Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kurdernas ambitioner leder till fördrivning av kristna

Iraks kristna har hamnat i kläm – Nyheter | SVT.se.

Kurdernas massmord, bränder och provokationer får tusentals kristna att fly sina hem. Det har inte varit någon hemlighet för folk i Irak, att kurderna i norra Irak tänker gå över många oskyldigas, liv, kroppar och mark, för att kunna skapa sig sin egna stat. De har i många år trakasserat araber, kristna och yazidi kurder, för att kunna skapa sig en stat på dessa människors bekostnad. Nu kommer dock rapporterna även ut till väst. Hur länge ska folk acceptera att IsraHell och deras allierade, kurderna i norra Irak, ska få fördriva, mörda och våldta? IsraHell har öppet gett stöd för en kurdisk stat i norra Irak, på bekostnad av miljoner oskyldiga och deras hem.

Turkmenerna och araberna provoceras av kurdernas attacker, för att ge kurderna rätten att mörda och fördriva dem, det är priset folk får betala för att väst tillåter ISIS att ta över stora delar av norra Irak. Det är en skam att en gammal kultur som Assyriernas ska försvinna för att kurderna ska få en stat på deras mark, deras hus och deras kultur. Även Saddam tyrannen, hade inte sådan låg attityd mot dem, men vi ser att kurderna inte tänker på att Assyrierna funnits i Irak i 7000 år, de måste bort för att man ska få utropa ”Kurdistan”.

Förra veckan mördades en turkmensk politiker i Kirkuk, hans brott var att han samlade turkmenerna i sin önskan ATT INTE ingå i en Kurdisk stat. Kirkuk är irakiskt och ingen Barzani, förrädaren som gång på gång mördat och bekämpat kurder för att få bli kurdisk president, ska få rätten att komma undan med dessa brott. Medan kristna, sunnis och shias slåss mot ISIS för att rädda Irak, så gömmer de kurdiska peshmergas sig och roffar åt sig genom att bekämpa och fördriva bönder och civila. Hur kan det komma sig att ISIS inte hamnar i skottlossning med kurderna? Alla vet om att kurderna samarbetat med ISIS, och den som tror att de ska få komma undan med denna fega attityd, verkar ha glömt att man i Irak, inte glömmer så snabbt…

 

 

 

13 kommentarer

 1. Anonn 03 juli 2014

  Källa? Jag har fått höra t.o.m. från massvis av nationalistiska assyrier som tidigare uttryckt avsky för kurder och KRG att de uppskattar det peshmerga gör i Nineve-provinsen – nämligen försvara kristna, shiamuslimer och yezidier – och numera har en positiv inställning till kurder och Kurdistan efter det senaste årets händelser i Irak och Syrien.

 2. Bahlool 04 juli 2014

  Du har 2 källor i artiklen där de kristna själva däribland deras partriark får komma till tals

 3. Seina 27 juli 2014

  Bahlool det är bl.a såna som dig som gör att vi kurder inte vill vara en del av Irak. Jag har aldrig läst en blogg som varit lika rasistisk i sina inlägg som handlar om kurder, du kallar kurder för inavlade, getknullare mm. Dessutom anklagar du kurder för sådant som vi själva har utsatts för i våra områden, dvs fördrivning, mord, och rasism mm. Du verkligen hatar kurder och anser dig vara en troende muslim, det är många arab-irakier som är som dig dvs troende ’muslimer’ som avskyr allt som har med kurd och Kurdistan att göra, du kommer dessutom med vriden ”fakta” om kurder och läget i Irak. Vart kommer all denna hat ifrån ’bahlool’, varför tar du inte tid att läsa om kurders historia och riktig ”fakta” om dagens läge istället för att komma med en massa vidriga påståenden. Tycker du det är konstigt att folk blir upprörda över dina respektlösa rasistiska inlägg? Samtidigt har jag läst att du har avfärdat flera kommentarer som varit (uppenbart) rasistiska och hatiska, men du gör detsamma när du skriver om kurder. Varför, är kurder ett undantag i mänskligheten? Du är en hatisk muslim, jag fattar inte hur du orkar hata ett folk så mycket utan några grunder.

 4. Bahlool 27 juli 2014

  Ja du har rätt det är mitt fel att ni bombar min blogg dagligen med hot, angrepp mot mig, min familj, min religion och mitt folk, Hade ni betett er som människor och inte som djur, så hade folk behandlat er som sådana. Ni föredrar dog att tjäna Israel och ISIS och som tur är allt fler som öppnat sina ögon för er.
  Jag skiter i om du är kurd eller kines lol..var ihop med en kurdisk tjej, har tom släkt som bor i irbil och som jag ska besöka snart, det har inget med skaen att göra och sluta spela offer som era vänner i Tel Aviv men när kristna och alla andra känner hur ni trampar på dem, byter du angrepp mot mig 😉 Visar vilken ful stil ni kör bara för att lura folk

  Utan grunder? Så allt dina kurdiska vänner sagt, det är inte rasism? Du borde skämmas över det hyckleri du uppvisar.

 5. Bahlool 27 juli 2014

  så skriver ni och sen vill ni ha respekt..suck alltså

  Rash
  Rash-kurdistan@hotmail.com
  2.71.235.162
  Postat den 2014/07/26 kl. 12:30
  Araber är horungar. De mamma knullaren sallahdain al ayubi gjorde för er har inte eran hor mamma och bög pappa gjort för er. Ni smutskastar kurder va . Kom till mig säg solen på er flagga är sne jag ska knulla er. Avendsjuka hundar. Israel är bättre än er O hela er värld. Ni är 1 miljard araber ni kanske inte ens fisa mot Israel. Vi kurder är monster. Se Syrien O se Irak vad vi gjorde med eran el nusra mujaheddin O al kaida. Vi har krigat med 4 länder samtidigt O vi blir bara starkare och starkare. Be till Gud att vi inte får ett land. Det Israel gör mot er är ingenting jämfört vad som vi kommer göra med er . Era våldtäktsmän barnmördande pedofiliska horbarn

 6. Bahlool 27 juli 2014

  Inte rasist alls hahaha

  Rash
  Rash-kurdistan@hotmail.com
  2.71.235.162
  Postat den 2014/07/26 kl. 12:34
  Bahlol sånna som dig vi kallar för pic (horungar) ta reda på vem din pappa är först och främst innan du börjar nämna Irak islam och kurder. Du ser ut som en utomjording. Ni har förstört religionen islam. Tack vare smuts som er araber vi skäms O säga vi är muslimer. Ni luktar bajs , ni tänker och är pedofiler . Ni e rasister tjuvar bögar våldtäktsmän , barn mördare, ert äckliga shia o sunni krig , vi är det finaste folket i Mellanöstern vare sig du O din hormamma vill eller inte

 7. Bahlool 27 juli 2014

  Den mindervärdighetskomplex ni lider av och de avtal ni har med Israel och de svek ni har begått kommer bita er i rumpan. Att ni hatar araber, muslimer och Irak kommer bara leda till att ni denna gång kommer få stå utan vänner när ni får betala för era synder

 8. Seina 27 juli 2014

  Konstiga svar du ger, du kommer med en massa irrelevanta argument och tar med inlägg som inte har med min kommentar att göra. Till att börja med är det inte jag som har skrivit dom inläggen och sen har jag själv nämnt att du har fått upprörda och UPPENBART rasistiska inlägg. Läs om läs rätt. Jag undrade hur du kan förvånas över de reaktionerna när du själv är rasistisk och hatisk i dina inlägg om kurder. Jag har inte påstått att dom gör rätt i att besvara dig på det sättet, det tycker jag inte. Jag undrar hur du kan rättfärdiga de fula uttalanden du har gjort.

  Mindervärdeskomplex? Om nåt så är arabiska styren dom mest högfärdiga i Mellanöstern, där dom inte accepterar något annat folkslag med ett eget land utom sina egna. Sen är det väldigt intressant att du menar att kurder begått ett svek, mot vem? Egentligen bör man väl inte fråga något eftersom du ändå bildar din uppfattning och argument om kurder ifrån dina kommentarer på bloggen, iallafall om man utgår ifrån de märkliga svar du har gett. Kanske är det hatet som har förblindat dig så att du inte vet vad du rabblar om.

  Jag är varken hetsig eller hatisk i mina inlägg, du behöver inte heller vara det, andas.

 9. Bahlool 28 juli 2014

  Jag skiter väl i arabernas styre lol..du kan gå igenom bloggen jag skriver om dem även mera än om Tarzani, inte ser du araber ta illa upp och vilja mörda, och svära osv..om du inte kan se hur rasistiska ni kurder är så måste du lära dig läsa käre vän. Jag hatar Israel och jag hatar SAddam älskare och jag hatar wahabiter, sen resten är bara tidsfördriv. Så du menar den stora majoriteten av kurder som stödjer Tarzani som skriver här och som hånar, häcklar, mobbar, hotar och svär, det är inget man ska bilda sig en uppfattning om?
  Märkligt märkligt…

 10. Seina 28 juli 2014

  Asså du är ju blåst. Än en gång inga vettiga argument. Utbilda dig.

 11. Bahlool 28 juli 2014

  hahahah Vad vet du om min utbildning, du borde sluta skämta 😉
  Makabert vad ni rasister har för er alltså..bara svordomar, hot, och en massa gråt. Genant vad ni inte gör för att hävda er på folk som varit och alltid kommer vara hederligare och bättre än er. Tacka vet jag de kurder som inte stödjer Tarzani och hans fascister.

 12. G 14 december 2021

  Bahool jag vet inte om du ser detta men sitt och va tyst vem var det som utvisade vem? Över 400 tusen kurd feylis som blev utvisade utav vem? Araber! Ni har tagit över 22 länder och gråter över att vi kurder försvarar vår mark! Vi kurder alla är ezidier som är muslimer och vi är iraks äldsta folkgrupp innan assyrier kom från semitiska områden! Skärp dig! Du är rasist och okunnig om iraks historia.

 13. Bahlool 23 december 2021

  Problemet med är er är att era kunskaper är minimala. 1. Det var ni och ottomanska riket som utrotade kristna och tog över deras mark. 2. Ni stjäl assyriers mark och nu även deras historia och leker det är er historia…ni har ingen stat och kommer aldrig ha en stat..hade ni haft en egen stat, kunde ni tala om att någon stjäl..men eftersom ni är del av arabiska, turkiska och iranska stater, så har ni ingen talan..så bäst är att du sitter ner och sväljer dina egna ord 😉 Så nu är ni äldsta gruppen HHAHAHHAHA…sorry jag kunde inte hålla mig där längre…HAHHAHAH..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *