Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Egypten – Tillbaka där vi började

April 6: Egypt’s latest outlawed group – Al Arabiya News.

 

Några år sedan startade det såkallade ”arabiska våren” i Tunisien, den spred sig som en löpeld över hela mellanöstern. En av de grupper som var förgrundsgruppen gällande protesterna mot Mubarek i Egypten, och fick honom på fall, har nu av staten förbjudits. Denna grupp hade hemska tankar om Muslimska brödraskapet, som fck en stor majoritet under Mursis styre, som varade nåt år, de protesterade och fick Mursi att falla och att häktas.

 

Nu har den nya diktatorn, som är en kopia av Mubarek, med USAs och IsraHells goda minne, förbjudit deras organisation.

Så nästan 4 år av blodspillan, demonstrationer, tusentals döda..och vi är tillbaka där vi började. En stat som styrs av en västvänlig och IsraHell ägd tyrann, som inskränkar folks rättigheter – och kommer undan med det.

Länge leve den västliga demokratin…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *