Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

När Israel stödjer protesterna, då vet jag nåt är konstigt

I dagarna har protesterna i Iran lugnat ner sig. De ”gröna”, olika grupper av oppositionella, har lugnat ner sig efter Ali Khameinis varning i fredagstalet. Några av dem vågade sig ändå ut på gatorna, förstörde moskéer, angrepp militärförläggningar och brände upp bilar och motorcyklar, men de var färre än förr.

Staten svarar med det enda möjliga svaret, att gå emot dessa bråkstakar. I Europa har vi sett hur staten skjutit demonstranter, inget märkligt med det. Iran är inte bättre, eller sämre.

I dagarna går Israel ut och stödjer demonstranterna, då vet jag att något är konstigt, då vet jag att något är fel, då vet jag att det är Israel som står bakom dessa terrorister.

Frihet finns i Iran, annars hade folk inte kunnat komma undan med sitt bråkande i så här många dagar, men måttet är rågat. Protesterna var allt annat än fredliga.

I väst ränner iranier och tror att det ska bli revolution..om ni tror det, åk hem och försök störta regeringen. Iran och det iranska systemet är väl förankrat hos befolkningen. Iran och iranierna vet vad som är bäst för dem..de har valt en väg inte många vågar välja att gå, vägen leder dem till storheter, utan att tillåta vare sig Israel eller USA att blanda sig i deras angelägenheter.

Obama och hans gelikar går ut och fördömer Iran, det visar att Obama talade med kluven tunga när han försökte ”sträcka” ut sin hand till iranierna. Han är lika falsk som alla andra presidenter före honom.

Jag är för att folk ska få yttra sig, negativt eller positivt i Iran, men man behöver inte bränna ner, angripa eller förolämpa religiösa ledare.

Ayatollornas land

Det väst och de iranier som bor i väst missat, såna som tror sig veta vad Iran går ut, är att Iran är shia. Iran är shiitiskt. Iran har en doktrin som kan få en enda lärd att gå ut och bestämma att folket ska resa sig eller att de ska hålla sig lugna.

De shiamuslimska lärda har en sådan makt över massorna, att enbart Påven i Rom kan mäta sig med deras makt, och inte ens han har en sådan makt.

När Ayatollorna, de religösa ledarna, uppmanade irakierna att gå ut i 20 talets revolt mot engelsmännens förtryck, så jagade de iväg engelsmännen med påkar och stenar. England blev så skärrat, att man införde en lag som förbjöd shias att ha någon högre befattning i regeringen.

När Shahen av Iran sålde ut sitt land till engelsmännen, så gav Ayatollorna ut en fatwa, som lamslog landet.

När Shahen av Iran, hade förtryckt, mördat och torterat sitt folk i åratal, då utfärdade Khomeini en fatwa, och landet lamslogs. Handlare stängde sina affärer och folk gick ut på gatorna. Makten hos Ayatollorna är otrolig och att tro att några idioter, styrda av USA och Israel, inte har en enda chans..de kan bränna..de kan förstöra..de kan hota..de kan angripa staten..men i slutändan är det Ayatollorna som bestämmer. I slutändan är det Ayatollorna som bestämmer Irans öde.

Israel stödjer protesterna – Jag stödjer Iran och iranierna, inte enbart för att jag hatar och avskyr Israel men även för att jag inte tror på protester där man försöker göra en stor sak av ingenting. Gillar man inte Iran? LÄMNA LANDET!! Det är det jag får höra när jag beklagar mig över Sverige.

Länge leve motståndet mot Israel, länge leve den islamiska republiken Iran och länge leve motståndet mot förtrycket!!

2 kommentarer

  1. johan 22 juni 2009

    jag vet inte hur många gånger jag hört på tv: ”Det är väldigt svårt att veta vad som händer i Teheran”. Varför finns det en brist på information om vad som händer?

  2. Bahlool 22 juni 2009

    För att väst vill visa upp en viss bild av Iran, en negativ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.