Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Brunskjortorna kommer!! BRUNSKJORTORNA KOMMER!!

Enligt den praxis som SDs bloggare för på nätet, och enligt den praxis man hört från medlemmar och representanter för detta parti, så är alla muslimer ansvariga för ett fåtal rötäggs beteende. På samma sätt är alla invandrare ansvariga för vad några få invandrare gör. För SD är det viktigt att betona vart våldtäktsmannen eller brottslingen är ifrån, för svenskar, vita, vikingar, de begår inga brott.

Här kommer en liten sammanställning av hur Sverigedemokraterna och dess medlemmar betett sig eller gjort på senare år, för att belysa att steken kan vändas. SD är ansvarigt för sina medlemmar och sin lednings samarbeta med fascisterna. Vill folk ändå rösta på dem, så visar det på hur lågt Sverige sjunkit på senare år som lämnat de svenska värderingarna och anammat värderingar som är människoovänliga.

Man har i sina radiosändningar krävt att första, andra och tredjegenerationens invandrare ska skickas tillbaka till sina hemländer. Det finns mellan 1 och 1.8 miljoner sådana ”invandrare”. Ett rätt tomt Sverige skulle bli mycket tommare..(1)

Partiet som sjungit främlingsfientliga sånger; partiet som anser att invandrare är som djur; partiet som sjöng hemska och morbida sånger om Olof Palme; partiet som gett islamofobin ett ansikte, detta parti är på väg in i vår Riksdag.

SD är enbart 8000 röster från att komma in i Sveriges riksdag, valet är nästa år…

1993 firade vänsterpartiet 1 Maj i Stockholm, under det mötet tog polisen hand om en skinnskalle som hade en handgranat med sig till mötet, han var medlem i Sverigedemokraternas partistyrelse 1991. Under samma tillfälle togs ordföranden för SDU (deras ungdomsförbund) och han var kvar som medlem fram till 1997.(2)

Under 1995, lyckades partisekreteraren med att hota ett flertal personer som lämnat partiet till livet. Är du medlem, så är du medlem för all framtid, verkar man tro. (3)

SD bröt med medlemmar som ansågs vara för nationalsocialistiska, därför uppstod ND, ett parti som är öppet antisemitiskt. SD själv har några ledare som har judiska rötter och som är otroligt proisraeliska och sionistiska, ändå hävdade man att medlemmar som hade lämnat partiet och skapat Hembygdspartiet, var judar (4)(i negativ bemärkelse)

Fascisterna: (5)

SD och deras anhängare hävdar att partiet inte är fascister, men ändå fick de stort ekonomiskt stöd av Le Pens parti Front National, det franska högerextrema partiet.

Andra partier man samarbetat med är MSI, ett högerextremt parti som har sina rötter i Mussolinis fascister.

En av mina favoriter på den högerextrema scenen är Vlaams Blok i Belgien. Vlaams Blok har gett oss så fina saker som idéer om att förbjuda fackliga organisationer och vars största önskan är att stoppa människor med ”fel blodlinje” från att få medborgarskap i landet.

Milosovic samarbetade med partiet SRS, ett parti som har medlemmar som är kända för att delta i beväpnade milisgrupper. Milosovic splittrade Jugoslavien och mördade hundratusentals människor. Ett bra exempel på hans och SRSs goda politik är Srebrenica.

En annan samarbetspartner är Narodna Strana i Slovakien, partiet försvarar än idag Hitlers lydregim, som hjälpte Hitler i utrensningen av judar och andra ”opassande” grupper.

Ett annat parti som man samarbetat med är MIEP, i Ungern; detta parti har ökat rasismen och främlingsfientligheten i Ungern till den grad att ett flertal zigenare fått sätta livet till i olika attentat.

Organisationer som är en fara för demokratin (enligt SD då alltså)

Amnesty International, Arbetsskadades, långtidssjukas och arbetslösas förening, Elevorganisationen, Exit, Fältbiologerna, Homosexuella socialister, Internationella Kvinnoföreningen för Fred och Frihet, Jehovas Vittnen, LO, Patrick Nadjis vänner, Rädda Barnen, Röda Korset, TCO, Unga Rörelsehindrade, Ungdom Mot Rasism och nykterhetsföreningen Verdandi. (6)

Inte en enda organisation har tagits upp som har nazistiska rötter. Att SD och deras gelikar över hela Europa vill inskränka invandrares och muslimers rättigheter, visar väl vem som verkligen är odemokratisk?

En hemsida som tar upp fenomenet SD och deras uttalanden och tankar, skriver så här:

Minst 21 olika Vit Makt-band har marknadsförts i Sverigedemokraternas tidningar. Bland annat recenserades ett av de grövsta, Brigad Wotan, i SDU-bulletinen med kommentaren att ”samtliga texter är nationella”. En del av dem har fungerat som dragplåster vid fester arrangerade av sverigedemokraterna.
Flera sverigedemokrater har också drivit vit makt-bolag som tjänat pengar på att sälja nazistmusik över postorder. Ett av bolagen, Svea Musik, använde till och med sverigedemokraternas postbox.
Stieg Larsson och Mikael Ekman: ”Sverigedemokraterna”, Ordfront förlag 2001, s 292 och 295f

Jag har alltid tyckt att de var brunskjortor, och alla försök att tvätta bort denna stämpel fungerar inte. Över 3.4% av de röstberättigade vet inte om SDs ambitioner, eller de stödjer dem. Dock 70 år sedan var det andra brunskjortor som även de försökte komma in i maktens salar med hjälp av demokratiska val, deras försök ledde senare till mordet på miljoner judar (idag är det nog miljoner muslimer som kommer mördas) och störtade världen in i andra världskrigets hemskheter…Säg nej till SD, säg nej till fascismen och denna absurda nationalism.

SD 8.000 röster från riksdagen – DN.se.

Källor:

1 Stieg Larsson och Mikael Ekman: ”Sverigedemokraterna”, Ordfront förlag 2001, s 268

2 Stieg Larsson och Mikael Ekman: ”Sverigedemokraterna”, Ordfront förlag 2001, s 131 och 148

3 Stieg Larsson och Mikael Ekman: ”Sverigedemokraterna”, Ordfront förlag 2001, s 153 och s 158f

4 Stieg Larsson och Mikael Ekman: ”Sverigedemokraterna”, Ordfront förlag 2001, s 261

5 Stieg Larsson och Mikael Ekman: ”Sverigedemokraterna”, Ordfront förlag 2001, s 318

6 Stieg Larsson och Mikael Ekman: ”Sverigedemokraterna”, Ordfront förlag 2001, s 240ff

33 kommentarer

 1. Bahlool 17 juli 2009

  Lär dig läsa svenska? Källan är inte kommunister eller islamisten bahlool, utan en bok som just handlar om SD. Om ni inte sagt, yttrat er eller begått de sakerna som togs upp, så hade jag väl förstått din frustration..

 2. Gunnar 17 juli 2009

  Du är lite sent ute. Korrekt att SD i början hade bruna influenser. Dessa har nu övertagits av ND istället och detta parti är ju rätt poppis bland vissa islamister. Dina goda kamrater har alltså samma ideologiska tänk som de partier som står för den mest extrema nationalismen och konservatismen.

 3. D 17 juli 2009

  Hahaha! Vilket brett spektrum av ”farliga” organisationer. Är själv med i fältbiologerna. Visste inte att bry sig om naturen kunde utgöra ett hot mot demokratin? 😛

 4. Bahlool 17 juli 2009

  Klart ni fältbiologerna är farliga, om några år kommer ni ta kontroll över Sverige med hjälp av alla smågnagare!!

 5. Bahlool 17 juli 2009

  Gunnar när man är från öststaterna och går ut och hävdar att invandrare är som djur, när man menar att svenska muslimer inte hör hemma i Sverige, då är man inte ett dugg bättre än ND. Jag är inte medlem i något parti eller organisation, så jag behöver inte stå till svars för vad vissa ”islamister” gör..

 6. Olbap 17 juli 2009

  SDs argument är baserade på hur Sverige ser ut och hur en allt större andel svenskar känner inför islamiseringen av Sverige, svåra ”argument” att tala emot…. Baksidan av islamiseringen är det allt fler svenskar som får uppleva i eget kött. Dags för 7 nyanser av rött i riksdagen att inse hur verkligheten ser ut, och agera, annars kommer de att fortsätta förblöda röster.
  Europa och Sverige är trött, urless på denna formliga invasion av muslimer till Europa. Islam är en ideologi av hat, som precis som nazism och kommunism vill erövra hela jorden. Islam och muslimer drivas av hat mot alla kuffar. Bahlool, tiden arbetar emot dig, ju mer ni muslimer ”marknasför” er, desto fler icke-muslimer sätter sig in i hur ni verkligen fungerar (som i mitt fall, jag har läst både koranen och satt mig in i Haditherna), och ett motstånd börjar sakta byggas upp. Ni må vara innanför ”Wiens murar” nu, men det betyder inte att ni inte kan kastas ut, tillbaka till det arabien, det område ur vilket er ”profet” som brann av hat mot judar, kristna, buddister, hinduer, etc, kom. Bahlool: inse, ingen tycker om islam och muslimer. Ni orsakar död, lidande och terrorism vartän ni kommer på jorden. Hinduer, kristna, judar, buddister, sikher, alla har vi fått lida i händerna på er. Now it’s pay-back time.

 7. Bahlool 17 juli 2009

  Så alla har fått lida och du och SD vill nu få muslimerna till att lida? Jag ser bara en hatfylld människa och det är du 🙂

 8. Magdansösen 17 juli 2009

  Tack, många har sagt de sett nåt klipp på tv men vilken kanal var det? Jag har kollat igenom hela LA direkts webtv klipp frn karnevalen men hittar nada… =(

 9. Bahlool 17 juli 2009

  jag har den hemma i Helsingborg den är på plats 12, den heter NVS sundskanalen

 10. johanna 17 juli 2009

  Kommer SD in i Sveriges riksdag så är det riktigt PINSAMT. Jag kommer skämmas varje gång någon frågar varifån jag kommer…

 11. Bahlool 17 juli 2009

  hehe johanna problemet är ju att det är överallt likadant i Europa..allt fler smånassar och rasister som kommer in förr var det den mörke invandraren nu är det den mörke invandraren med islam som religion som är faran

 12. J-O D 17 juli 2009

  Lite intressant det här.

  Ska vi leka med lite med historia, angående politiska partier och suspekta idéer.
  Vad sägs om detta tex:

  ”Fredagen den 13 maj 1921 fattade riksdagen utan omröstning beslut att upprätta ett Statens institut för rasbiologi. Bakom riksdagsbeslutet fanns en motion, som hade framförts i riksdagens båda kammare den 13 januari 1920 och undertecknats av ledande politiker som högerns Arvid Lindman och socialdemokraten Hjalmar Branting. Upprättandet av det rasbiologiska institutet hade starkast möjliga politiska stöd.

  Motionen skrevs av den socialdemokratiske riksdagsmannen Wilhelm Björck tillsammans med anatomiprofessorn i Uppsala Vilhelm Hultkrantz, Herman Lundborg (som senare skulle bli chef för institutet) och dennes förtrogne Robert Larsson. Drivande namn i riksdagen var bland annat statistikern Nils Wohlin från Jordbrukarnas riksförbund samt socialdemokraterna Edvard Wavrinsky och Alfred Petré”

  ”Det torde helt enkelt ligga så till, att de nordiska stammar, som bildade indoeuropéerna, varit skarpt medvetna om sin psykiska och fysiska överlägsenhet och ej tolererat någon uppblandning. (…) Ett inslag av zigenarblod även i stark utblandning verkar ofta rent förstörande på individens moraliska (mindre dess intellektuella) halt. (..) Pro primo kan tyvärr rashygienen knappast komma mycket längre än att den håller de värsta graderna av urartning någorlunda tillbaka.”

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi

  Angående samröre med facism och nazism – islam + nazism = Division Kama:

  ”Adolf Hitler and Heinrich Himmler developed and originated this strategy or policy of using Islam to advance their geopolitical objectives. The precursors to this policy can be found in the Austro-Hungarian Empire’s exploitation and manipulation of Bosnian Muslim, Albanian Muslim, and Sandzak Muslim troops to advance its agendas in the Balkans. Hitler and Himmler developed this concept most fully and completely in the 20th century.”

  ”The Kama Division was the second Bosnian Muslim Nazi SS Division formed by Heinrich Himmler. The first Bosnian Muslim Nazi SS Division was the Handzar Division formed in 1943. The Kama and Handzar Divisions were formed by Himmler and Bosnian Muslim political leaders to advance the goals of Bosnian Muslim nationalism by achieving “autonomy” for a Bosnian Muslim state.”

  http://www.serbianna.com/columns/savich/068.shtml

  Kasta inte sten i glashus Bahlool, och framför allt. Pissa inte i motvind.

 13. Bahlool 17 juli 2009

  Nu förstår jag inte riktigt..vad har det med mitt inlägg att göra? Eller med mig?
  Jag känner många judar som är och var nazister, din poäng är att de därmed har korrumperat hela det judiska folket? hehe…

 14. J-O D 17 juli 2009

  Poängen min lille vän är att alla har skelett i garderoben, ingen är fläckfri.

  Det finns idioter i alla läger. Tyvärr är inte alla kapabla att inse, eller erkänna detta faktum.

  Du ”känner” säkert, jätte jätte många judar, som är/var nazister. 🙂

  Kanske är det därför som judarna är rädda för muslimerna i Malmö?

  Men skulle det på någotvis ursäkta det faktum att stormuftin själv i Jerusalem hade djupa kontakter med dom ledande nazisterna och i skapandet av den muslimska SS divisionen. Kama?

  Jag förstår att detta är djupt besvärande för dig.

 15. Erik Hellsborn 17 juli 2009

  Gammal skåpmat från 90-talet. Har du inget aktuellt att komma med?

 16. Bahlool 17 juli 2009

  det är inte gammalt skåpmat när det bara några månader sedan som några av era representanter sjöng låtar om palme och andra menade att invandrare var som djur..

 17. Bahlool 17 juli 2009

  Min fiendes fiende är min vän..han var inte sämre än finnarna eller balterna eller någon annan som väljer sida för att få hjälp i kampen mot sin fiende.

 18. Koptisk egyptier 17 juli 2009

  Bahlool, så du menar att det var ok av Arafats farfar att alliera sig och islam med Hitler? Du är precis så sjuk som alla muslimer är.

 19. Bahlool 17 juli 2009

  Lol..sjuk för att jag tycker att det är logiskt att alliera sig med sin fiendes fiende? Så finnarna? Det fanns över 30 stater som allierade sig med Hitler..svenskarna var neutrala och lät honom åka igenom med nordiska fångar..menar du att de ska straffas för det? Snälla du, försök inte dina små tricks med mig. 🙂

 20. J-O D 17 juli 2009

  ”Min fiendes fiende är min vän..”

  Och vem/vilka var muslimernas fiende på den tiden då, judarna???

  Och vem/vilka är muslimernas fiende i nutid?

 21. Bahlool 17 juli 2009

  På den tiden var det engelsmännen judarna var inget större problem på den tiden. Så frågan är varför du klagar på det här när din egen stat var mycket värre? Det var engelsmännen som härskade i mellanöstern och de var fienden. Jag vet att ingen i väst kände till något om judeutrotningen att försöka svartmåla en man för att han försökte stifta allianser är befängt..Sverige och Sveriges kungar hade jävligt bra relationer med hitler..din käre Ikeagrundare var också åt det hållet..så kasta inte sten i glashus, eller som du så sött sa, pissa inte i motvind ;9

 22. J-O D 17 juli 2009

  Var har jag sagt att svenskar eller andra skulle vara utan skuld???

  Många länder har gjort upp med sin mörka historia.
  Inga länder känner någon som helst stolthet för sitt samröre med nazisterna och deras perversa gärningar.

  När tror du att någon ledande muslim tar avstånd från islams samröre med nazisterna?

 23. Bahlool 17 juli 2009

  hehe islam är inget land, islam är en religion där de lärda är som påvar och kan själva utfärda sina egna beslut..jag är inte ansvarig för någon annan muslim utan enbart för mig själv..det är skillnaden mellan islam och stater som Sverige osv…

 24. J-O D 18 juli 2009

  ”-hehe islam är inget land, islam är en religion”

  Ja men vad praktiskt.
  Då kan vi hädanefter lägga ordet ”rasist” åt sidan när vi diskuterar islamkritik.

  ”-jag är inte ansvarig för någon annan muslim utan enbart för mig själv.”

  Även detta är mycket praktiskt. Då kan vi lägga debatten om att bära slöja eller ej bakom oss också.

 25. Bahlool 18 juli 2009

  Varför inte? Så du menar jag får inte ha en åsikt om slöjan ochhur hycklerisk du är? För att jag inte kan ta ansvar för hur en psykopat beter sig? Så du menar du är ansvarig för Hitler för att du är vit?..alltså jag borde fan ha en idiotvarning varje dag bara för din skull

 26. J-O D 18 juli 2009

  Du slingrar dig frenetiskt som den orm du tyvärr har visat dig vara.

  Det passar ibland att ha ”åsikter”. 😉

  Dina personliga angrepp blir bara bättre och bättre.

  Är det izlamist-trynet som visar sitt rätta ansikte?

 27. Bahlool 18 juli 2009

  Förstår inte vad du babblar om..men visst jag håller med? Mår du bättre då?

 28. Gunnar 18 juli 2009

  Det här är generellt rätt intressant: Jag tror inte ni muslimer inser vilken avsky nazismen väcker hos oss i Västeuropa. Vill ni kalla européer till islam så skall ni nog noga akta er för att bli för mycket vänner med den riktigt bruna högern. Man skall vara försiktig med vilka man hoppar i säng med, även om vännerna är fiender till en egna fiender så vet man aldrig vilka kul åkommor man får med sig när man vaknar upp morgonen efteråt…

 29. Bahlool 18 juli 2009

  Gunnar jag avskyr och föraktar nazismen, men jag kan förstå dess attraktionskraft på människor. Islam är emot nationalism och emot rasism. Vidare är själva religionen emot massmord eller mördande av oskyldiga (att döda en osklydig är som att döda ett helt oskyldigt folk enligt koranen)Dock måste du se på det ur ett strategiskt. Den muslimska världen var ockuperad av engelsmännen och fransmännen, här kom en kille som sparkade dem i ändan, klart som fan att många ser upp till honom. Vidare straffade man araberna med att placera en judisk stat i deras mitt, bara för att väst hade dåligt samvete. Allt sådant kan få en människa att välja fel vänner.
  Vidare är det ju som i politiken, du har partier som stödjer varandra när deras intressen sammanfaller (ex stalin med hitler, stalin med västledarna och i dag olika koalitioner och allianser i svensk politik)

 30. Gunnar 18 juli 2009

  Jo, du pekar på precis det jag menar. Den muslimska världen har till viss del en annan bild av Hitler. Det är då dock viktigt att förstå att det blir stora problem när man försöker överföra denna bilden till en europeisk kontext. Islam i allmänhet är problematiskt i Europa, addera Adolf H till detta och du får en brygd som få kan svälja.

 31. Bahlool 18 juli 2009

  Jo kan hålla med dig i det. Men flörtar inte Europa redan med nazismen när man har partier som styrs av män som le pen? Haider var uttalad rasistisk, SD är inte långt borta från den kretsen och dessa partier är på frammarsch. De stödjer allihopa en förkärlek för m ånga av de ideal hitler och hans anhang älskade och förespråkade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *