Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

SubhanAllah

Det är endast ordet SubhanAllah som bör sägas för att det ska förbli ett träd i paradiset. {SÄG: “Han är Gud – En,} [112:1], läser man det under den här månaden (Ramadan), som vissa lärda har nämnt, varje surat al-ikhlas man läser belönas man som att man läst ut Koranen 2000 gånger. Om Koranen är 6666 verser, så belönas man med 2222 Koran läsningar. Endast en {SÄG: “Han är Gud – En,}. En “Alhamdulillah” som man läser, alltså surat al-Hamd, skriver Allah 4444 koran läsningar åt honom. I denna månaden såklart (ramadan), inte andra månader. Det är en god gärning, och hjälpa dem behövande, ge mat till dem som vill bryta sin fastan, trycka religiösa böcker, ha religiösa ceremonier i sitt hem. Med hjälp av allt detta bygger vi vårt liv efter döden.

  • Ahmad Badreddin Hassoun
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *