Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

De fyra som representerar varje människa

Skriven av min bror Hamodi Kassim
Dessa fyra bilder är vad som finns inne hos varje människa antigen vid tal eller beteende. Antigen kontrollerar man de eller så kontrollerar de dig

Se det som ett kungarike och bara en får styra och den som styr är den som tar dig antigen till paradiset till helvetet för de styr dina handlingar för människan lyssnar på de.

Djävulen:

Som alla känner hans uppgift är : Det är att få en att följa honom till de onda gärningarna och få synder och få bort dig från Allahs och ahlulbayts väg. Lejonet och grisen hjälper honom för att styrka kungriket som är innerst inne hos varje människa.

Grisen:

Det kan man se hos många människor och det e lust på ett dåligt sätt t.ex. att kolla på en tjej och få lust göra dåliga saker (haram sätt) att vara upphetsad när det kommer till tjejer och gå runt med dåliga tankar. Det är grisen som gör att människor är så för man har lämnat över kungariket ju till djävulen grisen och lejonet och låtit dom fastkedja gamlingen som kunde bli stark och hjälpa till att inte uppföra sig som grisen. Sådana handlingar liknar grisens handlingar.

Lejonet:

Det ser man hos många människor jätte vanligt i vårt samhälle vi brukar många gånger bete oss på samma sätt som lejonet.
Jag äger allt jag är rik jag är stor jag snygg jag är religiös ni andra e dåliga jag dömer men inte ni jag kan allt men inte ni jag e lyckad och ni e misslyckade . Det är lejonets beteende för lejonet äter allt framför sig.

Gamlingen:

Är svagast då man begår synder och blir svagare för varje gång man begår misstag i livet till slut så fastkedjas gamlingen av djävulen grisen och lejonet för att av att de tre vill få en att göra fel och få mer synder. Gamligen kan stärkas om man gör goda gärningar och inte följer djävulen grisen och lejonets fotspår. Gamligen brukar komma efter man har syndat och säga varför gjorde du så , tror alla känner igen sig dt kallas ångest dt e gamlingen som pratar de men om man han e stark nog så säger han nej innan du har börjat begå synder och träning behövs (goda gärningar)

Klarar du av att lämna kungariket till gamlingen och förstäker honom så kmr du alltid gå i rätt väg utan synder och till paradiset så tänk noga när ni utför era handlingar för oftast e det antigen djävulen som pratar o säger gör så , eller grisen säger ragga upp tjejen , eller lejonet säger skryt och lögner eller gamlingen som säger gör goda gärningar och hjälp till folk och dig själv.

bild 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.