Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Malaysia – 300 shiiter hittade i ett område

BERNAMA – 300 Syiah Followers Found In Three Communes In Johor Baharu.

Malaysia har hittat 300 shiamuslimer i ett område, och man känner oro för detta. Man har i lag förbjudit människor att vara shiamuslimer i Malaysia, man får vara kristen, jude, buddist, hindu, men inte shiamuslim. Vid ett flertal tillfällen har man även häktat och fängslat shiamuslimer.

I lagen förbjuds shiiterna från att öppet visa sin religion, sin tro, att propagera för den eller att be på shiavis. Enligt sunni haditherna brukade Profeten saw, be två böner på samma tid, men även det har Malaysia i lagen förbjudit.

 

3 kommentarer

  1. Bahlool 27 september 2012

    Ohhh MKO skrev om dem några år sedan..ska titta på det tack för länken uppskattar det

  2. Tokat 27 september 2012

    Inga problem broder, Ahmanpour kan vara riktigt grym ibland. För att jobba på CNN är hon jävligt ärlig när det gäller och presentera MKOs rätta ansikte. Något som USA och Europa helt plötsligt vill ”glömma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *