Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Cherin Awad är en hycklare

Idag firade många muslimer Profeten Muhammeds (saw) älskade dotter, Fatimas (a.s) födelsedag. En händelse av glädje och firande. Ibland oss har vi dock människor, som i 1400 år, har bekämpat allt som har med Profeten Muhammeds (saw) familj att göra, människor, som sedan Muhammed (saw) uppmanat folk att visa Ahlul Bayt (a.s) kärlek och respekt, haft agg mot dem, avundsjuka och onda tankar. Dessa människor, tror sig veta vad Allah och Islam vill, men har inte läst sina egna böcker, eller Koranen. En sådan person är små salafisten Cherin Awad, känd från Teve, där hon hade ett program med 2 andra likasinnade, där de skulle visa att muslimer med slöja, ja de kan. Jag skrev om dessa dagar många år sen, och det var ett ramaskri, för att okunniga smårasister, ogillade idén, såsom Cherin nu, med sitt hat för shias och Ahlul Bayt (a.s) ogillar idén med att man minns Profetetens (saw) dotter.

När Cherin och andra fick höra kritik, så stod vi shias bakom dem, visade support och stöd, för hon var och är vår syster i tron, men alltid när det kommer till dessa två saker, Shia och Ahlul Bayt (a.s) så väljer folk, att gå sina förfäders vägar, och visa sin okunskap och sin avundsjuka.

Muhammed (saw) kom som en välsignelse till mänskligheten, och verser som 33:33 och 42:23 talar att man ska respektera och uppskatta och vörda hans heliga Familj, något som denna representant för den okunniga ”muslimska” massan ibland oss, inte verkar ha förstått.

cherin 1 cherin 2

 

Även SVT valde att ta upp händelsen, som något positivt, och det kunde ochv ille man inte tåla.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/de-firar-profetens-dotter

2 kommentarer

  1. Heidar 20 april 2014

    Vilken pajas, Synd att man ej är whahabi så man kan gräva nere henne på sergelstorg och stena henne.

  2. Al Mukhtar 24 april 2014

    Jag håller med dig om att det är ett hycklerispel och dubbelmoral. Hon är en manipulativ person som påstår sig bekämpa rasism och förtryck mot muslimer, men i själva verket trycker hon ner andra muslimer som inte delar hennes ideologi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *