Press "Enter" to skip to content

MKO – Mujahedeen khalq

An Iranian Cult and Its American Friends – NYTimes.com.

Mujahedeen Khalq eller som min kära mor kallade dem, Munafaqeen Khalq, är en organisation som sedan 1980-talet begått terrordåd över hela världen, mot Iranska statens intressen och medborgare.

Guppen har varit på USAs och EU:s lista över terrororganisationer, men sedan en tid har allt fler väststater, tagit bort dem därifrån. Man hade tänkt sig att denna grupp ska skada Irans intressen, och då kan man inte stödja dem med vapen och pengar, om de är kvar på den listan.

I denna artikel berättas om hur denna grupp hjärntvättar sina medlemmar, och hur lite stöd gruppen har bland exiliranier. Frågan är, när ska väststaterna sluta stödja grupper som -om de får makt- kommer skada väststaternas intressen i slutändan?

 

5 Comments

 1. Tokat
  Tokat 28 september 2012

  Tack broder

 2. Tokat
  Tokat 28 september 2012

  http://www.subvertednation.net/jews-suck-baby-penises/

  Här har du lite annat märkligt att analysera.
  Finns en film längst ner i artikeln.
  Det finns en hel del om ämnet på google.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Manlig_omsk%C3%A4relse <- Från wiki

  "Oral blodsugning eller metzitzah b’peh som genomförs av en mohel, utbildad judisk omskärare, kan orsaka överföring av herpesvirus till pojken från moheln då denne med sin mun suger blod från pojkens sår efter omskärelsen. Metzitzah b’peh genomförs bland en del ortodoxa judar.[12]"

 3. Bahlool
  Bahlool 29 september 2012

  hahah japp det är klassiker

 4. zulqarnain
  zulqarnain 03 oktober 2012

  Du är inte ens i närheten av det hat som Iranier i Iran känner för dessa avskum!
  Har en vän som bor i sverige där han slogs 2 år under Iran-Irak kriget, han berättade att när vi tillfånga tog Irakiska soldater så behandlade vi de bra och detta är sant eftersom nästan inga klagomål har kommit från Irak att vi skulle behandla eran soldater illa och det fanns till och med några fång läger där irakiska familjer kunde komma och besöka sina till fångade soldater men denna vän till mig som var elit soldat och slogs i kända förbandet Zulfagar 58 berättade att en kväll slog vi tillbaka en irakisk kontra attack och efter några timmar hörde han att folk skrek och bråkade med varandra och sen hörde han skott.
  när han gick över såg han att revolution gardisterna var full färd med och tjafsa och bråk med militären, militären hade tillfånga tagit en del irakiska soldater och bland dessa hade man hittat mujahin khalgh soldater och militären hade redan avrättat några av dessa men IRGC ville förhindra detta.
  Min vän var för avrättningen och jag frågade detta kan man ju inte göra, vet du vad svaret var: vi hade inget emot Irakierna eftersom de hade fått order och de trodde att de slogs för sitt land men dessa avskum slogs endast för Rajavi och de dödade sina landsmän och de torterade unga basijis (det finns äckliga bilder och dokument om vad dessa avskum gjorde mot våran soldater) så det enda svaret är att vi avrättar, de förtjänade tortyr men vi ville avrätta dessa.

  tillägg är att Mujahedin var en otrolig bra organisation och de hade stora massor av supporters och deras marja var aytollah taleghani och när musa reza khiabani levde så var mujahedin bra men denna masooud rajavi avslöjde var musa khiabani levde så att han skulle bli tillfånga tagen men han blev dödad under striderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *