Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

SD och girigheten

Sitter och tittar på nyheterna om mitt kära skåne på lokalnyheterna, när man tar upp en lokalpolitiker i Landskrona, som representerar de fina herrarna och damerna i Sverigedemokraterna i denna stad där över 20% röstade på SD i förra valet.

Jan Hansveden är ett sant ljushuvud, han är Sverigedemokrat men girigheten, fick honom till att bryta mot ett av SDs största och viktigaste intressen, kampen mot islam och muslimerna, när han gick med på att kanske sälja sina fastigheter till utlänningar som vill betala runt 6 miljoner kronor för hans lokaler.

Han är så klantig, att han försöker ge skulden till byggnadsnämnden.

Skulle du sälja fastigheten för 800 000-850 000 dollar till någon som vill bygga en moské?

— Det återstår att se hur jag agerar i det läget. Först vill jag veta om politikerna i byggnadsnämnden är så korkade att de bifaller ett sådant bygge, säger han.

Vad menar du med korkade om de bifaller ett sådant bygge – är det inte det du vill?

— Jag vill att de fattar ett beslut i frågan. Jag vill veta hur de ställer sig till ett bygge och om jag får lov att riva byggnaderna för att exempelvis bygga nya affärslokaler eller bostadsrätter.

Du har varken nämnt affärer eller bostadsrätter i din ansökan. Varför nämner du endast moskébygge?

— Det spelar väl mindre roll. Jag själv skulle tycka att det vore olyckligt med en moské i Landskrona centrum. Men inget av de andra buden kan matcha det jag fått som gäller ett moskébygge. Men det är inte jag som fattar beslutet. Det är byggnadsnämnden.

Skrattretandde!! Han vill se om politikerna i byggnadsmämnden är så korkade?? Vem är det som är korkad egentligen? Han säger emot sig själv hela tiden också, när han å ena sidan anklagar byggnadsnämnden för att de kanske är korkade som går med på det och sen efter någon enstaka fråga, säger han att ju de som vill bygga en moskée är de som hade bäst bud…hycklare och jag hoppas att fler öppnar upp sina ögon för fascisterna i SD.

hd.se – Riskerar uteslutning från Sverigedemokraterna.

13 kommentarer

 1. Patrik, Ängelholm 01 augusti 2009

  Ett uteslutningsärende mot Hansveden har öppnats för intern granskning av hans agerande. Personligen tycker jag den springande punkten är om han verkligen säljer eller inte. I nuläget är allt bara spekulationer, men ibland är det förvisso dumt att ens spekulera. Landskronas eller andra svenska städers stadsbilder ska inte förstöras av kupoler och minareter.

  Ang. din slutkläm.
  Titta dig och ditt Islam i spegeln, så ser du var fascisterna finns.

 2. Bahlool 01 augusti 2009

  Rofl ja islam och muslimerna är så hemska att vi levt med judar och kristna i fred i över 1400 år 😉 Tack för att du visar hur ”smarta” SDs anhängare är. Sen är ju frågan hur fin Turning torso och en glob i Stockholm är..men såna saker är väl ”konst” och moderna..men en kupol förstör? *asg*

 3. Patrik, Ängelholm 01 augusti 2009

  Historiskt är det så att barbari godkändes inom ramen för alla religioner för tillräckligt länge sedan. Fred mellan religionerna i 1400 år? Har du öppnat en historiebok nån gång?

  Islam av idag har uppenbart större problem än andra religioner vad gäller modernisering, demokratisering, humanisering och avbarbarisering. Det är möjligt att Islam rentav varit mer drägligt genom historien än vad det är idag.

  Var menar du att jag skulle ha givit kupoler och minareter monopol på att vara stadsbildsförstörare? Globen är inte särskilt vacker. Turning Torso står där, lika vriden som situationen i det mångkriminella Malmö.

 4. Bahlool 01 augusti 2009

  Jag kan nog mera om historia än du. Det finns 20 miljoner kristna i mellanöstern, den största gruppen judar utanför Israel i mellanöstern finns i Iran. Kyrkor, synagoger och alla slags byggnader och religioner finns representerade i mellanöstern..det är tack vare rasister som dig, som samlevnad mellan religioner och raser inte går att tillämpa i Sverige. Det är du som vill förstöra Sverige med något sojm inte är svenskt saker som hat och intolerans. Det ä’r det som du och SD representerar och det är synd att ni lyckats lura så många svenskar.

 5. Bahlool 01 augusti 2009

  Vilka är SDs samarbetspartners i Europa`? Grupper som Vlaams blokk och Ungerska Gardet, mördare och rasister av värsta sorten…

 6. Patrik, Ängelholm 01 augusti 2009

  Du är mycket okunnig historiskt och politiskt. Andelen kristna i Mellanöstern var ca 20% 1950. Idag är den nere på 5%. Ska man gratulera er till den framgångsrika etniska rensningen nu, eller ska man vänta tills ni fullbordat den? SD har inga samarbeten med de partier du nämner.

  När du inte klarar debatten kommer rasiststämpeln, och du försöker spegla över dina egna tillkommanden och dåliga egenskaper. Det är ett fascistiskt beteende, i ditt fall mer specifikt islamofascistiskt.

 7. Bahlool 01 augusti 2009

  Nej du har rätt…SD är inte rasistiskt alls 😉
  http://www.expo.se/2008/48_2188.html

  http://www.expo.se/2004/48_1087.html
  Tom danska folkepartiet skäms över kontakten med er ;9
  Kapitel 9

  Sverigedemokraternas internationella nätverk

  Sverigedemokraterna har genom åren samarbetat med flera främlingsfientliga partier ute i Europa.

  I början av 1980-talet knöts till exempel kontakter med dåvarande nazistpartiet British National Party. I dag har Sverigedemokraterna avsagt sig kontakter med BNP, men fanns så sent som 2004 fortfarande med på BNP:s egen lista över broderpartier.

  Vidare har Sverigedemokraterna haft kontakt med Euro-Nat, en organisation skapad av franske Jean-Marie Le Pen. Euro-Nat fungerade som en mötesplats för några av Europas mest extrema partier. I slutet av 1990-talet var Euro-Nat mycket aktivt, men tycks nu ha avsomnat.

  Kontakterna med partier ute i Europa har dock flera gånger orsakat Sverigedemokraterna problem, framför allt när deras partiledarna slinter med tungan. Jean-Marie Le Pen sade till exempel 1987 att Förintelsen var en historisk ”detalj”, något som orsakade stora rubriker i hela Europa. Hittills har dock Sverigedemokraternas strategi varit att försvara broderpartierna. Le Pens uttalande avfärdades följaktligen av Sverigedemokraterna som ”lögn” och ”förtal”.

  På senare tid har Sverigedemokraterna fokuserat på ett fåtal partier ute i Europa. Det handlar framför allt om Dansk Folkeparti och Front National. Valet i Danmark 2001 då Dansk Folkeparti blev landets tredje största parti var något av en uppenbarelse för Sverigedemokraterna, som därmed fått ett parti att använda som föredöme. Förtjusningen tycks dock inte vara ömsesidig – Dansk Folkeparti uppger att partiet inte har några offentliga kontakter med Sverigedemokraterna.

 8. Patrik, Ängelholm 01 augusti 2009

  20 miljoner… 20%… Det råkade stå 20 på 2 olika ställen och du förstår alltså inte skillnaden mellan miljoner och procent? Eller hur ska man tolka dig? Kött på benen är ju du rätt person att tala om, som hänvisar till dina egna inlägg som källa och ”bevis” för dina lögner 🙂

  Lite kul att du hänvisar till regimens främsta organ mot regimkritiker: Expo. En av era främsta företrädare i Sverige kallar dem för ”ett instrument i sionismens tjänst”.
  http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/expo.htm

  Hursomhelst så presenterar Expo, trots sin förtjänst att hamna i onåd hos en känd islamist, rappakalja på ungefär samma nivå som du själv, om än mer sofistikierat. De ger alltså islamister knäpp på näsan när ni uppenbart går för långt. T.ex när ni samarbetar med nazister:
  http://www.expo.se/2006/48_1452.html

  SD kör ut ev. rasister om de påträffas, till skillnad från t.ex. S, som har starkt stöd bland er muslimer. Förre SSU-ordföranden Anna Sjödin dömdes 2006 till böter och skadestånd för rasistisk hets mot en portvakt, men blev trots det *inte* utesluten ur partiet.

  Ett par axplock på ditt sista:

  ”I början av 1980-talet knöts till exempel kontakter med dåvarande nazistpartiet British National Party”

  Ja det låter ju logiskt med tanke på att Sverigedemokraterna bildades först 1988…

  ”Jean-Marie Le Pen sade till exempel 1987 att Förintelsen var en historisk ”detalj”, ”

  Då var han tydligen på samma spår som den iranske judehatande presidenten, tillika islamisten, Mahmoud ”wipe-Israel-off-the-map” Ahmadinejad är idag. Det fanns god anledning till att SD-kontakten med Front National blev kortvarig och avbröts.

  ”Förtjusningen tycks dock inte vara ömsesidig – Dansk Folkeparti uppger att partiet inte har några offentliga kontakter med Sverigedemokraterna.”

  Hela sista textstycket är, förutom att det är propagandistiskt och innehåller obekräftade uppgifter, 5 år gammalt. Kunde du inte hittat nåt färskare? 🙂

  Jag ska uppdatera dig lite. Med Front National har SD inga kontakter.
  Dansk Folkepartis och Sverigedemokraternas ungdomsförbund har officiella kontakter. Under Dansk Folkepartis årsmöte 2008 deltog 3 representanter från Sverigedemokraterna som gäster. Så med DF har vi kontakter, och det är vi glada för.

 9. Bahlool 01 augusti 2009

  Du är skrattretande, men det har du väl hört ofta? JAg länkade till mitt inlägg för där fanns källor för vad jag sade..Än en gång..hur är det med läsförståelsen?
  Så jag som inte är med i något parti, inte tillhör någon organisation, jag som inte har några som helst ledare här eller i andra länder, ska ta ansvar för vad en person tycker om Expo? Så jag ska stå till svar för att expo hittade några ”islamister” som samarbetar med nazister? Wow…Verkligen alltså..wow och dubbelwow på dig. Jag är företrädare för mig själv och skriver om sånt som intresserar mig, jag har inga som helst band till nazister eller små brunskjortor som dig som ränner runt och drömmer om när de kan bli av med såan som mig med våld 😉 (hoten har varit många från just SD..men när gick dem till möts så vågade de aldrig ta tag i det..konstigt)

  Ja bildades 1988 men vart har du dina rötter ? Eller du kom fram 1988 också?
  Klart du är glad för kontakter med ett parti som tycker att musliemr är ogräs och ska bort..ja där kom fascismen fram…bara några månader sedan tyckte en politiker att invandrare bär på en massa virus och sjukdomar och är att räkna som eller den här iraniern
  http://figureskate2008hb.svt.se/2.33731/1.1530465/sd-uttalande_uppror_politiker?lid=puff_1531739&lpos=extra_0
  Han brukar ju verligen visa vad han tycker..hans ord på youtube är legendraiska när han klart och tydligt säger att det är tur vi inte har så många judar..ja antisemitismen är verkligen borta 😉

 10. Patrik, Ängelholm 01 augusti 2009

  Nej det har jag inte hört ofta, bara från islamister och kanske en och annan kommunist, men det tar jag som en komplimang. Källhänvisningar görs självklart tydligt och direkt, inte via andra inlägg du skrivit.

  Du ska bara stå till svars för vad du skriver, konstigare än så är det inte.

  Skulle jag vilja göra mig av med dig – med våld? Varför det? För att du är islamofascist? För att du uppför dig som en pajas i debatten? Inget av det räcker som skäl, det kan jag försäkra dig.

  Du går upp i falsett såfort någon kritiserar Islam och Islamism. Det duger inte alls. Ni får, precis som alla andra, lära er att tåla kritik. Du hittar på hot som du aldrig utsatts för – åtminstone inte från dem du påstår skulle ha utsatt dig. Du blir uppenbart helt desperat när du inte kan bemöta argument i sak, och kastar grundlösa anklagelser vilt omkring dig. Ungefär som en korkad barnunge.

  I Sverige kan ni islamofascister inte, som i andra länder, tysta era kritiker med våld och terror. Jag kommer fortsätta kämpa för att ni aldrig ska få den makten här.

  Nu lämnar jag dig ensam här, så du får ”vinna” debatten med ett eller flera avslutande inlägg. Blir det bra så?

 11. Bahlool 01 augusti 2009

  Finns enbart fascister bland er kära SDare men allt fler har börjat öppna upp sina ögon för er och era dumheter. Hoten mot mig kan fortfarande hittas hos http://thoralfalfsson.webblogg.se/
  Man ville veta vart jag bodde och ville träffa mig 😉
  Vilka argument kom du med? Du beskyller mig för att vara fascist, visa bevisen? Du beskyller islam för att vara en fascistisk tro, jag gav dig bevis för att du och SD är fascister och stödjer fascistiska ideologier och partier, inget sådant kunde du få fram om mig eller islam. Klart jag försvarar islam och muslimerna. Du är en patetisk människa som inte tål att sanningen om SD kommer fram.
  Kritiker? Du och dina vänner är rasister, ni är islamofober som bajsar på er för att muslimerna inte låter sig hunsas.
  Nej du, de enda som inte tål kritik är just SD och deras anhängare. Därför ni kickar ut åsiktsmotståndare och därför som ni inte tål islam eller muslimer för islam har visat att mångkultur och mångfald verkligen kan existera (se på mellanöstern innan dina rasfränder kom och började tala om imperialism och kapitalism)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *