Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En palestinsk flickas dröm blir sann…

I min ”ungdom” så brukade folk säga att jag liknade Ronaldo, fotbollsointresserad som jag var, visste jag inte vem han var (älskar att spela sport men hatar att titta på det). Några år senare fick jag reda på att han var en rätt stor och duktig spelare. Nu, flera år senare, så ser man att han även varit intresserade av att hjälpa det palestinska folket. Han har varit i det ockuperade Palestina vid flera tillfällen och har arbetat aktivt för FN i området.

Nu höjdes Ronaldos aktier ännu mera, det visar sig att hans lag ska möta ett annat brasilianskt lag i det ockuperade Palestina, samtidigt som de vägrat spela i ”Israel”, eloge till honom för hans och hans landsmäns ståndaktighet.

Alneyrab, en 13 årig flicka i ett palestinskt flyktingläger i Libanon, hade en dröm om att möta Ronaldo, ett möte hon aldrig fick upplegva då en mina slet sönder hennes ben och hon dog.

Filmen är tänkt att bli filmad i September i Libanon, och Ronaldo ska enbart delta i några scener, som en slags drömsekvens för flickan. Det enda som behövs nu är ett ok från hans lag.

Variety News | Brazil’s Ronaldo to star as himself in Iranian film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *