Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Den bedövande tystnaden

Den bedövande tystnaden

Tittar man på Aftonbladet, en av våra större tidningar, så hittar artiklar om att man kan invänta sig en rejäl BDSM-våg, eftersom filmen Fifty Shades of Grey ska ha premiär, man kan även läsa om hur avundsjukan tar över helt för Samir, då han ”hakar upp sig på detalj hos konkurrenten Saade”.

aftonbladet

 

Listan på intressanta artiklar var lång, råd om räntan, sex och spel. Allt fanns där, förutom en artikel om mordet på tre muslimer, två systrar och den ena systerns man. Studenter, personer som var i början av sina liv. Deras brott var att de var muslimer, mördaren gav upp och togs i förvar. Han var en fanatisk ateist, som bar på stort hat för religioner.

Jag söker och letar och hittar ingenstans bilder, artiklar eller information om detta dåd. Dessa personer var inte värda en artikel, men Apples hemliga köp av aktier, det var värt flera artiklar på tidningen Aftonbladets hemsida.

mord

När terrorister mördade karikatyrtecknare i Paris, gick man ur huset för att demonstrera, ledare från all världens hörn, kom till Paris. Tidningen, som så öppet hade hånat islam och muslimerna, började tryckas i otroliga 3 miljoner exemplar, medan det före massmordet, hade tryckts i 30 000.

Jag undrar och väntar på att folk från all världens hörn, särskilt dessa yttrandefrihetens förkämpar, ska flyga till USA för att vara med på demonstrationer som ska tala ut för dessa tre, de som mördades på grund av sin tro, de som mördades på grund av sin slöja, de som mördades på grund av att de var muslimer.

Det är alltid viktigt att nämna när muslimer begår brott, det verkar dock vara sällan av intresse för läsarna, att veta att ateister tar till vapen för att mörda troende muslimer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.