit om Islam som inte stämmer, han spelar på svenskens ingrodda svensson/smyg rasism, med blandningen av Jantelag-mentaliteten. Min dotter på snart två år vet mer om Islam än vad SD:s ledare. Jag har dock en personlig teori, att de mest outbildade o arbetslösa personer, som lever ett liv i misär som inte kan finna någon annan att skylla än muslimer o Islam är de som lockas till sådan skit. Jag tror, helt ärligt, att normal begåvade människor, som har en god allmänbildning bara skrattar åt rappakalja som SD:s urlöjliga retorik o papegoja snack. Har man en IQ på 80 o under, tror jag man bländas av snacket, men ju närmre 100 man kommer, tror jag mest man skakar på huvudet…

 8. overjordiskt 23 oktober 2009

  Jag hittar ingen rubrik att skriva dessa frågor under.

  Jag skulle vilja veta vad som verkligen hände när Muhammed sa att man skulle döda andra, under Muhammeds levnadstid. Vad står det i Koranen? Var de människorna onda? Vilket folk var det, som man kan läsa om i historieböckerna, om man kan det? Vilka var de ”rätttrogna”? Vilka var onda och/eller som förtjänade att dö enligt Koranen?

 9. Bahlool 23 oktober 2009

  overjordiskt:
  Islam och Koranen är emot dödande av oskyldiga, i Koranen står det klart att ifall du dödar en oskyldig så är det som att döda ett helt oskyldigt folk. De rättrogna är de som tror på Allah och hans Profet, Muhammed. För de har den ”rätta tron”. Finns vissa grupper som förtjänar döden enligt Koranen:
  Mördare, våldtäktsmän, folk som bekämpar islam, homosexuella i korta drag 🙂

 10. overjordiskt 23 oktober 2009

  Okej, så även om man inte är muslim, så säger inte Koranen att man ska dödas, om man inte bekämpar islam?

 11. Bahlool 23 oktober 2009

  lol klart inte. Du får inte skadas om du inte är muslim heller. Har ju funnits miljoner som levt och lever bland muslimer utan problem…

 12. overjordiskt 24 oktober 2009

  Okej.

  Om jag BEKÄMPAR islam, då säger Koranen att jag ska dödas, eller?

 13. Bahlool 24 oktober 2009

  Det beror nog på hur du bekämpar islam. Om du utöver våld, så blir du bekämpad med våld.

 14. overjordiskt 24 oktober 2009

  Aha, okej. Blev varnad av någon att uttala mig över huvud taget om muslimer och islam.

 15. Bahlool 24 oktober 2009

  Nja..finns ju alltid galningar..men kritik ska inte vara problem, många muslimer har dock problem med hån eller angrepp på heliga personer som Profeten och Allah..

 16. Rog 24 oktober 2009

  kritik ska inte vara problem

  Hahaha

 17. Rätt tolkning av Islam 02 november 2009

  Missnöjes partier som SD hade inte överhuvudtaget inte uppstått om ni muslimer hade inte skapad en hel del problem. Ni har helt enkelt er själva att skylla!!!!!!!!!!!!!!

  Bloggaren Bahlool är typiskt klassiskt exempel som har skapat missnöje för att hans beteende beror på att han är en svag och feg man!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *