Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Författaren Henrik Arnstad: Det är en sorgens dag – DN.SE

– Det är första gången i Nordens historia som ett utpräglat rasistiskt parti i egen kraft kommer in i en regering. Det är en nationell katastrof som jag inte trodde skulle inträffa när farhågorna började komma i våras. Det var inte oväntat efter valet, men in i det sista hade jag ändå en förhoppning om att det inte skulle ske, säger Henrik Arnstad.

 

Problemet med väst är att de är duktiga på att peka fingrar, det är muslimerna som är terroristerna, det är araberna som är rasisterna, listan kan göras lång, men hur ska vi se på de partier som än en gång börjat vittra en ny gryning?

I Grekland ledde det ökande stödet för nazister, en grekisk version av nazister, till mordet på en rappare, som lutade åt vänster hållet. I Norge ledde hätskheten mot muslimer till att en man som Breivik, tog på sig att massmörda 78 unga norrmän, deras brott var att de lutade åt vänster hållet.

I Sverige har vi ett rasistiskt parti, eller ett ”rasism light” parti, som är på uppgång och vad än dessa partier gör, säger, uppmanar till, så ökar stödet till dem. Vidare så visar det på hur dumma vi väljare är, när vi tillåter dessa partier att finnas ibland oss och klagar på att människor i den ”fattigare” världen, faller för partier, som uppmanar till terrorism eller nationalism eller nåt annat vanvettigt. Varför förundras över att folk stödde Hitler och Saddam, när vi har här folk som stödjer de partier som på liknande grund är grogrunden för framtidens massmördare..

viaFörfattaren Henrik Arnstad: Det är en sorgens dag – DN.SE.

2 kommentarer

  1. Ördög 14 november 2013

    Det är skämtguden Allahs anhängare som är de verkliga världsmästarna i att peka finger och att skylla sina egna tillkortakommanden på andra. Snyft snyft sionisterna, snyft snyft imperialisterna, buhuu buhuu stora Satan, byhyy byhyy lilla Satan, kuffar oj oj oj, fitna uj uj uj.

  2. Bahlool 18 november 2013

    Det är så viktigt för mig att höra från idioter, så fortsätt snälla rara ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *