Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Uncle Toms och hur islamofobin vinner mark i Sverige

Ja, samma Gadban som anser att barnslöjan är en pedofilsymbol och föreslår att invandrare ska svära en ed inför staten att de ska respektera ”svenska normer” och inte begå brott – i synnerhet ”hedersrelaterade brott” – samt att de ska fråntas sitt medborgarskap om de trots allt begår brott. Med andra ord: en debattör som delar Sverigedemokraternas diskriminerande medborgarskapssyn! Men ”muslimska feminister” som hon kan väl inte vara islamofober? Dessa hjältar vill ju bara rädda den ”bruna” kvinnan från den ”bruna” mannen – terroristen.

via.

En av de bättre inläggen jag läst, där man visar klart och tydligt vad vissa Uncle Toms gjort och gör, för att få gehör i väst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.