Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Blod måste flyta…

I dagarna firar vi som älskar Irans revolution, att det var 30 år sedan den lyckades störta den shah, kungen, som härskade över Iran, för att ge folket valet att välja sin egen regering.

Revolutionen var allt annat än oblodig. Man dömde motståndare till döden eller fängelset. Motståndare var personer som tillhörde SAVAK, shahens hemska underrättelsetjänst. Andra var anhängare eller terrorister, tillhörande MKO, en organisation som mördade tusentals. Idag har man glömt de här sakerna och menar att den islamiska regeringen som tog över makten, var brutal utan grund…

Redan 1400 år sedan offrade min förfader Hussain, barnbarn till Profeten Muhammed, sitt liv och sitt blod och sin familj för revolten mot regeringen på den tiden, som var grym och hemsk mot muslimerna.

Även händelserna i Gaza, och Palestinas befrielsekamp, måste ge blod. Palestinierna måste offra sitt blod, för utan blod kommer de aldrig i livet kunna få ett eget land.

Irakierna försökte med många revolter mot Saddam, för att kunna störta honom, och de lyckades inte. De fick hjälp av USA för att bli av med den cancersvulst, som Saddam ju var.

Blod måste flyta, det är bara genom blodet som folk kan uppnå reel frihet när de förtrycks. Det är inte många revolutioner som varit oblodiga, det är inte många förtryck som störtats utan att man gett blod. Det är befängt, patetiskt och en ren lögn att tro att man kan uppnå verklig frihet, utan att spilla sitt eller andras blod.

Samma gäller Irans revolution, den som säger att revolutionen var blodig, det är sant..ja det var den. Dock situationen var den att man hade en fiende som anföll landet (Saddam Hussain) samtidigt hade man grupper i landet som begick våldsdåd och terroraktioner, klart som fan att man då tar till hårdare tag mot dessa fiender.

Blod måste flyta, annars blir det aldrig frihet och folkvälde. Blod måste flyta, annars kommer ingen att bry sig om en. Blod måste flyta, för först då inser man vad verklig frihet är, vad verkligh kamp är, vad verklig uppoffring är, och först då kan man uppskatta revolutionen och kampen mot förtrycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *