Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Först kom pedofileri..sen kom homosexualitet..

I USA har en Koptisk präst (kristen från Egypten/Etiopien) fått sändningstid på en amerikansk radiostation för att där hävda att Profeten Muhammed inte bara var pedofil, utan också homosexuell.

Gränserna för vart man drar gränsen för vad man kan och bör säga, flyttas allt längre bort. Man verkar ha gjort det till en sport att tala illa om Profeten Muhammed. Förr var man av uppfattningen att han var en våldsam man. Sen kom anklagelserna om pedofileri och nu att han är våldtäktsman.

Fruktan för Islam och fruktan för Profeten Muhammed har lett till en otrolig syn på denna person. Profeten Muhammed var inte pedofil, för pedofileri, som de lagar vi har här i väst, fanns och finns inte i mellanöstern. Man mognade snabbare och man levde inte så länge, så man gifte sig tidigt. Vad det gäller homosexualitet bland Profeten och dennes vänner. Det är inte Islam, utan Kristendomen som har visat anlag för homosexualitet. Medans Profeten Muhammed hade många fruar, var Jesus singel till 30 års åldern. Hans enda kvinnliga vän var en sköka. Det är jättelätt att tala illa om Jesus, om man vill, men vi väljer att visa respekt för honom, då vi ser honom som en profet. Det är synd att man  måste nedsvärta vår Profet, vår religion och vår tro, för att få några minuters kändisskap.

Muhammed kom med Allahs religion, en religion som gav kvinnor rättigheter de inte fick i väst förrän i modern tid. Kvinnor fick ärva, rösta, tala mot männen. De fick äga och de fick ha anställda. Detta var på 600 talet, under början av medeltiden.

På Medeltiden menade man att Profeten Muhammed var djävulen på jorden.

På 1800 talet så menade man att Profeten var en krigisk person, en barbar.

På 1900 talet började man med tesen att Profeten Muhammed var pedofil.

Nu på 2000-talet har man upptäckt att han är en homosexuell person. Vad säger man nästa århundrade? Vad kommer man på till nästa gång? Demoniseringen av Profeten Muhammed och av muslimerna har nått nya höjder. Snart rättfärdigar man fler massmord på muslimer. Snart är det ok att bli kvitt dessa hemska muslimer.

Artiklen från CAIR (organisation som skyddar muslimers rättigheter i Nordamerika)

SOUTHFIELD, MI, 1/29/2009) – CAIR-MI today asked Michigan Muslims and other people who seek interfaith dialogue and cooperation to contact WNZK 690/680 AM in Southfield to raise concerns about a Coptic clergyman who is defaming Prophet Muhammad and seeking to cause discord between Christians and Muslims.

Yesterday, Fr. Zakariyah Boutros on air stated that Prophet Muhammad engaged in necrophiliac and homosexual acts with his companions.

CAIR-MI along with CIOM representatives have met with the owner of the radio station and the Chaldean host of a radio program titled ”Allah Mahabbah” to raise concerns about similar defamatory and divisive statements by Boutros. ”Allah Mahabbah” agreed to cease airing Boutros; however, Boutros is now appearing at a different program on WZNK while being promoted by the host of ”Allah Mahabbah”.

18 kommentarer

 1. Sancak Beyi Emre 31 januari 2009

  Inget att bry sig om, dem gör bara skada på sitt eget ansende och inget annat ..

 2. Bahlool 31 januari 2009

  nah jag vet, ju mera uppmärksamhet man ger dem desto värre blir det…

 3. God's soldier 14 augusti 2009

  Det är ju ett fint mot mot angrepp,skulle kristendomen vissa anlag för homosexualitet ,du måste skämta? eller vet du inte att homosex är förbjudet enligt Bibeln?

  Jag tänker inte anklaga Muhammed för att vara bög,för jag vet ju inte om han var det,men jag vet att han var pedofil.
  För pedofili är alltid pedofili det kvittar vad ni muslimer säger.
  har man sex med en 9 åring är man en pedofil,och det är skit snack att människan mognade snabbare för i tiden,för det finns bevis på att vi mognar snabbare i dag.

 4. Bahlool 14 augusti 2009

  Gods soldier
  För att klassas som pedofil måste den sexuella dragningen vara starkare mot barn än mot vuxna. Den psykiatriska definitionen av pedofili kräver inte att personen som får diagnosen har agerat efter sin böjelse. Det räcker med att de sexuella impulserna eller fantasierna leder till påtagligt lidande eller mellanmänskliga svårigheter.[
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Pedofil

  Låt oss anta att Profeten Muhammed var pedofil, varför bara ett barn? Han hade ju möjlighet att ha flera andra barn? Varför gifta han sig med gamla kvinnor som ingen annan ville ha?

 5. cecilia 14 augusti 2009

  jag fattar inte vad problemet är här!?

  på 600-talet (medeltiden) var människan glad om de levde tills de var 40 år! om 40 år är nutidens 80 år är det inte då naturligt att gifta sig tidigare? annars hinner man ju inte få barn innan man ligger för döden!
  tänk er själva om en kvinna skulle få barn när de var 70 år?!
  ja för det var de ju på 600-talet när de var 30 år! de var gamla och hade inte många år kvar!!!
  och om profeten var pedofil så var i stort sätt alla män (även kristna) pedofiler eftersom att det var normen då! och varför? FÖR ÖVERLEVNAD!
  det är därför som kvinnor blir könsmogna vid ca 10-12 års ålder! eftersom att för levde man inte länge och var tvungen att börja tidigt!
  det är lite skillnad idag!

 6. Bahlool 14 augusti 2009

  De har inget att komma med cecilia, hade han varit en pedofil så hade han haft 100s småtjejer som fruar..förr kallade man honom djävul, sen var ahn lögnare sen var han något annat hela tiden kom de med nya saker..nu är det pedofil..försök förklara pedofilbegreppet för en 1800tals människa så är jag säker på att de skrattar åt oss..sen var människan mognare tidigare på den tiden

 7. cecilia 14 augusti 2009

  ja det var ju nödvändigt! det varju inte som att man levde så länge då var man tvungen att växa upp snabbare!

 8. God's soldier 15 augusti 2009

  Bahlool

  Nej nej nej.du måste ju inse hur dumt det där låter,enligt dig kan man ha en vuxen fru och samtidigt ha sex med sin dotter utan att man är pedofil.
  jag förstår inte hur du kan försvara muhammed,han var inget helgon, han mördade,våldtog och plundrade oskyldiga människor.
  Jag kan inte förstå att ni muslimer tror att muhammed-antikrist skulle vara en profet.nej tänk till lite,och när du har tänkt klart kan du ta dig i kragen och följa Jesus istället, han är vägen sanningen och livet.

 9. Bahlool 15 augusti 2009

  Enkelt att försvara honom för jag har har inte läst något annat än goda saker om honom,. från västerländska som österländska källor. Det är först nu på senare år som islamhatarna har försökt ljuga om honom och anklagar honom för saker och ting.
  En pedofil är en människa som har driften att han dras till småtjejer..hur ofta har du sett pedofiler som enbart gjort det med en enda person? För det mesta så samlar de på barnporr eller så har de tafsat och våldfört sig på fler än en.
  Jesus? Lol..ja han är profet..du borde läsa lite mera om mötet vid Nicea och fråga dig varför man började förfölja dem som inte ansåg att jesus var guds son…Jag har studerat kristendomen..och nej tack..

 10. God's soldier 15 augusti 2009

  Hur kan du påstå att plundringståg och mord är goda gärningar, tror du värkligen att Gud vill att vi ska leva så? jag ser att du hoppade över min fråga ,så jag ställer den ingen, kan man ha en fru och ha sex med sin 9åriga dotter utan att vara pedofil?

  Jesus är Guds son och han har varnat oss för Muhammed (Matt 7:15-20), så jag kan omöjligt tro på Muhammeds ord, dessutom stal han material från bibeln och skrev om det så att det skulle passa hans religion, det är tragisk att du inte inser det.

 11. Bahlool 15 augusti 2009

  Jag hoppade inte över jag gav dig ett svar. Jag gav dig även ordbokens förklaring…om du inte kan eller vill ta till dig av vad vetenskapsmän, läkare och stat menar är betydelsen av pedofilier då kan jag inte hjälpa dig. Jag svarade dig också och förklarade för dig att majoritsfallen så våldför man sig på fler än en tjej, så varför gjorde inte Profeten det? Du gav mig inget svar på den frågan…
  Det roliga är att islam är på frammarsch medan kristendomen är på utdöende..titta på västvärlden…inte många som anser sig vara kristna. Den ”levande” guden som du tillber verkar inte vara i livet mkt länge till.
  http://www.jamaat.net/deedat.htm
  Här får du mkt bättre dialog om kristendomen och islam…ha ett öppet sinne och förhoppningsvis öppnas ditt hjärta för sanningen.

 12. God's soldier 15 augusti 2009

  Det spelar ingen roll att muhammed bara hade sex med ett barn,om jag går ut i morgon och våldtar ett barn så kommer jag få pedofil stämpeln.
  nej du måste inse att det som muhammed gjorde var fel och att du måste följa Jesus om du vill vinna det eviga livet.

  Du vet domedagen är nära, det är därför som kristendomen minskar och islam ökar,det står skrivet att folk ska följa antikrist(islam=antikrist),läs bibeln ingen och tänk till när du läser profetiorna,då kommer du inse sanningen.

 13. Bahlool 15 augusti 2009

  Spelar ingen roll vilken stämpel du får..vi talar om den stämpel som pedofil har i ordböcker.
  Nej tack..jag föredrar islams version :09

 14. God's soldier 15 augusti 2009

  läs det här http://www.ne.se/pedofili

  Det är synd att du inte vill ta till dig Bibelns budskap,men jag hoppas att Gud kommer leda in dig på den rätta vägen ändå.

 15. Bahlool 15 augusti 2009

  Jag gick på bibeltimmar..tro mig det finns ingen sanning i kristendomen förutom att det är en föregångare till islam 🙂

 16. God's soldier 15 augusti 2009

  Koranen härstammar från Bibeln,(utan bibeln ingen Koranen),det klart att bibeln är den som är sanningsenlig,Koranen går ju inte att lita på,för vem som helst kan göra det som Muhammed gjorde.

 17. Bahlool 15 augusti 2009

  snälla du 😉 du menar biblen som har så många fel att dne liknar en schweizisk ost?

 18. Tjamess 01 juli 2015

  God s soldier är bara löjlig och patetisk. Bara genom att läsa hens argument så framgår det tydligt vilken gravt efterbliven idiot hen är. Att han också lider av någon vagare form av förståndshandikapp är föga förvånande men å andra sidan är det dock inget hinder för att hans hjärnkapacitet totalt haverat pgr av och den idiotin han har belastad sin egen hjärna med. Att han är inte förmögen att inse vad en pedofil egentligen är för något är ett faktum på han inte besitter någon kunskap överhuvudtaget om pedofili. Profeten var ingen pesofil snarare en god tjänare till gud liksom dem förgångna tjänare som Abraham Jesus och med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *