Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Araber fördrivs men icke judar från all världens hörn är välkomna

How a former Netanyahu aide is boosting Israel’s Jewish majority, one ’lost tribe’ at a time – National – Israel News | Haaretz.

Den judiska tidningen Haaretz berättar i en artikel om diverse folkgrupper från länder som Indien och Etiopien, som med hjälp av korrupta rabbiner, förklaras vara ”förlorade judiska stammar”. Dessa folkgrupper välkomnas till IsraHell och där får de befolka landområden som araberna har fördrivits ifrån.

 

Enligt de sionister som står bakom dessa folkomflyttningar så är det här ett sätt att stoppa araberna från att bli fler än judarna. Man hoppas på att när dessa folkgrupper har konverterat, så kommer de hjälpa IsraHell att överleva några år till.

Det bisarra är att rabbiner ljuger helt öppet för att ge dessa folkgrupper en ”judisk” status.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *