Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Våra shia

Är vi dessa shias? Kan vi jämföra oss med denna beskrivning? En rätt kass översättning:

 

Våra shias de spenderar pengar på varandra för vår Wilayas skull, de älskar varandra pga deras kärlek för vår skull, och de besöker varandra för att hålla vid liv våra affärer (tala om oss nämna oss osv). De förtrycker aldrig när de blir ilskna, mot någon och de blir aldrig slösaktiga när de är glada, de är barmhärtighet för sina grannar och en källa för fred och säkerhet för dem som lever i deras närhet.
”Our Shias, they spend on each other for the sake of our wilaayat, they love each other for the sake of our love, and they visit each other for the sake of keeping alive our affair. They never oppress if they become angry with someone and they never become extravagant in their happiness, they are mercy for their neighbors, and a source of peace and security for those who live with them.”

-Imam Ali(as) [Al-Kafi, v.2, p. 236, hadith # 24]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.