Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fult språk

Fult språk orsakar att dina duas inte besvaras.

Imam Al-Sadeq (as) sade: Det fanns en man från Banu Israel som i tre år bad sin Herre att ge honom en pojke. Efter att han insett att hans böner inte besvarade sade mannen “O’ Herre, är jag långt ifrån dig så att du inte kan höra mig, eller är jag nära dig men Du inte besvara mig?” När han somnade såg han en ängel som sade till han “I tre år har du bett till Allah (swt) medan du hade en dålig tunga, vårdslöst hjärta och felaktiga avsikter. Så sluta använda fult språk, var mån om Gud och rena dina avsikter.” Mannen gjorde som han blev tillsagd och gjorde en dua ännu en gång. Han blev sedan välsignad med en pojke.”

[Al-Kafi, vol.2, s.325]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.