Press "Enter" to skip to content

Våra martyrer är i Paradiset….

I dagarna, tänker inte många av oss på döden, vi lever våra liv, jagar våra pengar, jagar våra arbeten, lycka, glädje och när det blir Muharram, gråter vi några tårar och säger, åh vi önskar vi vore med dig åh Hussein och sedan går vi tillbaka till hjulet, runt runt runt.

I Ziyarat Ashura, får vi läsa, att idag så glädjs Bani Ommayya, idag gläds de mördare som tackade Gud, för de fick mörda al Hussein (a.s), bränna hans tält, kapa av honom huvudet, efter att ha låtit sina otaliga hästar trampa på hans kropp….

Den som bara läst på lite om vår historia, vet att shiaislam är byggd på martyrernas död, på de miljoner, som gav sina liv, för att ta hämnd på mördarna av al Hussein (a.s) och som gång på gång reste sig, mot ommayyiderna, sedan mot abbassiderna, sedan mot ottomanerna och sedan mot engelsmännen. Än idag, ser vi våra män, som gick till fronten barfota, för att slåss mot amerikanerna och mot ISIS.

Vi såg i fallet med Ali (a.s), där “shia” gladde sig åt att bekämpa honom, och vi såg “shia” som gladde sig åt att Hussein (a.s) mördades och vi såg “shia” som svek Mukhtar och än idag ser vi shias, som svär åt Mukhtar.
Vi såg shias som bekämpade våra lärda, som spred falska anklagelser mot dem, som hånade och hånar dem. Stora lärda, Imam Khomeini Shaheed al Sadr familjen, Shahid al Hakim familjen och än idag, ser vi folk som hånar sayyid Nasrallah, Fadhallah, Sistani, Khameini.

Med det sagt, ska vi då bli förvånade, när några “shia” glädjer sig åt att stora män mördas av USAs missiler?
Vem förrådde martyrernas plats?

Att USA och IsraHell känner glädje är förståeligt, de är dagens Ommayyider. Men om du kallar dig för shia, så skäms över att du känner glädje åt att irakier och iranier mördas. Känn skam, över att du kallar dig shiat Ali.

Så idag glädjer sig dagens Ommayyider, och Abbassider, men i slutändan är dessa hjältar inte de första och inte heller de sista som gav sina liv för Allahs väg…

Bakgrund:

USA har gång på gång med IsraHells hjälp, attackerat och hotat Iran och shiaislam, och varje gång har man varit tålamodig och tålt det, men efter att man bombat Hashd (en erkänd irakisk militärgren) och mördat 50 tal kämpar, som riskerade sitt liv mot Daesh (ISIS), så väljer man att mörda två hjältar, en iranier och en irakier, som båda står som motkraft mot USAs inblandning i Mellanöstern…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *