Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kurd Feylis lidande under Saddam Hussain

Förfljelsen av feyli kurderna, var ett av de stora brotten på 1900 talet. Det var inte nog med att feylis var kurder, utan de var även shias, så det var dubbelt hemskt i Saddams ögon. Här är en liten kort dokumentär om dessa stackare, som förföljdes, fördrevs och mördades av tyrannen.

2 kommentarer

  1. Hej 04 juli 2014

    Må Gud belöna dig broder för all möda du lägger ner på denna blogg. Såg nyss dokumentären, hemskt walla, må Guds förbannelse över Saddam Hussein och hans anhängare vara evig, i helvetets lågor! Broder så länge vi står för ahlulbayt kommer vi att betala priset högt till deras fiender vilket vi är villiga att göra. Så länge vi har Gud och ahlulbayt på vår sida så länge vi står för rättvisan, är segern alltid vår levande eller mördade! -Saying my name will not be easy in any era, in any century, nor in any time.
    Imam Ali (AS)

  2. Bahlool 06 juli 2014

    Tack för dina fina ord, jag mådde dåligt av början av filmen och såg inte hela, ogillar blod eller för mycket lidande räcker med Muharrams massaker. Tyvärr var det här och är det här en verklighet för många shias runtom i världen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *