Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Värdet av relationer

En man stannade vid en blomsterbutik för att beställa blommor, som skulle skickas till hans mor som bodde 300 km därifrån. När han steg ut ur bilen märkte han att det satt en liten flicka vid vägrenen, och grät. Han frågade henne varför hon grät och då sa hon:

”Jag ville köpa en ros åt min mamma, men jag har bara en krona och rosen kostar två”.

Mannen log och sade:

”Kom med mig, jag ska köpa rosen åt dig”.

Han köpte rosen och beställde själv blombuketten åt sin mor.

När de just lämnat butiken, erbjöd han sig att köra flickan. Hon blev glad och sade tack, du kan ta mig till min mor. Hon gav honom vägledning och de kom till en kyrkogård, där hon lade rosen på en ny grav.

Mannen gick tillbaka till blomsterbutiken, avbeställde blommorna till sin mor, köpte en blomsterbukett och körde de 300 km till sin mors hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.