Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Välgörenhet i Imam Zamans (aj) namn

Detta är en händelse bevittnad och upplevd av Ahmed Ali Al-Kuwaity.

“En gång blev jag inlagd på sjukhuset, och medan jag låg på min avdelning såg jag en vän till mig komma in med sin son i en livshotande situation. Hans son hade akut smärta, och när jag frågade min vän sa han att sjuksköterskorna tog några tester och snart skulle hans son förflyttas till operationsavdelningen.

Nåväl, sjuksköterskan tog blodprov och vi började trösta den lilla pojken som bara var nio år gammal. Medan vi väntade lade pojkens far något litet under sonens kudde.

Kort därefter kom läkaren och sa att de hade testat blodet och inte ansåg det nödvändigt med operation. Istället ordinerades medicin. Fadern tackade genast Imam Al Mahdi (aj) för hjälpen och avslöjade att han hade lagt en summa pengar som välgörenhet och bett Imam att hjälpa, och detta var resultatet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *