Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Den självhatande juden

När man som ickejude kritiserar judendomen eller Israel, då blir man lätt ett offer för benämningen antisemit. När man som jude kritiserar judendomen, judar eller Israel, då blir man ett offer för benämningen ”självhatande jude”. En självhatande jude, är enligt vissa judar, en sjukdomar i psyket. Man skäms över sin judenhet eller över judendomen.

Ett praktexempel är Richard Goldstone, som var domare och undersökare å FN:s vägnar när det gällde anklagelserna om brott mot mänskligheten och brott mot krigets lagar i kriget i Gaza. En jude, en känd sionist och en lagens man, har Goldstone fått utstå hård kritik, inte från nazister, inte från muslimer, inte från araber, men från judar och Israel.

Hur kan han kritisera Israel?

Fenomenet är absurt, för hur du än vänder och vrider på det, så får du som kritiker av Israel inte utrymme att kritisera Israel och de brott judar begår. Vart är demokratin då? Jag som muslim har inga problem med kritik mot mig eller min religion, problemet jag har är med hån eller hets mot religionen eller dess förgrundsgestalter. Varför ska judendomen och Israel stå över detta?

Jag har ju själv märkt på dem som besöker min blogg, att vad du än säger, så får du inte kritisera Israel. När jag en gång erkände mitt stöd till Hizbollah, kallade en judisk kille mig för antisemit. Israel är perfekt och utom all kritik.

The tropes of ’Jewish antisemitism’ | Antony Lerman | Comment is free | guardian.co.uk.

36 kommentarer

 1. Jonas 05 oktober 2009

  Om man som arab tar avstånd från islamism och stöder demokrati, ämlikhet och tar avstånd från rasism och antisemitism, så kallar araber och muslimer en för ”lakej”, ”västmarionett” osv.

  Det slår aldrig fel. Man är muslim endast om man är maximalt rasistisk och antisemitisk, och om man hatar demokratin Israel och USA och om man står emot kvinnors rättighet att vara jämlik männen ch själva bestämma över sina liv.

  Häromkvällen visade SVT en dokumentär om hur muslimer behandlas som tar avstånd från attityderan ovan. Genast betecknas man som ”sämre än djur” och redo för avrättning.

 2. Jonas 05 oktober 2009

  Nima Dervish är ett bra exempel. Han har lämnat islam bkom sig, och beskriver sig som islamofob idag. Han har atteckerats ursinnigt av muslimer och islamister. De har vägrat acceptera att människor lämnar islam och inte vill ha någonting med den att göra.

  Varför är muslimer så osäkra att de inte vågar acceptera att människor vill lämna islam?

 3. Jonas 05 oktober 2009

  Ett annat exempel är Dilsa Demirbag-Sten. Hon har lämnat islam bakom sig, och hon har anklagats av muslimer för att vara agent för Israel. Hon kritiserar hedersvåldet och den islamiska slöjan och förtrycket mot kvinnor, och därför får hon varje dag mordhot och attacker från ursinniga muslimer.

  Varför?

 4. Jonas 05 oktober 2009

  Ayaan Hirsi-Ali har kritiserat islam och muslimers kvinnoförtryck. Hon attackeras ursinnigt av muslimer och islamister. De försöker mörda henne, så hon måste ha livvaktsskydd.

  Så fort man kritiserar islam och islamismen så dyker det upp blodtörstiga islamister som försöker mörda.

  Varför agerar muslimerna så här? Ska man inte fritt få berätta hur man upplever islam?

 5. Bahlool 06 oktober 2009

  Lol jonas, så du hävdar att vi muslimer som inte tar avstånd från islamism är rasister och antisemiter? Nice try as usual 😉
  Såna som stödjer väst är lakajer, men det betyder inte att de är självhatande araber/muslimer. Det är skillnad på att kalla någon lakej och självhatande…

  Det slår aldrig fel. Man är muslim endast om man är maximalt rasistisk och antisemitisk, och om man hatar demokratin Israel och USA och om man står emot kvinnors rättighet att vara jämlik männen ch själva bestämma över sina liv.

  Det är även under din värdighet…Tror inte du kommer ta till dig det här men jag ska försöka förklara:
  En muslim är en person som tror på Allah och dennes profet. Spelar ingen roll om han är shia, sunni eller gud vet vad. Det är därför jag som muslim inte kan säga att talibanerna eller wahabiterna inte är muslimer, även om jag vill..för dina åsikter om usa eller israel eller väst eller judar, har inget med din islam att göra. Det är värderingar som inte grundar sig i ifall du är en självhatande muslim eller ej.
  Att hävda att en sionist som kämpar för israel är en självhatande jude är befängt..problemet är att ni inte tål kritik. Därför kommer ni med sådana attacker. Jag har ofta kritiserat muslimska stater, däribland landet _Iran som jag älskar, betyder det att jag är en självhatande muslim eller att jag inte är en muslim plötsligt?
  Du syftar på dokumentären om terrorism? Där en av Israels värsta krigsförbrytare satt och spelade smart? lol..Säg mig, om du mördar i islams namn eller demokratins, spelar det verkligen någon som helst roll? Om du skadar en oskyldig, så är det terror, om du är jdue eller muslim det är något du och väst inte förstått..när ni sitter på era höga hästar och anklagar andra för vad ni gjort i många år 😉

 6. Bahlool 06 oktober 2009

  Nima Dervish är en hycklare..har inget med islam att göra. Killen bekämpar islam och om han attackeras ursinnigt då är det väl inte så konstigt? Han ljuger så det svider..du är väl inte den där Adler eller 😉
  Jag känner många som lämnat islam, ingen rör dem..det är väl knappast där problemet ligger? I Israel har man slagsmål mellan ortodoxa och lite mera liberala, betyder det att ni judar inte accepterar folk som inte lämnar religionen?
  Som sagt nima dervishs lämnande av religionen är inte problemet..Nimas lögner, hyckler och attacker är. Killen vill ha demokrati och yttrandefrihet men tål inte att han sägs emot lol..Jag bävar för att han eller hans gelikar får makt i Iran..du älskar honom för att han är emot islam och pro israel 😉
  Inte för att han har rätt :)))

 7. Bahlool 06 oktober 2009

  Dilsa är en jag har många fina ord för..och ja hon är en agent för Israel..ditt problem rä att du tar upp exempel på assholes..Jag har en kusin som lämnat islam, ingen har rört henne..hon försökte föra en diskussion med mig, när hon inteklarade av att förklara sig eller vinna den så sa hon hon vill inte vara muslim, jag sa varsågod..hon besöker oss vi besöker henne..Lämna din religion och din härkomst och titta på vad dilsa sagt och gjort..men jag vet det är svårt för dig och det är där hyckleriet kommer in..

 8. Bahlool 06 oktober 2009

  Ayaan hirsi ali? Hon som erkände att hon ljugit om sin ansökan till uppehållstillstånd? Undrar vad hon mera ljugit om..Du ska inte kasta sten i glashus 😉 Var det en muslim som mördade din stats överhuvud? Var det en muslim som mördade bögarna i Israel? Du tog upp 3 av de äckligaste personerna jag mött i mitt liv, inte pga sin kritik, inte pga att de lämnat islam, utan pga sitt hyckleri..Du får gärna läsa mear om hirsi ali i min blogg och du får gärna läsa mera om Dilsa på nätet..Det är det här som får folk att få fnatt, ert hyckleri..men ni ser inte ens det ;L)

 9. Jonas 06 oktober 2009

  Masab Yousef, 30 år, är son till den högt uppsatte Hamasterroristen och Hamasgrundaren Shekh Hassan Yousef.

  Masab har tagit avstånd från sin fars terror och hat mot Israel, och har lämnat islam. Är han också en självhatande arab? 😉 Se intervjun med honom här (längre intervju längst ned):

  http://www.youtube.com/watch?v=wLjwe2b40YA&feature=player_embedded

  Han var ledare för den Islamiska ungdomsföreningen i Ramallah och mycket troende. Idag hoppas han på fred och beundrar Israel, och säger att Hamas alltid kommer att orsaka krig. Han beskriver också Hamas tortyr. Han valde att gå över till kristendomen.

  Mer här:
  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1007462.html#
  http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=156163

  Han beskriver att Hamas hjärntvättar palestinierna och försöker sko sig på dem:

  Ett helt samhälle helgar döden och självmordsterroristerna. I den palestinska kulturen blir en självmordsterrorist hjälte och martyr … Hamas-anhängare förstår inte att de leds av en ondsint och grym grupp som hjärntvättar deras barn och får dem att tro att de kommer till paradiset om de genomför en självmordsattack, säger han.

  Det finns en längre intervju med honom här:

  http://www.jerusalemonline.com/mosab.htm

  Han tror bl.a. att islam kommer att försvinna om några år…

  Han riskerar varje dag sitt liv, och har tvingats flytta till USA.

 10. Bahlool 06 oktober 2009

  Konstigt han tog upp Israels tortyr av honom, men det tog du inte upp haha ;). Klart islam kommer försvinna snart..klart iran försvinner snart..bara Israel som är evigt 😉
  Stackaren riskerar sitt liv varje dag, men hur är det med de tiotusentals som dött i ockupationen pga israel? Sånt glömmer du..sen memri..fy fan finns det en bättre propagandakanal för sionistisk överhöghet? 😛

 11. Bahlool 06 oktober 2009

  Vad försöker du säga med det här? Killen ogillar islam, ogillar Hamas jaha? Artiklen handlade om sjävlhatande judar 😉 Du får gärna förklara för mig hur människor som kritiserar Israel, plötsligt blivit till ayaan hirsi ali och palestinska ungdomar som misshandlades av israel och blev så rädda att de bytte tro och värderingar. Jag skulle nog också sälja mig för att israel misshandlade mig och torterade mig i månader..hans käke slogs sönder av Israel lol..så vänliga var dessa ;_)

 12. Jonas 06 oktober 2009

  Bahlool, du har tydligen inte tittat på intervuerna. Det var Hamas tortyr och våld som fick honom att lämna islam och ta avstånd från Hamas. Har du tittat också på de sex avsnitten av intervjun i den andra länken (om du förstår engelska)?

  http://www.jerusalemonline.com/mosab.htm

  Anledningen till att jag tog upp detta är att du är orättvis som talar om ”självhatande judar”. Ingen seriös debattör kritiserar Goldstone-rapporten med sådana argument. Den kritiseras därför att 1) slutsatserna var gjorda i förväg, och var ett beställningsjobb där man redan bestämt att israel var skyldig 2) allting baserar sig på påståenden från palestinska ”ögonvittnen” kontrollerade av Hamas och 3) rapporten struntar i de åtta åren av Hamas-raketer mot israeler, och borter från många, många händelser under kriget som de inte ville eller kunde undersöka 4) Trots att det finns videodokumentation på att Hamas upmanade befolkningen att gå upp på sina tak och vara mänskliga sköldar åt Hamas, så skriver Goldstone-rapporten att de inte har kunnat hitta bevis (i efterhand).

  Rapporten är ett skämt och Hilary Clinton har sagt att den inte kommer att behanldas någon annanstans än i det Libyen- och Iranledda ”Människorättsrådet”, där det var Pakistan, Egypten och andra muslimska länder som beställde rapporten, trots att Sverige, EU och USA röstade emot skapandet av Goldstone-kommissionen, eftersom den var ensidig.

 13. Bahlool 06 oktober 2009

  Jo jag såg dokumentären 🙂 Nej jag inte förstå engelska, jag dum dum, jag inte smart, jag arab ju, araber dumma, judar smarta, jag vill bli ockuperad, måste bli ockuperad, Israel bra..suck..
  Snacka inte dynga? Jag har belyst tre artiklar som är skrivna av judar och som visar att man kritiserar Goldstein för att han är en svikare. Ingen får kritisera Israel, inte ens en jude. rapporten menade även att Hamas begick brott..men jag tror att 1400 liv är lite mera värda en några futtiga raketer..Som sagt ni judar är roliga, alla som vågar stå utanför är självhatande judar..vad de än säger, så får dessa inte kritisera Israel. Du borde skämmas, att du kvarhåller den myten.
  FN och människorättsgrupper menade att de enda som använde mänskliga sköldar var Israel. Det är retligt i dina ögon att en jude går ut och bevisar att så är fallet, att Israel är den större boven..I åratal har myten och lögnen om muslimer som använder mänskliga skjöldar florerat..äntligen kommer bevis som visar att det är lögn och då passar det inte i din och Israels agenda 😉
  Hilary clinton? Vi har talat om vem som styr henne och EU och USA 😉
  Du tror verkligen att hon, som vill bli president i USA, skulle våga gå emot den judiska lobbyn i USA? Det första hon gjorde när hon blev guvernör var att besöka judiska kvarter och lova stöd till att Jerusalem ska vara Israels huvudstad lol.. och dubbellol..du och jag vet att hon en dag blir president och du är de goda dagarna tillbaka då Israel kunde komma undan med allt. Ser man på hur ofta USA stött och räddat Israel i FN, så inser man att deras kritik av rapporten inte grundar sig i fakta utan i deras stöd och deras slaveri under Israels intressen..Sverige bajsade på sig när man sa antisemitiska Sverige..och EU? Se vilka som styr där..ett Tyskland som än idag, över 50 år senare, får betala för vad Hitler gjorde..Ett frankrike som bekämpar islam och muslimerna och ett England som skapade hela den här misären..så ska du ta upp kritik, gör det med kritik som är välgrundat..inte propaganda, inte lögner och inte att nämna de här parterna som är köpta eller inte intresserade av sanningen..
  >Inget som någonsin kritiserar Israel kommer att lyckas eller godkännas av Israel och av judar som dig. Det är därför stödet till Iran och motståndet mot Israel ökar 😉
  Fortsätt med hyckleriet, med propagandan och med lögnerna..till slut gräver du och Israel era egna gravar. Jag hoppas att det inte är försent för de judar som vill leva i fred, men det återstår att se.
  Sen frågade jag dig om du var Adler, du svarade inte..inte rädd hoppas jag 😉

 14. Jonas 06 oktober 2009

  ”Sen frågade jag dig om du var Adler”

  Nej, jag är inte Adler.

  ”Jo jag såg dokumentären”

  Då borde du inte förvränga vad han säger. Ingen taqiyya här, min vän 😉

  ”Ingen får kritisera Israel, inte ens en jude”

  Det ju bara löjligt när du talar så här.

  ”I åratal har myten och lögnen om muslimer som använder mänskliga skjöldar florerat.”

  Det måste göra ont att blunda så hårt 🙂

  Hamas erkänner: ”Vi använder kvinnor och barn som mänskliga sköldar, och vi är stolta över det”:
  http://www.youtube.com/watch?v=ArJbn-lUCh4&feature=player_embedded

  HRW fördömer palestiniernas taktik att använda mänskliga sköldar för att skydda terrorister som krigsförbrytelser:
  http://hrw.org/english/docs/2006/11/22/isrlpa14652.htm

  Rapport med videobevis: Så använde Hizbollah civila och mänskliga sköldar under kriget i Libanon – 650 av de 1084 som Libanon påstod var civila offer, var i själva verket Hizbollah-terrorister:
  Sammanfattning: http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/pdf/human_shields.pdf

  Titta på de här fotona: palestinska terrorister använder barn som mänskliga sköldar:
  http://mideasttruth.com/forum/viewtopic.php?t=461
  http://blog.camera.org/archives/HumanShields.jpg

  Videoklipp som visar hur palestinierna använder mänskliga sköldar:
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/125519

  ”Vi sprängde våra egna hus”:
  http://www.youtube.com/watch?v=mR-exJ5J7bs&feature=channel_page

  Och sanningen ska befria dig.

 15. Bahlool 06 oktober 2009

  Rofl och än en gång försöker han 😉 Alltså jag frågar igen, vad har detta här med artiklen att göra? Myten om att hamas använde sig av mänskliga sköldar i gazamassakern visade sig vara osann enligt FN och människogrupper..vill du bevisa något? Håll dig till ämnet och till människorättsgrupper..jag ser gärna vad HRW sagt om Israel 😉 Det kan du väl också ta upp?

 16. Bahlool 06 oktober 2009

  http://www.hrw.org/en/news/2009/03/26/israel-s-unlawful-use-white-phosphorus-gaza
  Dessa hemska palestinier, de har ju vit fosfor som de använder..se? Så här lätt var det att ljuga, men det funkar inte hos mig 😉 Det funkar som sagt inte längre..Israel är dömd pga sin krigiska natur. Hade jag vait Hamas hade jag inte slutat kriga, för fred, det kan sionisterna inte förstå eller önska..

  Rättvisa
  http://www.hrw.org/en/news/2009/10/01/un-us-block-goldstone-report-must-not-defer-justice

  Sionistiska lobbyns svartmålning av goldstein
  http://www.hrw.org/en/news/2009/08/25/right-reply-dont-smear-messenger
  Rather than addressing the sad reality in Gaza, he effectively offers an apology for Israeli abuse.
  Cotler makes the obligatory concession that Israel should not be ”above the law,” but he never admits any validity to the many reports of Israeli abuses in Gaza. Instead, he tries to discount Goldstone’s likely findings of such abuse before he has even seen them.

  Som vanligt, samma taktik du kör med, att svartmåla de som kommer med rapporten istället för att svara på anklagelserna..sionistisk propaganda är makaber, duktigt men till slut måste folk öppna sina ögon 😉

  Rättvisa för offren? Inte så länge Israel styr EU och USA
  http://www.hrw.org/en/news/2009/09/30/un-us-eu-undermine-justice-gaza-conflict

 17. Jonas 06 oktober 2009

  Jag säger inte att det kan ha funnits händelser som inte borde ha ägt rum. Israel har startat 100 utredningar, varav 17 kriminella utredningar, för att gå till botten med det. Så gör varje rättsstat.

  Men du anklagar folk för ”sionistisk propaganda”. Då ber jag dig att fundera på att jag gav dig foton på hur man använder mänskliga sköldar, och videoklipp på Hamas egna erkännanden.

  Det du har gett mig är ”anklagelser” baserade på palestinska ”vittnesmål”, som är kontrollerade av Hamas. Läsaren får bestämma själv vad som är mest trovärdigt.

  Israel har inget intresse av att skada oskyldiga. som sagt, det är omoraliskt och ger dessutom dålig PR, FN-resolutioner m.m. Men Hamas har tvärtom allt intresse av att bedriva terror och skada sin egen befolkning också, eftersom det ger mer sympati, och skulden kan överföras till Israel genom att ljuga.

  Det krävs inte särskilt hög IQ för att göra denna intellektuella slutsats.

 18. Jonas 06 oktober 2009

  Det är ganska roligt 🙂 Ibland säger du att hela välden hatar Israel, att hela världen fördömer Israel, att FN, EU, Sverige — alla — fördömer Israel osv.

  Och ibland säger du att hela världen är kontrollerad av Israel och sionisterna, hela USA är kontrollerat, EU, Sverige, Frankrike, England, alla! Hela världens medier, ja, hela världen marscherar enligt Israels order.

  Förstår du inte att sådant här bara går att berätta för barn som inte har börjat i skolan ännu? 😉

  Samtidigt ska vi alltså tro att den arabiska oljelobbyn, de 56 islamiska länderna i FN, Europas 15 miljoner muslimer osv inte har något som helst inflytande? Inte påverkar politiken eller beslutsfattarna som vill vinna röster? Ha, ha.

 19. Bahlool 06 oktober 2009

  Och Israels utredningar leder alltid till rättvisa resultat (LOOOOOOOOOOOOOOOL) SORRY kunde inte hålla mig. Problemet med Israels rasism är att den lett till att de skyddat de sina…Israel gick ut och förklarade att deras soldater är rättvisa och ärliga, de var duktiga och höll sig till de mänskliga rättigheterna..sen kom ett judiskt människorättsgrupp (skrivt om dem också lol) som klart och tydligt visade att allt var en lögn. Hela ditt liv är uppbyggd på en lögn. Israel är inte en rättsstat, enbart om du är vit jude kanske..araber, muslimer, judar som är mörkare, de har också rättigheter, men inte lika stora som de vita judarnas rättigheter..
  Barn som står bakom en skytt..jaha? Gaza är ett litet område, det är nog rätt svårt att gömma sig där hehe..mänskliga sköldar är att gömma sig bakom dessa civila, inte framför hehe..så brukar man göra när man ska skydda någon.
  Sen förstår jag inte, vad har detta med artiklen att göra?

  https://www.bahlool.se/2009/09/28/goldstone-commission-gaza-conflict-findings-and-reactions/
  Den judiska lobbyns makt i USA
  https://www.bahlool.se/2009/09/28/goldstone-commission-gaza-conflict-findings-and-reactions/

  https://www.bahlool.se/2009/09/16/israel-ar-den-nakna-kejsaren-utan-klader/

  Fler självhatande judar hehe
  https://www.bahlool.se/2009/09/15/ramadan-32-judar-demonstrerar-pa-al-qudsdagen/

  Detta är en judisk tidning som berättar om Gaza
  https://www.bahlool.se/2009/09/12/vad-hande-i-gaza/

 20. Jonas 06 oktober 2009

  Hur skulle du reagera om ”Människorättsrådet” leddes av Israel, och gav i uppdrag till en undersökningskommission att ”dokumentera arabernas krigsförbrytelser och rapportera tillbaka till oss”?

  Förstår du nu varför alla börjar skratta när du hänvisar till det Libyen- och Iranledda ”Människorättsrådets” rapport, som gav i uppdrag uttryckligen, att dokumentera ”israeliska förbrytelser”? Och när alla demokratier röstade emot denna diktatur-fars?

  Alla vet att det inte kommer att bli några följder för terrorgruppen Hamas, medan rapporten används av de som hatar Israel för att förhindra Israel att försvara sig mot terroristernas attacker. Därför har världssamfundet sagt att rapporten är irrelevant, och kan diskuteras endast av Iran och Libyen i ”Människorättsrådet” om de vill.

  Och din siffra på 1400 är Hamas påstående om totala antalet döda, inkl. terrorister. Israel säger att 75 % av dem var terrorister, och har gett ID-listor. Hamas säger att majoriteten var ”civila”. What’s new? Amnesty och HRW har inga egna siffror, utan har endast hänvisat till de palestinska siffrorna. Amnesty gör inga egna uttalanden om andelen civila bland de döda, och säger sig inte ha haft möjlighet att utreda dem:

  FRÅN AMNESTYS RAPPORT OM GAZAKRIGET (s. 6):

  ”According to Palestinian human rights NGOs two thirds of those killed were civilians. Amnesty International delegates who carried out research in Gaza in January-February 2009 did not have the time and resources to verify all the reported deaths, but investigated dozens of cases comprising more than 300 victims, more than half of them children and women, and gathered information from a wide range of sources.”

  http://www.amnesty.org/en/library/asset/MDE15/015/2009/en/8f299083-9a74-4853-860f-0563725e633a/mde150152009en.pdf

 21. Bahlool 06 oktober 2009

  Nope inte hela världen..väst är styrt av Israel eller intressen som skyddar Israel. Om det är pga det som väst gjorde mot judarna, eller om det är pga den judiska koncentratioenn och lobbyn eller pga västs hat och fruktan för islam det vete gudarna. Den stora majoritete i världen, de fattiga staterna, länder som inte är styrda eller har makt, det är de som står upp emot Israels förtryck. Jag förstår att du inte vill tro på det här eller kan, men sanningen är uppenbar. Du kan ju fråga dig varför Memri inte berättar om de brott Israel gör? Varför får vi aldrig höra talas om judar som hotar andra folkslag? Andra länder? Varför får vi bara höra hur hemska araberna är lol..
  Den arabiska lobbyn? Vilka stater styr i den? Saudi? Vi talar alltså om Saudi som planerar att ge Israel luftrum så de kan bomba Iran..ja du har rätt..Saudi är en stor fiende till israel (lool)
  Eller vad tycks om Egypten..ett land som får betalt för att hålla tyst, för att stödja Israel för att sälja sin själ till Israel…
  Logik och sanning har nog aldrig varit din starka sida..men försök, kom ner från din tro på Israel som perfekt som ofelbart som rättvist..för det är fjärran från sanningen. Varför tror du att du och andra som dig stödjer SD och deras politik? Varför tror du att SD har så stort stöd för Israel? Ni är skraja…för varje dag så ökar muslimerna i Väst, en ökning i makt som kommer leda till att stödet för Israel en dag försvinner..vad ska ni göra då? Hur ska ni rättfärdiga era massmord?
  Sanningen är att ni är i en sjunkande båt och bara ett fåtal judar har insett det och det är dem ni kallar självhatande judar..

 22. Bahlool 06 oktober 2009

  Snacka inte för välrdssamfundet..för det är emot Israel.
  but investigated dozens of cases comprising more than 300 victims, more than half of them children and women, and gathered information from a wide range of sources.”
  mer än hälften var barn och kvinnor..ja dessa jävla terrorister..;)
  Problemet med din analys är felaktigt, för undersökningen riktade sig mot hamas och mot israel inte bara mot ena partern..Du får gärna ge mig siffror över hur många som fick stå inför en domare och blev dömda till hårda straff för sina mord på civila i palestina..jag vet du är duktig på att ta fram fakta så gör det K;)

 23. Jonas 06 oktober 2009

  ”Barn som står bakom en skytt..jaha? Gaza är ett litet område”

  Den var bra! LOOOOL! 🙂 Du måste bli stå-uppkomiker, Bahlool!

 24. Jonas 06 oktober 2009

  ”but investigated dozens of cases comprising more than 300 victims, more than half of them children and women, and gathered information from a wide range of sources.”

  Så Amnesty har endast sett ”dussintals” fall (enligt palestinska ”vittnen”) som totalt sett, enligt palestinska ”vittnen” involverade 300 människor, varav mer än hälften – låts oss säga 200, var kvinnor OCH barn.

  1. Det betyder att vi kan anta att 100 var kvinnor och 100 var ”barn”. Av totalt 1400 som Hamas sade dog i Gaza.

  Till det ska vi notera att det i Hamas finns hundratals stridande så kallade ”barn”, dvs under 18 år. Det är inte ovanligt att 16-åringar för Hamas.

  Men OK, låt oss anta att alla dessa kvinnor och ”barn” var ”civilia”. Då har du 200 personer som Amnesty hört talas om, enligt palestinska ”vittnen”.

  Bra jobbat 😉 Hur kan du vara så här naiv?

 25. Jonas 06 oktober 2009

  ”för varje dag så ökar muslimerna i Väst, en ökning i makt som kommer leda till att stödet för Israel en dag försvinner..vad ska ni göra då?”

  Så du har egentligen ingenting emot lobbys alls? Det enda du vill är att det ska vara den arabiska muslimska lobbyn?

  Faktum är att den redan finns och är oerhört stark. Dominerar FN, dominerar vänstern, dominerar islamisterna (Iran, Saudi), dominerar vänstermedierna, dominerar nazisterna och dominerar Europa.

  Man kan bara tacka Gud att vanliga människor tänker själva, och inte låter sig luras. Människornas längtan till demokrati, tolerans och fred. Som bland folket i Iran, folket i Libanon, exiliranierna, och alla vanliga hederliga européer som är emot religiös fascism, diktatur, antisemitism och rasism.

 26. Bahlool 06 oktober 2009

  Rofl det var roliga inlägg du kom med..så denna ”islamiska” lobby är dominant i FN? wow..sakerna man inte visste eller kände till.,,Ja du har rätt det är tur att folk tänker själva, därför de kallas för självhatande judar 😉
  Säg mig äktenskapslagarna i Israel, vad grundar de sig på 😉
  Så enligt dig ska amensty se alla fall för att du ska godkänna att Israel är en skitstat? Du som jude känner till din historia, även om Gud nu gick ner på jorden och sa du har fel, så skulle du inte tro honom (judisk historia är fylld av sådana händelser när ni förnekar sanningen). Frågan är om ni inte ens frukar Gud, vad fruktar ni då? Mord på barn, det är så sjukt att du ens försöker bortförklarar det 🙂
  Hoppas fler läser vad du skriver så de ser vilken ideologi Israel är uppbyggd på hehe

 27. Bahlool 06 oktober 2009

  Håll dig till ämnet börjar bli trött på att du spammar om allt annat än just vad artiklen handlar om 😉
  När jag skriver om Hamas eller om självmordsbombare får du gärna svara på det sätt du försökte nyss…ska dra nu shalom 😉

 28. Jonas 06 oktober 2009

  Jag försöker svara på det du skrivr, och du nämnde ”självhatande judar”. Jag försökte visa dig att det var orättvist. Och vi talade om Hamas och mord på barn också.

 29. Bahlool 06 oktober 2009

  Du talade om Hamas inte jag 😉 Jag talar om självhatande judar..du får gärna visa belägg för tesen självhatande muslimer men att byta samtalsämne och försöker med propaganda mot araber/muslimer/hamas hör inte in i denna tråd. Finns många inlägg jag skrivit sök upp dem som gäller respektive propaganda du kör med och klistra in :)))

 30. Jonas 06 oktober 2009

  Shalom, chaver 😉
  Salaam, khalil.

 31. Jonas 06 oktober 2009

  Du nämnde i och för sig Goldstonerapporten och vi talade om flera exempel på ”självhatande muslimer”, inkl. sonen till Hamas ledare. Sedan bytte du ämne kl. 12.46 ovan, och började tala om mänskliga sköldar. Det var så vi kom in på detta ämne.

  Men ok, om du inte vågar så behöver vi inte prata om det 😉

 32. Jonas 06 oktober 2009

  Om du vore rättvis skulle du lägga in de två kommentarerna jag skrev med videolänkar. Nu står dina påståenden utan svar, och jag fick inte svara på dem, fast att du tog upp saken… 🙁

 33. Bahlool 06 oktober 2009

  Håll dig till ämnet tack *:) Vill du sprida israel propaganda så finns det gott om islamofobiska och SD bloggar..Jag har tyvärr gett dig för mkt frirum och det har du utnyttjat för att byta samtalsämne hela tiden. Många som klagat och bett mig stoppa dig men jag är inte den typen 😉
  Så har du något att tillägga i ämnet gärna..
  Annars hitta en artikel som berör dina inlägg

 34. Jonas 06 oktober 2009

  Jag har en känsla av att allt jag skriver kommer att avfärdas som ”israelpropaganda” av dig och de rädda läsare om du talade om…

 35. Bahlool 06 oktober 2009

  Du har ju rätt att sprida din propaganda..men håll dig till ämnet, vad är det som är så svårt med det? Skriver vi om israel så är det väl dumt att tala om kina då? Lika dumt är det att tala om Hamas när vi diskuterar fenomenet självhatande judar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *