Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fatima (as) förmedlar å dina vägnar

Muhammad Ibn Salem Al Thaqafi säger: Imam Abu Jafar Al Baqir (as) sade: “När domedagen inträffar, kommer varje troende ha ordet Momeen skrivet på hans panna och varje otrogen kommer ha ordet Kafir skrivet på hans panna. Allah (swt) kommer beordra en älskare av Ahlulbayt (as) med många synder till Helvetets Eld, sedan kommer Fatima (as) veta att han är en älskare så hon kommer säga: ‘O’ min Herre, O’ min Mästare. Du har namngett mig Fatima för Du har räddat dem som älskade och stöttade mig och min familj. Dina löften är sanning och Du går aldrig emot löftet.’ Allah (swt) kommer säga: ‘Du har talat sanning O’ Fatima. Anledningen till att Jag beordrade min slav till Helvetets Eld är så att du kan förmedla å hans vägnar så Mina änglar, Profeter och Sändebud får se vad din status är till Mig. O’ Fatima, om du läser ordet Momeen på någons panna, ta då dem till Himlen.”

[Bihar Al Anwar, vol.8, s.50]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *