Press "Enter" to skip to content

Sunniter offrar sina liv för att rädda shiamuslimer

Babusar killings Sunnis refused to identify Shias in front of terrorists – thenews.com.pk.

Än en gång mördades ett stort antal shiamuslimer i Pakistan, något som sker nästan dagligen. Undantaget denna gång är att man även mördade sunnimuslimer.

Det visade sig att wahabiterna stoppade ett antal bussar, något som de gjort förr. Som vanligt frågade de ut folk efter sina respektive sekter, och de som hade ett shia namn, shia pass eller uppgav att de var shia, mördades. Denna gång protesterade dock många sunnimuslimer och även då de blev misshandlade, så vägrade de förråda shiamuslimerna. Till slut mördade man de shiamuslimer man var säker på och 4 av de sunniterna som var på bussen – muslimer som offrade sina liv för att skydda sina shiitiska syskon.

Vår fiende är klar. Vi vet vilka de är. Vi vet vad de står för och vem som står bakom dem. Det är på tiden att fler sunniter vaknar upp till cancern ibland dem. Cancern kallad Wahabismen.

 

One Comment

  1. Aliyah Hussain
    Aliyah Hussain 26 augusti 2012

    Du har så rätt!!!!! Bevisar att wahabis inte alls är sunni.Rätta sunni muslimer hatar inte shia,men ser oss som sina syskon,,,,Wahabiter/salafiter är något annat….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *