Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tv4 och Marcus Oscarsson

Genom åren har jag fått ta duster med en massa ”kändisar”, folk som skapat sig en kultlik följarskara och som hjärntvättat fåren att tro på allt de spred och sprider. En längre tid har jag stört mig på hur Marcus Oscarsson, som driver en sida på FB och som ofta syns på TV4 (tur jag inte ser på svensk teve, annars hade jag slängt teven mot väggen om jag sett honom tala så idiotiskt).

Idag tog han Obama, massmördaren och krigshetsaren, som fick ett fredspris av Nobelstiftelsen, bara på tomma löften. Mannen bombade 7 muslimska länder och Marcus försöker i sitt klipp, rättfärdiga och försvara det. I klippet talar han om att Libyens Ghadaffi (ingen jag gillar) skulle vara terrorist. Han menar vidare att alla de som bombades av Obama, var terrorister..Han hävdar även att Putin hetsar till krig…då är frågan vad gör USA då?

Alla som ifrågasätter Obama, är islamister eller högerextrema…lyssnar man någorlunda vaket på klippet, inser man vilken manipulativ högermänniska han är. Någon vecka sedan hyllade han SD representanter, och gjorde dem rumsrena..nu det här???

EXTREMISTERNAS STORA KRIGSLÖGN OM OBAMALåt dig inte luras av islamister och Putinextremister – se detta TV-inslag https://bit.ly/2MgvyU6

Publicerat av Marcus Oscarsson Lördag 23 januari 2021
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.