Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

DVV och deras arrogans

Jag har i många år, haft problem med DVV, men jag har försökt hålla det på låg nivå. Några av deras ledarskikt, valde att i samarbeta med olika icke muslimska grupper, göra en komplott, för att jag skulle fråntas styret av Islamdiskusen på Lunarstorm. Diskus som jag i över 6 månader kämpade för, såg de till med sina lögner om att jag hade blockat en massa oskyldiga, och att jag var en hemsk diktator och att jag inte borde vara admin där osv. Roliga är jag hade på den tiden verkligen 6 bannade..Men jag tänkte skitsamma..jag lämnade det och när Lunarstorm gick i graven, började jag aktivt med min blogg.

Första shia bloggen i Sverige, var en törn i ögat på DVV och deras ledare. De kunde inte tänka sig att någon annan har en inflytande över människor.

Jag märkte under åren att jag då och då omnämndes i deras forum. När de skapade en portal, ville jag vara delaktig i den, men av alla bloggar, så var min den enda de inte släppte in i sin portal. En portal som skulle vara för alla muslimska bloggar. Så jag, som hade hjälpt shias skapa bloggar, som hade försökt vägleda andra och vägleda mig och jag som hade försökt bara göra mitt, ansågs inte vara värdig att vara med på portalen. Då skrev jag denna artikel.

Åren gick och då och då flammade konflikten upp, när deras medlemmar på olika forum eller i grupper, kände sig tvungna att ta ut sin ilska över mig, och jag som redan från den tiden avskydde hur de behandlat mig. En dag ombads jag möta en av dem som deltog i komplotten på Lunarstorm, för att fika sa han. Jag gick med på det. Istället för fika hamnade jag i ett rum, där 10 tal av deras ledare satt och bedömde mig. Jag, naiv som jag är, trodde de ville bara ha sällskap och förstod inte vitsen men jag märkte på dem att vänlighet var det sista de hade i ögonen. Flera av dem var kalla, när de gick vidare till moskén, så hade de inte så pass folkvett, att de kunde bjuda med mig. Istället fick jag höra att vi alla kämpar för Ahlul Bayt a.s jag, blev lurad än en gång av Shia Unity. Han klargjorde att de känner mig sen länge då jag var en av 2 som kämpade mot wahabiterna på nätet. Vi alla har olika vägar att slåss för shia islam.

Jag höll tyst, fortsatte göra reklam för dem, fortsatte sprida deras hemsidor, fortsatte köpa deras böcker och skänka på bort dem. Men ju mera tid det gick desto mera arroganta blev dem, när deras makt gick dem över huvudet. Istället började allt fler av deras medlemmar visa sitt hat mot mig, även i min egen grupp. Jag hade gjort DVV ledare som admins där, men de avskydde grupper, sa de, sedan lämnade de posten och gick iväg för att skapa sig en egen grupp.

Deras ledare attackerade Ammar Naqshawani, för att arrogansen och avundsjukan fick honom att göra det. Han gick vidare och attackerade Imam Ali Moskén i Stockholm, för att hans frus syster inte hade fått den ”tillbörliga” respekten. Han var en av dem som jag hade konflikt med på Noorforumet, när de där bejakade rasism mot araber. Listan kan göras lång.

När någon tog upp att de behövde 100 000 kronor för att göra en shiitisk översättning av Koranen, så ville jag veta vilka som låg bakom, jag visste inte det var DVV, då gick 2 av deras medlemmar en av dem även fru till en av deras högsta höns ut, och hade värsta bråket med mig, i min egen grupp. De tålde inte att bli ifrågasatta. Hur vågar jag ifrågasätta dem? Nu, när månaderna gått, så har det plötsligt blivit så att de behöver mera än 100 000 kr, mycket mera. Jag undrar vart dessa pengar tagit vägen?

Så jag fortsatte ha bra relationer med dem som stal min grupp och som gång på gång på gång visade sin arrogans, men för varje dag mötte jag fler som fick uppleva dåliga saker via DVV. Folk som hade försökt hjälpa dem och sagt åt dem att deras översättningar tex var svåra eller dåliga, fick känna sig hotade, folk som hade evenemang i Malmö, år in och år ut, fick till slut höra att de inte fick göra detta längre, för DVV hade valt att göra Malmö till sin nya stad för evenemang. Listan på personerna bara växte men jag valde ändå att gång på gång be folk att inte blanda in min grupp i det här.

Sedan skrev en dam, som vi var säkra hade ett spion konto, i deras grupp, och baktalade min grupp. Admin såg det, och tom kommenterade i tråden. När jag fick reda på detta, valde jag att ta kontakt med admin, som var den som var en av dem som gång på gång jag haft kontakt med och som lurades, från att ha varit bakom attacken mot mig på Lunarstorm, till att han ville fika och sedan dök hela gänget upp tills nu. Hans arroganta stil, även när jag gång på gång försökte hitta en lösning, ledde till att jag valde denna väg. Jag ser DVV som en korrupt organisation som är för arroganta för sitt eget bästa.

Jag är inget i jämförelse med denna stora gigant med deras kontakter, pengar och alla drönare som avgudar dem, men den som är tyst inför en orättvisa, är som en tyst djävul, Imam Ali a.s sa dessa bevingade ord. Jag anser att denna grupp har i åratal försökt skada mig, och nu räcker det. Jag försökte be dem kicka ut personen som skapade fitna i deras grupp, för jag hade gjort det i min grupp, men de valde att inte göra så, och svara på ett lågt sätt. Därmed ser jag dem som ansvariga för dessa handlingar när de läser tråden, tillåter baktalet och sedan skyddar de baktalande.

Vi frågar oss hur wahabis kan hata oss när vi ser att shiiterna själva hatar oss? Baba ni vill inte ha fred och samexistens? Helt okej, vill inte jag heller ha längre.

En kommentar

  1. Bahlool 11 juni 2014

    Wsalam
    Jo men jag är så trött på att hela tiden vara tyst och acceptera situationen. Jag har min grupp som grupp där de kan sprida sin agenda men när man kontaktar dem om folk som sprider skit om min grupp i deras och de inte vill visa hövlighet ja då är det slut med det vänliga.

    Jag är inte ens medlem i deras grupper bryr mig inte om dem jag vill göra mitt och de får gärna göra sitt men denna arroganta stil som många som jag känner fått möta, är under all kritik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.